Var ska man åka i Petersburg: ett interaktivt museum

Var ska man åka i Petersburg: ett interaktivt museumHelg med barn kan inte barakul, men också med fördel. Interaktivt vetenskapsmuseum "Labyrinthum" är en av de mest intressanta platserna i St. Petersburg för skolbarn och vuxna. Här kan du inte bara titta på utställningarna utan även få dem att träda i kraft. Tryck på blixten, skapa en riktig tornado eller fyrverkerier i ett glas - vad kan vara mer spännande?

Vart ska man åka i Petersburg

Interactive Science Museum är öppet för besökare ivilken dag som helst, från kl. 11.00 till 19.00. I fem tematiska zoner finns mer än 100 underhållande mekanismer och utställningar, som var och en kan röras och drivas. Kanske en självständig studie, för detta, bredvid varje utställning är ett tecken med en beskrivning, i salarna är vetenskapliga rådgivare.

Museets hela territorium är uppdelat i fem zoner. Detta är "världen av fysiska experiment", "Vattenvärlden", "Spegelvärlden", "Svarta rummet", "Mannen i siffror". Många intressanta pussel och fenomen väntar på studier och lösningar. Här är bara några av dem: en mystisk oändlig tunnel av böcker, möjligheten att bli ett riktigt batteri eller skapa en blixtlås i en ballong, passera en laser labyrint, cykla med fyrkantiga hjul, lära dig din vikt på andra planeter.

Tematiska shows in interaktivt vetenskapsmuseum

För att besöka musegrupperna är det bekvämare att anmäla sigpå en utflykt eller ta en ljudguide. Det finns tematiska shows som en professionell skådespelare kommer att visa och berätta mycket intressanta saker om fysiska fenomen och processer. De mest intressanta på sådana visar är experiment och experiment, vilka barn och vuxna lägger sig rätt på sig själva.

Temat för showen kan vara elektriskt, magnetisktfenomen, kemiska processer, biologi, fysiologiska processer i kroppen. Det finns program för både dagisbarn och gymnasieelever. Efter showen, och det tar 45 minuter, kan du vandra genom museets hallar och uppleva olika utställningar. Biljetter till showen bör bokas i förskott, via telefon eller via webbplatsen för det interaktiva vetenskapsmuseet Labyrint.

Så, om det finns en fråga, vart ska du gå tillPetersburg på helger eller helgdagar, tveka inte, det här är en av de bästa platserna för skolbarn. Det mycket interaktiva museet för underhållande vetenskap ligger på Leo Tolstoy Street, 9a, tunnelbanestationen "Petrogradskaya".