Tips 1: Vart ska man åka i Australien

Tips 1: Vart ska man åka i AustralienAvgjort för två århundraden sedan av skurkar,brottslingar och ambitiösa äventyrare, kontinenten är nu en unik kombination i kontrast: en magisk, romantisk men hård jungfru natur harmonierar harmoniskt här med konstgjorda naturliga och arkitektoniska ensembler. Som i något land i världen har Australien sina unika 7 underverk i världen, utan att se vilken man inte kan prata med stolthet - jag var i Australien.

William Ricketts Wildlife Sanctuary


instruktion

1


Kan du säga - han var i Australien och såg intedess symboler: känguru, koala och kakadu? Självklart inte. Du kan se dessa vackra djur och fåglar i olika naturreservat, och naturligtvis i en av de mest populära av dem - Lone Pine Koala Sanctuary, som ligger nära Sydney. Den innehåller en samling av nästan alla australiska djur - här kan du se: vilda dingoes, påfåglar, cockatoos, charmigt charmiga wombats och känguruer.


2


Är det möjligt att säga - han var i Australien och var inte iOperahuset i Sydney? Självklart inte. När allt kommer omkring är denna byggnad i sig en symbol för modern Australien, den mest replikerade efter känguruer. Men Sydney Opera är känd inte bara för byggnaden själv, men för showen som den värdar. Och det här är inte bara kvällen med klassisk musik och ballett, utan även moderna dramatiska och filmexperiment.


3


Kan du säga - han var i Australien och såg intestrand vid kusten Bondi Beach (Bondi Beach)? Det är möjligt, men det kommer bli konstigt, för det här är den mest kända offentliga australiensiska stranden, som ligger i den östra delen av Sydney.


4


The Great Ocean Road är vägen till "12 apostlar". En av världens underverk som skapas av naturen: en grupp med åtta kalkstenar som ligger nära Port Campbells kust. Stigen till dem ligger längs Great Ocean Road i den australiensiska staten Victoria. Dessa stenar är en av de vackraste platserna på jorden. De såg pionjärer och skeppsvrak, bevittnade guldhoppet och framväxten av den australiensiska staten.


5


Uluru-Kata Tjuta National Park ligger ihjärtat av den australiensiska kontinenten. Dess främsta attraktion är den världsberömda Uluru Monolith, även känd som Ayers Rock, som ständigt ändrar färg beroende på tid på dagen. Uluru Monolith ligger 450 kilometer sydväst om Alice Springs. Monoliten bildades för cirka 680 miljoner år sedan. Dess höjd är 348 meter, längden är 3,6 km, bredden är ca 3 km, den totala cirkeln är ca 9,4 km. Uluru anses vara världens näst största sten (ger till australiensiska sten av Augustus i västra Australien).


6


Du kan inte åka till Australien och inte se någon avDe mest ovanliga konstgjorda reserverna - William Ricketts Reserve. Det ligger nära Melbourne, vid foten av Dandenong Mountain. Skulptören William Ricketts grundade den 1943 och reserven är känd för sina verk - många aboriginer och djur präglade i lera och trä av de ursprungliga invånarna i Australien.


7


Hus ovanför havet - den mest modernaAustraliska sevärdheter. Australiens arkitekter under de senaste femton till tjugo åren har blivit lagstiftare för världens arkitektoniska mode. Inte ett år passerar, så att nästa djärva beslut av den australiensiska skolan inte orsakade att världsarkitekturerna uttryckte ett beundranskrig med en aning av avundsjuka. Det största intrycket på turister från olika länder i världen producerar en mängd kompositioner och skönhet av moderna "hus över havet".

Tips 2: Hur man immigrerar till AustralienAustralien är bland de länder med högstalevnadsstandard i världen. Det är mycket lättare att invandera till detta land än, exempelvis, Kanada eller USA. Om du inte längre är student, men inte ännu en stor affärsman, kan du prova lyckan i Australien med hjälp av program för så kallad självständig migration (dessa program lockar specialister till landet vars underskott observeras i ekonomin).

Hur man immigrerar till Australien
instruktion

1


Lär dig engelska och bekräfta sin kunskap. Idag finns ett internationellt engelsktestningssystem (IELTS). För att bekanta sig med sina krav, tillräckligt för att göra mål i sökmotor på Internet abbriviaturu IELTS. Länkarna kommer att vara inte bara läroböcker och manualer, men också kurser för IELTS bekräftelse och uppgifter om organisationer runt om i världen som har rätt att ta examen. IELTS-provet testa engelska på fyra områden - läsning, lyssnande, skrivande och talande. För att få en "kredit" är det tillräckligt att ge var och en av dem till 6 poäng.

2


Hitta ditt yrke i listan över populäraockupationerna i Australien (The Skilled Occupations List eller Sol). Denna lista uppdateras ständigt på webbplatsen för Australiens invandringsdepartement (DIAC). Ansökan om en ledig tjänst kan vara en rysk medborgare som har bekräftat hans / hennes överensstämmelse med denna kvalifikation genom kvitto. Kvalificeringen av IT-specialister bekräftas till exempel av det astraliska datorsamhället (ACS). Bekräftelsen av kvalifikationen kräver att du betalar en statsavgift, dokumenten måste vänta från 1,5 till 3 månader.

3


Ringa upp antalet poäng som fastställts av DIACatt få en invandrarvisum för permanent bosättning. Poäng delas ut på basis av IELTS test, med efterfrågan på yrket utbildning emot i Australien, med bredden av kompetens för arbetserfarenhet inom yrket och även ålder. Passeringsresultatet varierar från år till år. Du kan bekanta dig med passpunkterna under de senaste åren på webbplatsen för Australiens invandringsdepartement.

4


Gå igenom medicinskortet i formuläruppsättningendet australiska invandringscentrumet. Dålig hälsotillstånd eller behovet av långvarig behandling av en potentiell invandrare kan vara anledningen till att vägra att erhålla visum, även om den boll som passerar uppfyller den nödvändiga nivån.

5


Om du gjorde det önskade antalet poäng ochär hälsosamma, du kommer att få en permanent bosatt visum, vilket ger dig rätt att bo i landet under obegränsad tid. Kommer att stanna för att visa detta visum i ditt pass och lämna en ny bostad i Australien.