Hur tjäna pengar på Skype

Hur tjäna pengar på SkypeSkype är en snabbmeddelande, som du kanringa samtal gratis mellan användare, och gör också mobil- och stadstelefoner till en liten avgift. För att ringa måste det finnas en mikrofon. Om det finns en webbkamera är det möjligt att inte bara kommunicera genom kameran utan också för att hålla videokonferenser. Särskilt bekvämt är Skype för dem som bor i olika delar av jorden, och kan inte bara höra varandra, utan också se. I det här fallet är betalningen för de förbrukade megabyte. För att lära dig att använda programmet är enkelt måste du registrera dig för det, ladda ner och installera det på din dator.

Hur tjäna pengar på Skype

De som utvecklade programmet, Skypetillhandahålls inte bara för kommunikation, men också för att erhålla ytterligare inkomst. För att göra detta finns ett speciellt program Skype Prime, där varje användare kan erbjuda betalda tjänster. För att göra detta måste du registrera dig i programmet och skapa ett telefonnummer, med tulltaxan vara minst 50 cent per minut. Dessutom är det möjligt att tillhandahålla olika betalda tjänster, till exempel teknisk support.

Om det finns viss erfarenhet eller kunskap i vissaDu kan till exempel lära dig, öva eller ge råd om ett ämne i skolan. Kunderna kan hittas på frilansutbyte eller genom meddelanden. Och om det finns en specialutbildning av en psykolog eller en advokat, är det möjligt att genomföra samråd via Skype. Sådan träning kostar mellan 100 och 500 rubel per timme.

Det finns ett annat sätt att tjäna med Skype,För det här måste du skapa en grupp i det sociala nätverket, till exempel Vkontakte, och fylla det med dina egna verk, till exempel om du målar vackert, exponerar Vkontakte och sedan slår bort, lockar människor. När gruppen blir populär kan du ange priset för lärande via Skype, till exempel 300 rubel per timme.