Hur man går ner i vikt en kvinna

Hur man går ner i vikt en kvinnaAtt gå ner i vikt en kvinna, inte nödvändigtvisUtsätt dig själv med dieter. Du kan lätt gå ner i vikt och fortfarande ha roligt. Hjälp i den här dansen, om du dansar regelbundet, 2-3 gånger i veckan, så kommer de extra punden att gå bort snabbt.

Hur man går ner i vikt en kvinna

Klipp av de extra centimeterna hjälper indiska danser. De utmärks av speciell plasticitet, elegans och påminner om asana från yoga. Dansaren fryser i en viss position i några sekunder, tack vare detta och en mängd rörelser på skrovet och låren blir midjan tunn. Flickan får en speciell sexuell plast.

Hawaiian Hula gav namnet på en bälte för att gå ner i vikt(hula-hoop) av goda skäl. Dansens rörelser liknar rotationen av buken i midjan, har en helande effekt och är som meditation i dansen. Danshula accelererar ämnesomsättningen, återställer snabbt siffran efter förlossningen.

De som utför irländska danser harsmala ben. Snabba kast och överlapp ersätts av glidsteg och lätta hopp. I detta fall förblir kroppen stationär. Vid övning av irländska danser utvecklas musklerna i låret och underbenet. Som en bonus får dansaren en ideal hållning och en press.

I magsdansen är belastningen riktad till problematiskzoner - höfter och buk. Kombinationen av jämna rörelser i höfterna, rytmisk jiggling, temperamentliga vibrationer är en effektiv gymnastik som hjälper till att ta bort extra pund. För en intensiv ockupation bränns 350 kilokalorier, det är möjligt att glömma "öron" på höfterna.

Snabbt med en extra "fett" kommer att hjälpa tillen enkel övning - häftning. Squat varje dag, börjar med 10-12 och så småningom nå 100. Du får en spännande raden av höfter, elastisk press, bli av med celluliter.