Tips 1: Vila på Krim: vattenparken "Almond Grove" i Alushta

Tips 1: Vila på Krim: vattenparken "Almond Grove" i AlushtaResort och rekreationsanläggning i Alushta"Almond Grove" är ett modernt komplex med ett mjukt mikroklimat för vila och behandling. Familj par med barn, unga med grupper, pensionärer mm vila här.

Aquapark "Almond Grove"

"Almond Grove" - ​​vattenpark

Anläggningskomplexet ligger vid professorns hörn, på gatan. Embankment, 4a. Du kan göra förfrågningar genom att ringa +38 (06560) 2-59-71.
I år öppnar vattenparken den 15 juni ochkommer att stängas i början av september. Arkitekterna skapat en verklig mirakel i Krim kusten - exotiska träd och buskar, asfalterade stigar, fantastiska landskap, är konstgjord sten fantastisk blandning med naturen. Vattenparken använder vattenvärme och rengöringssystem med modern teknik. Komplexet har 6 pooler, 4 en plattform 14, vattenrutschbanor, fontäner och vattenfall, över kanaler, bubbelpool, olika åk. Det var en plats för ett soldäck, barn cafe "Vitamin", en food court, Studio Bar "Dolphin", kassaskåp, omklädningsrum, toaletter, duschar, lagring och klinik kameror.
Den officiella platsen för underhållningskomplexet är mindal.com.ua. Här beskrivs i detalj om sevärdheterna i vattenparken, prislista för tjänster och utställda fotografier.
Kostnaden för biljetter till vattenparken beror på säsong ochtid på dagen. . Till exempel, till den 23 juni, 2014 biljettens pris för en vuxen 650-700 p, från 23 juni-7 juli p 700-770, från 7 juli till 21 - .. P 700-840, vidare med stängningspriset för vattenparken kommer till 900p. Barn under 3 år eller upp till 1 m är tillåtna gratis. 50% rabatt ges till boende i hotell underhållningskomplex. I vattenparken finns en unik i Crimea vågpool. I poolen finns en imitation av en springvåg och en havsbris. Vattenfallet faller från höjden på 10 m till poolen. Vid attraktionen "Python" kan du stiga längs de brett munnarna 133 m långa på gummibåtar. Kullen-serpentin "Gyurza" är intressant att utveckla vid hög hastighet nedstigning. väntar även för "Boa" åkattraktioner och "Anaconda" för fans av berg-och dalbanor, slingrar. I mitten av vattenparken är utrustad med en spel- och nöjespool för turister. Det finns en grön ö, en grotta med ett vattenfall, en fontän och en springande flod med strömmen. Det finns också en pool för barn upp till 12 år. Det finns 3 bilder, tryckfontäner, vattenfall. Nära poolen finns en lekplats. I september erbjuder vattenparken 50% rabatt för besökare för invånarna på Krimhalvön. När du köper måste du visa ditt pass.

Allmän information

Underhållningskomplexet sträcker sig i stadenAlushta från toppar i bergen till Svarta havet. Förutom vattenparken, där det finns hotell "vattenpark" och "havet" direkt på stranden, restaurang med uppmärksam service och god mat, mysig bar med en bowlinghall och ett biljardbord, spa med massage, bastu, romerskt bad och gym. Dessutom byggs villor här, vardera har tre våningar, en parkeringsplats, 3-4 sovrum, kök, vardagsrum, etc.
Tips 2: Hur man slappar på Krim med ett tältVila på Krim med ett tält är populärt bland studenter och ungdomar. När allt kommer med i den här resan kan du spara på levande. Och att somna under stjärnehimlen, lyssna på ljudet av surfen är en oförglömlig upplevelse.

Tält på KrimSeparation från civilisationen - camping "Azure Coast"

Att vila med ett tält är det bästa sättet att glömmacivilisation och njut av enighet med naturen. Frisk luft, strand, mat på insatsen, gitarr, bra företag och stjärnor: allt detta skapas för romantiker. Förutom tältet kan du ta en markis med dig. Gömmer sig i det från solens strålar, det är väldigt bekvämt att laga mat. Förresten kan du få en gascylinder med dig att laga mat på gas. Camping "Cote d'Azur" ligger i byn "Lazurnoe". Det är en halvtimme promenad från staden Alushta. "Cote d'Azur" är en mycket bekväm plats för savages. Här kan du hyra 2, 3, 4 eller 6 personer tält i full tillväxt. Kommer med ett tält måste du ta mjuka madrasser. I tält finns en säker belysning: 36 volt. Dessutom erbjuder campingplatsen duschkabiner, tvättställ, en toalett. Avgiften på campingplatsen sker beroende på antalet personer. Dessutom måste du betala för att parkera bilen. Platsen där man ska sätta tältet väljer semesterfirare sig själva. Det bör noteras att det finns mycket gratis territorium. Campingen rymmer 120 personer samtidigt. Havet och stranden måste gå 40 meter. På stranden finns ett café där du kan köpa något att äta. Observera att det inte finns några butiker nära campingen: du måste åka bil.

Maneter på stranden camping "Azure Coast" är inte vanliga. Dessutom brinner de inte.
Stranden är sandig, det finns utrustade platser för rökning. Kusten är grunt, så du måste gå långt för att gå till djupet. Vattnet är klart och varmt.

Andra tältläger på Krim

Campingplatsen "Vympel" ligger i skogen i400 meter från utgången till Alushta. Lägret är utformat för endast 50 personer. Det erbjuder turister alla förutsättningar för komfort: dusch, toalett, tvättställ, matsal, kök, el, gas, vatten, uthyrning av olika utrustningar. Den utmärkande fördelen med denna camping är att det finns butiker och kaféer i närheten. På en kilometer bilresa finns en sjö där du kan fiska. Stranden ligger 25 minuters promenad. Du kan komma till Vympel vid vagnen. Kostnaden för boendet i lägret debiteras varje person. Camping "Kapsel" ligger i Sudakområdet. Det finns trähus och 350 tält. Förutom duschar och toaletter finns en volleyboll, biljard och tennisbord, Wi-Fi. Stranden i denna camping är välutrustad: det finns sevärdheter på den. Det finns också en hyra av vattenutrustning. En separat avgift tas ut för verktyg och tält. Du kan komma till campingen med buss eller taxi.

Var försiktig och koppla av på stranden på Krim med ett tält. Många campingplatser har inte livräddare. Detta är en allvarlig nackdel.
"Chemist" är en automatisk camping i Koktebel. Havet ligger 30 meter från campingplatsen. Stranden är grunt och stenigt. Inte långt från camping finns ett rekreationscenter med trähus. På campingplatsens territorium finns duschar, toaletter, tvättställ, bagageutrymme. Fördelen med denna plats är att det finns butiker, barer, en vattenpark, en biograf och ett diskotek i närheten.Tips 3: Vattenpark i Marino - vila dag och nattVattenparkerna i Moskva är inte för många ochär olika i stil med underhållningskomplex som finns där, men bland dem finns det speciella centra som glädjer barn och deras föräldrar. Till exempel vattenparken i Marino, väntar på gäster dag och natt.

Aquapark i Marino - dag och natt vilaMöjligheter till vattenpark i Marino för barns semester

Aquapark i Marino, som helhet komplexunderhållning, ger många möjligheter för barnfester. Här kan du inte oroa dig för barnets säkerhet, som i vattenparken arbetar professionella räddare och lärare. All utrustning och attraktioner i Marino är nya och uppfyller säkerhetsnormerna. Animatörer hjälper till att göra det roligaste och intressanta underhållet för barn. Vattenparken är uppdelad i flera rekreationsområden, som stiliseras och dekoreras under kontinenterna: Amerika, Antarktis och Afrika. För firandet kan du välja någon av dem.

Vad erbjuder vattenparken för äldre och äldre barn?

I Marinos vattenpark finns det möjlighet till roligtspendera tid inte bara hos barn utan även hos vuxna, särskilt eftersom centrum väntar på gäster både dag och natt. En speciell vågbassäng med en stigningssimulering på det riktiga havet kommer att påminna dig om resten på sandstranden. Som en avkopplande tidsfördriv för vuxna i vattenparken finns också bad, bastu, olika spa-program och vattenrelaterade skönhetsbehandlingar som hjälper till att inte bara slappna av, utan också förbättra. Komplexet har 5 bilder av olika höjder och ytterligheter, så varje besökare kan välja det lämpligaste alternativet för sig själva. Det enklaste av glidbanorna är rakt och med en liten sluttning idealisk för små barn. Lite mer komplicerat slide "Kamikaze" alltför rak, men har en brant sluttning, så det är bäst att åka redan vuxit detyam.Na extremality andra gröna kullen "Tabogan" är en cirkel som rullar och människor. Han kan redan utveckla hög hastighet, så denna attraktion rekommenderas inte för små barn. Dessutom är denna kulle inte rak, men har en spiralform med branta varv. Men nu skjut "Tabogan" något utvecklats sedan öppnandet av parken och har blivit mer bezopasnoy.Na mycket brant röd backe "Stingray" inte kommer att fungera för att koppla av, det är speciellt utformad för fans av extrema sporter. Instruktörer rekommenderas att hålla fast i handtaget och dra åt halsen, annars kan du falla ur cirkeln. Den genomsnittliga apelsinhöjden "Barracuda" har formen av en figur åtta, men dess huvudsakliga funktion är inte i branta sluttningar. Du måste gå i mörker, oförmögna att se i förväg och förbereda sig för att vända, så en del av det är den här bilden kan tyckas mycket grundläggande strashnoy.Krome underhållning i vattenparken har ett café och barer. Det finns i Maryino och fotografer, redo att när som helst göra vackra professionella foton.