Tips 1: Hur kommer du till Krim?

Tips 1: Hur kommer du till Krim?Tack vare de senaste händelserna på Krim ochmassreklam, ett stort flöde av turister och turister förväntas på Krim. Det finns ingen brist på människor, men den viktigaste frågan som oroar människor är hur man kommer till Krim?

 Hur kommer man till Krim?

Det är ingen hemlighet att genom Rysslands territorium har ryssarna blivit ganska svåra att navigera, speciellt för dem som är vana att köra med egen bil.

Hur man åker till Krim, för att inte ångra ditt val?

På första maj semester de första semesterfirare,som ville tillbringa helgen på Krim, har redan stött på många kilometer trafikstockningar i hamnen i Kaukasus. Många stod i linje för en färja i mer än en dag. Det här kan givetvis inte ge ett gott humör, speciellt om du anser att när du kommer tillbaka från halvön med samma svårigheter kommer du att möta i hamnen i Kerch.

Myndigheterna försöker aktivt lösa detta problem,försöker använda flera färjor för olika kategorier av fordon, så att bilarna är så små som möjligt i en trafikstockning. Alla säger att det är viktigt att ha en landsvägs- och järnvägsbro över Kerch-sträckan.

Optimalt val - kollektivtrafik

Under denna säsong är det lättast att komma till Krimmed kollektivtrafik. För detta ändamål utvecklas enhetliga biljetter, inklusive flygresor, järnvägs- och busstjänster. Naturligtvis tycker inte alla om de många transplantationerna, men idag är det det mest optimala sättet att bestämma hur man ska gå till Krim.

Dessutom lovar myndigheterna att göra priser för enhetligbiljetter är ganska rimliga. I det här fallet finns det inget problem var man ska åka till Krim - på turisters försäkringar ser stora och små hotell fram emot semesterfirare, lovande kvalitetsservice till överkomliga priser.

Om någon har en erfarenhet av att resa till Krim den här säsongen, dela dina intryck med dem som bara vill komma till Krim, logga av i kommentarerna.


Tips 2: Hur man kommer till KrimKrim är en halvö i norra delen av Svarta havet. Det är en mycket populär utväg. Därför finns det många sätt att komma till Krim: med flyg, med tåg, med bil.

Krim, "Swallows Nest"
Du behöver
  • Flygbiljetter, biljettbil, bil, vägkarta, navigatör.
instruktion

1


Flygplanet är det bekvämaste och snabbaste sättetatt komma till Krim. Dess fördelar är att flygbiljetter har ungefär samma värde med tågbiljetter till Krim. Nackdelen med denna metod är att flygplanet endast producerar flyg till två städer: Simferopol och Sevastopol. Från dessa städer till andra viloplatser måste resa över land. Observera att om du kommer till Krim på kvällen kommer ytterligare rörelser endast att ske med taxi. Och det här är väldigt dyrt, för att du är i utvägsområdet. Flyg till Sevastopol eller Simferopol varar drygt två timmar. Det här är en mycket kort tid att verkligen bli trött på vägen.

2


Tåg är en annan vanlig vägkomma till Krim. Även om resetiden är ganska lång: ungefär en dag från Moskva till alla Krimstäder. Men du kan inte bara komma till Krim och Simferopol. Järnvägsnätet är mycket grenat. Tågen kommer praktiskt taget till alla städer på Krim, med undantag för södra kusten. Tänk på att tåg, till skillnad från flygplan, kör i något väder på ett schema. Därför är det möjligt att planera vidare ytterligare framsteg.

3


Den enda nackdelen med tåget är möjligtavbrott med biljetter. Under högsäsong är det verkligen inte lätt att få biljetter. Så om du planerar en resa till Krim maj firandet, liksom i sammet säsongen, köpa dina biljetter i förväg.

4


Färjan är ett väldigt exotiskt sätt att komma till Krim. Vägen med färja är inte lång - bara 4 km. Det tar 20 minuters bilresa. Det finns flera sätt att komma till färjan. Först: åka tåg till Tamanhalvön. Och sedan gå till färjan. Den andra är en buss. Han är lastad på färjan och går sedan till en av Krimstäderna. Du kan smälta på färjan med din egen bil. Minuserna på detta sätt att komma till Krim inkluderar en lång väntan i hamnen, vid tullen. Om du kom till färjan på natten utan transport, måste färjan vänta tills morgonen.

5


En resa på egen bil till Krim ärbekvämt och lönsamt. Du bestämmer vart du ska gå, när du ska gå, var du ska bo. På resan med bil får du möjlighet att besöka de vackraste, avlägsna och avskilda platserna. När det gäller finansiella kostnader kommer en sådan resa att kosta en biljett till Krim i en fackbil. Om du går med ett kompisföretag i en bil kan kostnaden för bensin delas in i alla. Detta sätt att resa är attraktivt för stora familjer. Tänk bara på att föraren ensam kommer att ha en hård dag att köra. Dessutom är utflykter med bil, enligt statistiken, farligare än flygplan och tåg. Och en annan nyans: under resan kan du inte bryta mot trafikpolisens regler. Annars måste du betala tunga böter och ganska nervös.