Tips 1: Vad är dolmens

Tips 1: Vad är dolmensDolmens är en av de mest fantastiska strukturer som är kända för mänskligheten.

Vad är dolmens?

Deras ålder är ca 5 tusen år. De är stora stenplattor, varav flera är uppförda vertikalt uppåt eller staplade ovanpå varandra och täckta med en plåt ovanpå. Vikten av ett sådant "lock" når tiotals ton.

Å ena sidan, i uppbyggnaden av ett litet ovalt eller runt hål, vars syfte medför de flesta frågor, som i själva verket utnämningen av dolmen själv - det är fortfarande obegripligt.

Dolmens finns i Västeuropa, Asien,Nordafrika. I Ryssland finns dolmens på Krim och Kaukasus, där de sträcker sig längs Svarta havet. Den mest intressanta frågan är beteckningen av dessa fantastiska byggnader. Här är några av versionerna om syftet med dolmens som finns idag:

1) Dolmens är platser för att begrava människor. Till förmån för denna version säger det faktum att i vissa dolmens hittades resterna av forntida begravningar. Detta hål är nödvändigt för att själen ska kunna "lämna" kroppen.

2) Dolmens är unika noder av universalenenergi struktur, som liknar de egyptiska pyramiderna. Jordens energinät genom dolmens och andra liknande strukturer är kopplat till rymdenerginätet och ansvarar för utvecklingen av livet på jorden.

3) Dolmens - konstruktioner av astronomiskt syfte, gamla observatorier, de var avsedda att studera av forntida människor av rörelsen av himmelska kroppar.

4) Dolmen - heliga platser för präster och begravningarshamaner som, förutse slutet på deras jordiska väg, omgjorde sig i dolmens, eftersom de inte behövde dö på vanligt sätt, som vanliga dödliga gör.

5) dösar skapades av utomjordingar med de tekniska mål kommer sannolikt att larmsystem ombord på främmande rymdskepp närmar sig en landningsplats.

6) Dolmens är "ackumulatorer" som har förmåga att ackumulera och överföra i vissa avstånd en magisk energi som förmodligen produceras med specifika mål.

7) Dolmen användes av den gamla civilisationen som batterier som ackumulerar och bevarar solenergi eller annan energi som kommer från kosmos. I en liknande version spelar dolmen en roll en brunn som ackumulerar energi som stiger från jordens djup.

Hittills finns det ingen övertygandesvaret på den viktigaste frågan - för vad var tänkt som dösar och tjäna mänskligheten. Men med tanke på att varje dag mängden mänsklig kunskap om dösar växer, är det möjligt att vi förr eller senare kommer att plocka upp en aning, som är fylld med unika strukturer antiken.


Tips 2: Hur man slappna av i SochiSochi - En av de ljusaste och vackraste städerna i Ryssland. Vackra landskap, varmt mjukt klimat och närhet till Svarta havet gör staden attraktiv, inte bara för ryssar, men även för utländska gäster. Anländer Sochi, du kommer inte att bli uttråkad. Att besöka lokala sevärdheter, aktiv rekreation på underbara stränder, promenader i parkerna låter dig njuta av vila och ha en bra tid.

Hur man slappna av i Sochi
instruktion

1


Parkarboret är kanske en av dede viktigaste sevärdheterna i staden. Det här är ett slags museum där du kan beundra representanter för floran, inte bara i Kaukasus, men också i andra länder i världen. Parken har en enorm samling palmer, liksom många sällsynta träd och buskar.

2


En annan attraktiv plats i staden är grottor, som i Sochi det finns mer än tvåhundra. Den mest populära av dem är Ahshtyrskaya grotta, 500 meter lång med flera sidoförgreningar.

3


Nära staden finns en yew-boxwood lund. Det är ett slags naturmuseum där gigantiska träd växer, varav många har mer än 700 år.

4


För älskare av utomhusaktiviteter kommer att bli ett oförglömligt besök i bergsklimatet Krasnaya Polyana, som ligger sextio kilometer från staden.

5


Fläktar av marina fauna är inbjudna att besöka SochiDet ryska dolphinariet och akvariet, det kända akvariet i New Matsesta.

6


Om du vill ha kul kan du besökaSquare of Arts, där alla stadsferier och föreställningar av stjärnorna äger rum, eller du kan gå till Riviera nöjespark, som har många attraktioner, Green Theatre och en sportstad.

7


Anländer Sochi, du kan gå igenom museerna som berättarom historiska händelser, beundra de mystiska dolmensna, vars hemlighet ännu inte har uppenbarats, och du kan sola på de underbara stränderna eller åka fotvandring i bergen.

8


Ett varierat program erbjuds semesterfirare i Sochi, kommer inte låta bli uttråkad: du kan få mycket trevliga intryck som kommer att ligga kvar i ditt minne och i ditt fotoalbum under lång tid.
Tips 3: Hur man kopplar av i AnapaVila i Anapa särskilt bekvämt. I själva staden och i dess omgivning är nätverket av anläggningar och sanatoriuminrättningar väl utvecklade, många mysiga mini-hotell och moderna hotell ligger. Restauranger, kaféer och snackbarer med ett brett urval av rätter finns överallt. Det finns vatten parker, affärer, provsmakning rum, akvarier och andra nöjesparker.

Hur man kopplar av i Anapa
instruktion

1


En bred kustremsa av grunt vatten, mildtkvartsand och utmärkta boendeförhållanden gör staden till ett av de mest föredragna semestermålen med barn. Överflöd av allt detta lockar dock inte bara par, utan lockar också unga människor från hela Ryssland.

2


Den medicinska profilen på orten är ganska bred, bådaatt du kan koppla av och med hälsofördelar. I bad används terapeutiska mudder i flodmynningar, saltvatten och lera. Mineralvatten är indicerat för både oral dosering och hydroterapi. I närheten är vinproduktion utbredd, vilket innebär att både enoterapi (vinbehandling) och ampeloterapi (vinogradoterapi) är populära.

3


I Anapa Behandling och vila kompletteras med besök påhistoriska och naturliga platser av intresse för dessa platser. Mystiska raviner och vackra vattenfall, dösar, hålla gåta svunna tider, de gamla befästningar. Du kan också besöka födelseplats ryska champagne, som är i Abrau-Durso i Utrish Delfinariet att beundra resultatet av delfiner, att besöka museet, som ligger i Taman besöka heliga fjädrar Neberdzhaya och utföra otaliga andra lika intressanta resor.

4


Aktiv semester i Anapa inte mindre spännande.Han föredras av stark ande och modiga turister. När allt kommer omkring badar och solar du inte bara på stranden (men utan det, naturligtvis, på något sätt), men alla kan uppleva krafterna i havsvattenparken, ha satt sig på vattenskidor eller kopplade en wakeboard. Du kan lära dig dykning eller vindsurfing. Jo, de mest ökända extremalerna kan åka på vattenuppblåsbara attraktioner eller hyra en jetski. Och längs stranden, längs sanddynerna, tillsammans med dina vänner, kan du sopa med stor fart på ATV.Tips 4: Var åka på vintern i AdygeaAdygea är en vacker platsfoten av åsen i norra Kaukasus. Det är omöjligt att i ord beskriva den naturliga skönheten som skiljer denna republik i Ryska federationen. Det bör noteras att Adygea är en plats för riktig pilgrimsfärd för turister inte bara på sommaren, erfarna turister villigt besöka vinterrepubliken.

Var åka på vintern i Adygea
instruktion

1


Majestätisk vinter skönhet av berg, mjuk, varm vinter- allt detta lockar kärlek till aktiv vinterrekreation i Adygea på vintern. Här för klättrare har vägarna för vinteruppstigning till bergstopparna utvecklats. Speleologer kan besöka många karstgrottor. Till tjänst för alla kommande rutter utvecklas till sådana kända grottor som Azishskaya, där lufttemperaturen på vintern inte faller under noll. Cave "Crystal" fängslar med sin underjordiska sjö och grottan "Crystal" väggarna hälls massor av färger, eftersom de består av kvarts.

2


En måste-se är ett vattenfall påRufabgo Creek. Det är ett isfritt vattenfall som faller från berghöjderna i en kaskad som bildar sju steg. Det klamrande, skummade vattnet, som släpper ut från slottet, faller mot bakgrunden av bergen, täckt av snövit kepsar. Fans av vandring väntar på en överraskning - gå på snöskor på snö nastu.

3


Hästvandringar börjar vid väggarnaSt Michael's Monastery. Detta kloster är grottan och det ortodoxa klostrets mest höghöjda kloster i Ryssland. Klostret självt är av intresse för nyfikna turister, många pilgrimsflock här. Hästvägen ligger med hänsyn till att du besöker den berömda Dolmen. Konstgjorda erektion, som hänför sig till tiderna för att bygga pyramiderna i Egypten.

4


Lago-Naki platå är den mest kända alpinskidebasen i Adygea. Denna plats anses vara den mest snöiga, så med problem med brist på snö, möter inte skidåkare här aldrig.

5


Från en höjd av 2000 meter mot bakgrunden av snötäckta berg och bergsnötäckta träd löper en mångfald spår för nedstigningen av skidåkare. Beroende på deras skicklighet kan skidåkare välja rätt väg. Fläktar av släder kan också gå ner i berget. På denna bas finns det alla förutsättningar för bekvämt boende av turister. Nu finns det pågående byggnadsarbete för att expandera basen. Ett idrottsanläggning är byggt, med hänsyn till alla krav på bergsorter av europeisk typ.

6


Lokalt mineralvatten, rikt på jodsalter ochbrom, används framgångsrikt för behandling av sjukdomar i hjärt- och nervsystemet. De som vill förbättra sin hälsa, är det meningsfullt att inspektera de lokala sanatorierna, bedöma kvaliteten på deras behandlingsprogram och rehabiliteringsprocedurer. Adygeas mycket luft läker av sina egenskaper.