Tips 1: Hur man kommer från Vnukovo till Sheremetyevo

Tips 1: Hur man kommer från Vnukovo till SheremetyevoPlanerar en flygresa, det är värtI förväg, överväga din väg till flygplatsen eller mellan två flygplatser. Det är till exempel möjligt att komma från Vnukovo till Sheremetyevo på olika sätt.

Hur man kommer från Vnukovo till Sheremetyevo


Du behöver
  • - Aeroexpress;
  • - bussen
  • - tunnelbanan
  • - Fast-taxi
instruktion

1


För att snabbt komma från Vnukovo till"Sheremetyevo", ta aeroexpress med slutpunkterna "Vnukovo Airport - Kievsky Station". Vid tunnelbana längs Ring-linjen följ de två hållplatserna till stationen "Belorusskaya". Sedan från Belorussky järnvägsstation måste du gå med aeroexpress. Du kan komma in i stationens terminal via ingångar nr 3 och nr 4. På denna plats finns registrering av passagerare på inrikesflyg samt bagageacceptering för efterföljande leverans till Sheremetyevo. Du kommer fram till Sheremetyevo flygplats - 2, nämligen till terminalerna E och F. På det här sättet är det snabbaste och mest praktiska. Om du behöver tillgång till terminalerna B och C i "Sheremetyevo-1" eller D i "Sheremetyevo-3", användning av gratis buss: det stannar placerad nära ingången till terminalen F. Observera att pendelrörelsen intervallet är cirka 15 minuter, tid sätt - ca 25 minuter.

2


Ta dig på en fast-taxi eller buss tillOktyabrskaya "eller" Yugo-Zapadnaya "tunnelbanestation, ta tunnelbanan till planernaya stationen. Efter att ha lämnat stationen, Transfer att taxa № 948 eller bussen 817. № Marshrutki och bussar Sheremetyevo följde och stannade vid terminalen: F, E; D; B.

3


Ta en buss eller buss tillstoppa tunnelbanestation "oktober" och "Southwest", nedan metro - stop "River Station" Överföring till minibuss № 949 eller buss 851. № Route bussen är som följer: Terminaler B, F, E, D, rutt taxi - terminalerna F, E; D; B.

4


Om du behöver komma från flygplatsen"Vnukovo" och Moskva järnvägsstationer, använd Aeroexpress "Airport Vnukovo - Kiev Station", sedan på "Kiev" station, som är belägen på ringen tunnelbana linje, följa upp till den önskade stationen och stationen. Du kan också nås med taxi eller buss till "Oktober" tunnelbanestation och "South West", sedan ta tunnelbanan och följ till rätt ställe.
Tips 2: Komma till SheremetyevoSheremetyevo - Moskva internationella flygplats,belägen i nordväst. Varje dag anländer ett stort antal människor i Rysslands huvudstad och lämnar det genom dessa luftportar. Komma till Sheremetyevo från staden på flera sätt: Med kollektivtrafik, som inkluderar minibussar, bussar och Aeroexpress, samt med bil eller taxi.

Hur man kommer till Sheremetyevo
instruktion

1


Det snabbaste sättet att komma till Sheremetyevo ärdra nytta av aeroexpress. Han lämnar från den belorussiska stationen och kostar 320r. Tåg startar klockan 05:30 på morgonen och slutar klockan 00:30. Förflyttningsintervallet är 30 minuter. Aeroexpress når terminalerna D, E och F om 35 minuter. Till B och C-terminaler driver en gratis transfer - en liten buss, som levererar till endast terminalerna Aeroexpress passagerare.

2


Bussar går från två tunnelbanestationer: Planernoy och River Station. Buss 817 går från stationen Planernaya, han, som alla bussar, växlar växelvis av alla terminaler på flygplatsen. Ruten börjar vid 05:30 och slutar klockan 0:08. Intervallet mellan bussar varierar beroende på tid på dagen. Ruten når flygplatsen 617 inom 40-50 minuter. Biljettpriset är 28gr.

3


Från tunnelbanestationen Rechnoy Vokzal finns en buss 851och 851E (expresståg, non-stoptrafik). 851 bussen börjar flytta klockan 5:35, slutar klockan 0:49. 851E körs bara tidigt på morgonen, från 6:32 till 7:56. Ungefärlig tid för bussen är 40-50 minuter, men det beror tungt på trafikstockningar på Leningrad-motorvägen. Priset är 28r.

4


Från flodstationen till Sheremetyevo finns en minibuss949, från Planernoy - nummer 948. De börjar flytta klockan 6:45 och sluta klockan 21:45. Ungefärlig tid för vilken bussarna når flygplatsen, från båda stationerna är densamma, det är 30-40 minuter om det inte finns några trafikstockningar på Leningrad-motorvägen. Även om de är, kommer minibussar snabbare än bussar. Vanligtvis går minibussar från tunnelbanan när de är helt fyllda med passagerare. Priset är 70r.

5


Om du har egen bil, dådu kan komma till Sheremetyevo på den. Men kom ihåg att du måste lämna bilen någonstans, och parkering på flygplatsen är betald. Det är lättare att ta en taxi som tar dig, och du behöver inte ta hand om bilen.
Tips 3: Komma till Vnukovo AirportVnukovo är en av de tre största flygplatserna i Moskva. Varje år använder mer än 10 miljoner passagerare flygplatsen, cirka 150 tusen flygningar utförs. Det finns en flygplats 10 km från MKAD.

Hur man kommer till Vnukovo flygplats
instruktion

1


Du kan komma till Vnukovo flygplats med tresätt: med bil, med Aeroexpress, och även med buss eller buss från tunnelbanestationen "Yugo-Zapadnaya". Det är bekvämt att ta sig dit med bil om du träffar eller stänger av någon för ett flyg. Du kan köra upp till flygplatsen och avstiga passageraren eller träffa honom i 15 minuter helt gratis. Om du planerar att lämna bilen medan du reser på parkeringsplatsen eller med en passagerare ska du gå till flygplatsen, så kostar det en ganska konkret summa pengar. Varje halvtimme, tillbringade på parkeringsplatsen "Vnukovo" kostar 100 rubel. Att bo på flygplatsen i tre timmar kostar föraren 650 rubel. Men parkeringsplatsen i en sluten låda är 1000 rubel för en dag. Mer ekonomiska alternativ att komma till flygplatsen är Aeroexpress och en buss.

2


För att komma till flygplatsen Vnukovo påbil, måste du köra längs Kiev, Borovsky eller Minsk motorvägar. Det enklaste sättet att gå längs Kiev-huvudvägen, eftersom det har många tecken, hur man kommer till flygplatsen, kommer kartan också att hjälpa dig. När du går in på flygplatsen ser du terminaler och hinder som du behöver för att få ett parkeringskort. Från det ögonblick som du tar emot det här kortet börjar 15 minuters gratis vistelse på flygplatsen.

3


Om du vill komma till Vnukovo på"Aeroexpress", då först måste du komma till Kiev järnvägsstationen. Det ligger vid tunnelbanestationen "Kievskaya". För att komma till Aeroexpress måste du ta av järnvägsstationen och gå in i den speciella ingången mittemot köpcentret "Evropeisky". Tåget avgår varje halvtimme från 06:00 till midnatt. Även om det ibland finns raster i rörelsen, kan tidtabellen hittas på flygplatsens hemsida. Resan tar ca 35-40 minuter. Biljettpriset är 340 rubel på ett sätt.

4


Det tredje alternativet är bussar och pendlar fråntunnelbana "South-West". För att komma på bussen måste du ta av tunnelbanan genom en tunnelbana passage. Du behöver ett bussnummer 611. Det kan också vara bussar №611 med slutet "С" eller "Ф". Du måste komma till flygplatsen. Detta är det mest budgetmässiga alternativet, biljettpriset är endast 25 rubel. Du kan också ta en buss nr 45, men för 100 rubel.Tips 4: Hur man kommer till Sheremetyevo flygplats: taxi, aeroexpress, kollektivtrafikSheremetyevo är en av de bästa flygplatserna i Europa, som fick internationellt erkännande av passagerare. Flygplatsen kan nås med aeroexpress, taxi och kollektivtrafik.

Sheremetyevo flygplatsAeroexpress till Sheremetyevo

Aeroexpress lämnar Belorussky järnvägsstationdagligen enligt ett schema, inklusive helgdagar och helger. Elektrisk tåg till Sheremetyevo flygplats bör vara från 5:30 till 00:30 varje halvtimme. Tåget går utan stopp i 30-35 minuter. Från oktober 2013 fram till nu genomgår den belorussiska järnvägsstationen en återuppbyggnad, så den exakta tidpunkten för avgång av tåg måste erkännas i Aeroexpress-hjälpterminalen. Även närmaste flygtid kan hittas genom att skicka ett SMS med meddelandet "а р ш" till nummer 7878. Svaret kommer också att medfölja SMS med schemat för de kommande tre flygningarna. Biljetter till Aeroexpress säljs i kassaregister och konventionella biljettkontor i terminalen och på hemsidan aeroexpress.ru. Biljetten kostar 400 rubel. för en resa, barn under 5 år - gratis. Det finns också olika åtgärder - "Familj", som för 810 rubel. kommer att kunna utföra en resa på 2 vuxna och 1-3 barn under 18 år, en biljett till "Barnens" tariff kan köpas för 130 rubel. för barn från 5 till 7 år, etc. Tåget tar dig till flygplatsen till terminalerna E och F. Om du behöver komma till andra terminaler, ska du ta terminal F till fri buss som körs var 15: e minut. Restid - 20 min.

Med tunnelbana till flygplatsen

Med tunnelbana för att komma till Sheremetyevodet är omöjligt att använda transplantationer. Först bör du ta det elektriska tåget, som går till stationen "River Station" (grön gren). Där ändras redan platser för minibuss №949 och bussnummer 851 med riktningen till flygplatsen. Du kan också komma till den utsedda punkten från tunnelbanestationen Planernaya, därifrån till flygplatsen finns buss nr 817 och fastflygta taxi nr 948. Fordon kommer att tas till alla Sheremetyevo terminaler i sin tur.

Bussar och bussar

Bus nummer 851 dras från stoppet "Riverstation "dagligen från 05:35 till 00:49 var 10-30 minuter. Biljetten kostar 25 rubel. Restid - 40 - 50 min. Först anländer till terminal B, sedan F, E, D och tillbaka till slutstoppet. Från detta stopp skickas ruttenummer 949. Biljettpriset är 70 rubel. Den går först till terminal F, då E, D, B. Den lämnar som passagerare fyller den. Från stoppet "Planernaya" dagligen från 05:30 till 00:08 på vägen lämnar buss nummer 817. För 28 rubel. Han tar honom till Sheremetyevos terminaler. Du kan också nå flygplatsen med taxi № 948. Körtiden är 40-70 minuter. Taxitrafik kostar från 900 r. upp till 1250 rubel, beroende på destinationen. Känd taxi kapital - "Finns Taxi" - 7 (499) 403 36 31, "billig taxi" - +7 (495) 972 97 00, och andra.
Tips 5: Hur man kommer till flodstationen i MoskvaI Moskva - två flodstationer, nord och syd. De befinner sig i olika delar av huvudstaden. Från norra älvstationen kan du åka på kryssning runt Ryssland och Europa. Från söder avgår fartyg längs Golden Ring, till St Petersburg, Karelen.

När du lämnar tunnelbanan ser du en byggnad med en spireNorthern River Station

Northern River Station ligger på Leningradmotorvägen. Där kan du komma dit med tunnelbana. Om du kommer till en järnvägsstation i Moskva måste du nå Belorusskaya eller Paveletskaya stationen och gå till Zamoskvoretskaya-linjen. Station "River Station" - finalen. Denna station har två utgångar. Du behöver en som går till vänskapsparken. Gå upp och ner till vänster. Du måste passera parken och korsa Leningrad motorväg på tunnelbanan. Efter att ha lämnat korsningen kommer du genast att se en byggnad med en spire framför dig. Detta är North River Station.

Rutter från North River Station

Från North River Station kryssningmotorfartyg "Alexander Green", "Vasily Surikov", "Andrei Rublev" och andra. Du kan gå på kryssningsflyg till Europas största hamnar. Om du är mer attraherad av resor runt Ryssland kan du gå till Jaroslavl, Kostroma, Uglich och många andra städer längs floden och kanalsystemet, som är så rik på Rysslands centrala del. På Nordflodstationen kan du också boka ett motorfartyg för att fira en födelsedag eller arrangera en utflykt till en liten grupp.

South River Station

Till South River Station för att få felDet är bekvämt, som före norr, men också ganska enkelt. Du behöver komma till tunnelbanestationen "Kolomenskaya". Det ligger på Zamoskvoretskaya linje, liksom "River Station". Alla järnvägsstationer i huvudstaden ligger på rondellen, längs med vilken det är nödvändigt att komma till Paveletskaya eller Belorusskaya stationer. I det här fallet är det bekvämare "Paveletskaya", från det till "Kolomenskaya" finns det bara två hållplatser. Kommer ut ur tunnelbanan, hittar du lätt en buss som går till stoppet "Kolomenskaya Yarmarka". Resa med denna rutt är gratis, och du måste komma till sista stoppet. Det ligger nära South River Station, som ligger på Andropov Avenue. Innan du åker på en resa måste du beräkna den exakta tiden, annars riskerar du att fastna i en trafikstockning och vara sen för en båt.

Rutter från South Station

Från South River Station avgår skepp"Alexander Benois", "Karl Marx", "Borodino", "Athanasius Nikitin", "Ivan Kulibin" och andra fartyg topp och medelklass. Du kan gå för guldring, i S: t Petersburg, Astrakhan, Perm, Ufa, till Solovetsky Islands, och runt huvudstaden, i den berömda "Moskva Around the World." Du kan gå på kryssning med högklassiga gäster och beställa en överlägsen stuga.