Turin: funktioner och attraktioner

Turin: funktioner och attraktionerTurin kan kallas en plats av majestätiskarkitektur, antikvitet och elegans. Under perioden 1861-1865 gg. han hade status för huvudstaden i Italien. Turin är en verkligt tvåkantig och mystisk stad, det antas att det med Prag och Lyon bildar den så kallade. "Djävulens triangel."

Turin: funktioner och attraktioner

Turin är huvudstaden i provinsen Piemonte. Den här staden är en av de mest kända städerna i Italien. Klimatet här är väldigt mildt, i vinter faller temperaturen i sällsynta fall under noll.

Funktioner i turin

Som ett visitkort av staden stårdet populära egyptiska museet. Turister kommer ofta till Turin för att besöka National Museum of Cinematography. Här ser du samtidigt två dussin filmer på fasskärmen. Efter att ha besökt här kan du inte gå utan att besöka chokladaffärer och historiska kaféer. Turin betyder "tjur" på latin, detta djur är en symbol för staden. Turister strävar efter att kliva på magen av bilden av en tjur graverad på stigarna i staden, eftersom detta enligt legenden ger lycka till. Men turisten, som kommer att kliva på de andra delarna av djurets kropp, kommer att uppfylla alla önskemål. Efter att ha besökt Turin borde varje turist försöka få en riktig och riktig risotto.

Turistattraktioner i Turin

Turister besöker oftast palatserna i Turin,byggd i barockstil. Visst värt ett besök och Nationalmuseet för filmografi, fascinerar byggnaden ensam med sin ovanliga - den har formen av ett inverterat glas. Det finns också bilmuseet i staden, samlingen har cirka 170 utställningar. I museet kan du se vagnar från 1700-talet och moderna höghastighets bilar. I egyptiska museet 1824 kan du beundra 30.000 utställningar som berättar om utvecklingen av egyptisk civilisation. Bland de mest värdefulla utställningarna finns "Pharonic Papyrus" och "Golden Mask". Det finns i staden och Museum of Criminal Anthropology, liksom Mountain Museum. Det rekommenderas att besöka piedmontmuseet. I Turin hittar du underhållning för dem själva och de som älskar aktiv rekreation, för dem diskotek organiseras i nattklubbar. Shoppingälskare kommer att hitta många affärer, och gourmander kan njuta av utsökta rätter från Turin-köket. Lokala köket anses vara en av de bästa i hela Italien. Turister här kan använda turistkartan: Turin + Piemonte, så att du kan resa med en liten budget och beundra stadens huvudstad. Kartan täcker besöket till katedralen av Johannes Döparen, där helgedomen är belägen - Turin Shroud. Det är en fyra meter lång duk, där enligt Jesu Kristi kropp lindades efter döden.