"Altai vinter" - en ny semester

"Altai vinter" - en ny semesterNy vintersäsong i Altai-områdetkommer att öppnas den 12-12 december 2014. Denna semester är tidsbestämd till ankomsten av svanar i Altai. Semestern hålls i syfte att avslöja de stora möjligheterna till vinterrekreation i Altai-området.

"Altai vinter" - en ny semester

instruktion

1


I det sovjetiska distriktet i Altai-territoriet mer än 40 årsvans-svimmarna, för den enda frysande sjön Svetloye, ett unikt naturligt föremål, samlas för vintern. Vanligtvis förblir 300-400 fåglar. Varje år organiseras utfodring av svanar, det nödvändiga beståndet av spannblandningar skapas.

2


Warm Lake, som svanar anländer, utrustad paviljong för fågelskådning. Rimligt beläget och plattform för motorfordon, i detta sammanhang, buller inte störa fåglarna.

3


Öppnande av vinterns turistsäsong i Altai är en stor händelse. Rysslands kulturministern har redan uppmärksammat honom. Det är planerat att hålla en festlig ceremoni med deltagande av guvernören i regionen.

4


Det finns 6 festliga grunder. Människor kommer att kunna beundra foten av Altai, klättra upp till en höjd av 800 meter över havet. Gäster, och de planerar att träffas i antal 5.000 personer, kommer att erbjudas demonstrationsföreställningar av skidåkare, fyrhjulingar, snöskoter och hundspann. En av de ljusaste händelserna är ett besök på en varm sjö, utflykter till vinterplatser för svanar.

5


Dessutom kommer de att hålla en tävling av isskulpturer,foto- och videofilmer. Nöje med utställningar och utställningar av hantverksmoment. Gästerna kommer att erbjudas att delta i olika tävlingar, beundra jätte jättar och så vidare.

6


Gå till platsen för den kommande firandetkan vara enligt följande. Staden Barnaul erbjuder flyg, järnväg och vägtransporter. Den 13 december organiserar Barnaul en gratis buss till festplatsen. Turister behöver bara förregistrera för detta flyg. Registreringen utförs på webbplatsen expo.visitaltai.info.

7


Belokurikha, en utväg stad, närmaste platsfrån semestercentret. Det finns många hotell och hotell här. Du kan också bo på vandrarhem och privata hem i Smolensk och Altai.