En hemsimulator: vad ska man köpa?

En hemsimulator: vad ska man köpa?En vacker och passformsfigur är inte alltid en gåvanaturen, ofta för att uppnå ideala former, måste du arbeta hårt på dig själv. I det här fallet behöver du inte bara äta rätt, men också att ansluta fysiska övningar, klasser på olika simulatorer.

En hemsimulator: vad ska man köpa?
Tyvärr, inte alla som vill och är redoarbeta på hans figur, kan gå på gym klubbar. En hämmas av en upptagen arbetsplan, andra små barn, som ingen har att lämna, och den tredje har fortfarande några bekymmer. Därför är de senaste åren mer och mer populära simulatorer för hemmet.

Vilka simulatorer finns?

Alla simulatorer kan delas in i två kategorier -kraft och kardio. De första enheterna hjälper till att utveckla muskler och göra kroppen vackrare. Kardiostimulatorer har en positiv effekt på hjärt- och respiratoriska system och bidrar också till viktminskning.

För hemundervisning, för att hålla kroppen iton, kasta ett par extra pund och förbättra kroppen, rekommenderas att köpa kardiovaskulära simulatorer. Samma människor som planerar att på allvar engagera sig i sport och bygga muskelmassa, är det värt att köpa kraftenheter. Det är sant att sådana idrottsmän sällan tränar hemma, eftersom det är väldigt problematiskt och dyrt att köpa all utrustning som behövs för träning. Därför går de på gym, där det finns ett stort utbud av skal för träning.

De människor som vill gå ner i vikt och ta med siffrani formuläret, kan göra detta med hjälp av kardiovaskulär utrustning. Och för att hjälpa till att förbättra utbildningen och arbeta olika muskelgrupper, är det rekommenderat att köpa en annan mönstrade hantlar, expander och gymnastikboll (fitball).

Vilken simulator ska man köpa för huset?

För att köpa en hemsimulator måste du närma diggrundligt och första att välja en plats där i själva verket enheten kommer att stå. Om det inte finns tillräckligt med utrymme i lägenheten kan mini-tränaren vara den perfekta simulatorn för att studera hemma. Priset på det förståeligt, effekt från anställning på rätt sätt mycket bra. Dessutom är simulatorn kompakt: byggandet av två pedaler efter klass lätt kan rengöras under sängen eller i garderoben.

Stepper är idealisk för dem som har problemzon - höfter och skinkor. Eftersom simulatorn utövar huvudbelastningen på dessa muskler. Naturligtvis finns det modeller av steppers med spakar, så att du kan arbeta och torso. Men sådana simulatorer är mer besvärliga och kostar mer.

Det är värt att nämna lite om modellen av ministappers,utrustad med gummi expanders. Sådana simulatorer kan effektivt fungera inte bara benen, utan även ryggen, axlarna, händerna. Innan du väljer en speciell modell av en stepper, rekommenderas att prova i butiken. Tyvärr finns det modeller som inte är praktiska att använda.

Innan klasser på kardiovaskulär utrustning rekommenderas att konsultera en läkare för att inte skada din hälsa.

Om det finns tillräckligt med utrymme i lägenheten och du kanFör att placera en större simulator är det värt att köpa en ellipsoid. Experter tror att det ger den bästa effekten från klasser, snarare än en stegare. Och också säkrare för leder och ryggrad.

Alla rörelser på elliptiska simulatornspringa smidigt, utan att rycka. Och påminna en promenad på skidor. Under träningsprocessen finns det en belastning på benen, liksom musklerna i händerna, ryggen och axelbandet.

En annan populär simulator för träning ihemma anses vara en löpband. Och efter att vikningsmodellerna uppträdde i sportvaruaffärer ökade försäljningen av denna simulator ibland. Löpande fläktar använder enheten som ett alternativ till utomhusutbildning under den kalla årstiden.

Det är värt att notera att effekten av anställning på löpandeBanan är väldigt bra, men inte alla kan engagera sig på det. Så, personer med ryggradssjukdomar bör inte utbildas på en löpband. Det ger för mycket belastning på ryggen, och det är kontraindicerat i en sådan sjukdom.

Ett bra alternativ för kardioversion ihem träning kan vara en träningscykel. Dess pris är en storleksordning lägre än ellipsens och löpbandens. Men effekten av träning är inte så bra. Faktum är att när man tränar på en stationär cykel ingår bara musklerna i höfterna och kalvsmusklerna i arbetet. Och torsolen spänner inte alls. Och det här är otvivelaktigt negativt.

För att få maximal effekt från träningscykeln måste du ständigt övervaka din hållning. Tillbaka hela träningen ska vara jämn.

Hur JustSuggest


Vid tiden för sportenintensiv träning kan du svettas tio gånger mer än vanligt - samtidigt som du fördelar upp till 10 liter svett per dag. Det här är en stor volym vätska, så det är viktigt att träna - drick mycket vatten i träningen för att undvika uttorkning.
LÄR MER