Varaktigheten av yoga-träning

Varaktigheten av yoga-träningFör att lektioner ska vara användbara,så att träningens varaktighet är optimal. Om du gör för lite är det ingen konkret fördel, om du för mycket kan bli trött och sluta göra det alls.

Prodolzhitel039; nost039; praktiki jogi

Om du är engagerad i någon typ av yoga, hatha yoga, till exempel eller kriya yoga, kan lektionen varas från trettio minuter till en och en halv timme. Detta är optimalt.

I detta tidsintervall väljer vi vårt egetalternativ. Det kan variera beroende på olika faktorer, till exempel ledig tid på lediga platser, våra mål och andra kriterier. Varje person har sin egen rytm av livet, så allt är individuellt.

Om vi ​​pratar om regelbunden övning, då30 till femtio minuter är lämplig längd av sessionen. Och om vi pratar om sådana fall som en speciellt utvald tid för yoga, till exempel en yoga turné, en yoga reträtt, så kommer samtalet att handla om mycket olika tidsintervaller.

Det kan redan vara två timmar och sex timmar, ochandra långa intervall. Det viktigaste är att den tid som ägnas åt yoga ska harmoniseras för din livsstil. Den andra principen om yoga, principen om sunt förnuft, har inte annullerats.

Det händer att en person som är inspireradbeskrivningar av supermakterna, som anges i texterna av gamla avhandlingar om Yoga, börjar att snabbt införliva praxis i deras liv. Och jag har inte regelbundet fungerat. I detta fall är resultatet mycket troligt när en person blåser helt enkelt mot överbelastning och faller ur praktiken. Det är inte effektivt!

Yoga kan faktiskt upptäcka mycket i oss,om vi övar. Men all charm ligger i det faktum att för att uppnå det önskade behöver du inte göra super-jerks. Det räcker att yoga kommer att bli bekant i vårt liv.

Det verkar som människor för att uppnå någotovanligt, du behöver och gör något ovanligt. I själva verket när det gäller yoga fungerar inte denna regel. Styrka i praktiken, regelbunden och systematisk. Och överbelastning och överspänning kommer inte att ge de önskade resultaten.