Vanan att engagera sig som ett kriterium för framgång i övningen av yoga

Vanan att engagera sig som ett kriterium för framgång i övningen av yogaYoga kan ge mycket bra resultat om vivi hanterar regelbundet. Därför är det mycket viktigt att utveckla vanan att göra. Det är möjligt att se ens en indikator på hur framgångsrikt vår praxis är. Vi kommer att få våra värdefulla frukter från att träna när vi närmar oss den nivå där antalet av våra lektioner per vecka kommer att vara minst två gånger.

Privychka zanimat039; sja jogoj

I yoga anses det att engagera sig mindre än två gånger iveckan är inte effektiv. Men glöm inte heller att överdriven iver för nybörjare inte kan hålla länge. En person "brinner ut" och ger upp sysselsättning istället för att få sig en fördel. Därför är två lektioner per vecka det optimala antalet för nybörjare.

Gradvis kommer vår kropp att bli starkare, det kommer att skrivas styrkor och"Fråga" för att öka belastningen. När vi talar om att öka belastningen, menar det att frekvensen av lektioner per vecka ökar och komplexiteten hos de asanas vi utför. Men allt detta kommer gradvis! Vi måste komma ihåg det här med er, vänner!

Yoga syftar inte till att uppnå någotexterna indikatorer. Ökningen i vår styrka, flexibilitet och skönhet kommer naturligt med våra vanliga metoder. Men det viktigaste som du inte bör glömma, när vi är engagerade i yoga, att om vi inte har någon harmoni i våra lektioner, så kan vår praxis och yoga inte kallas. Det kommer att vara gymnastik, akrobatik, men inte yoga.

Det är inte lätt att känna dem som barabörjar hantera, eftersom vi ständigt distraheras av externa faktorer. Detta är förståeligt. Den moderna rytmen i livet i städer och megacities hjälper oss inte särskilt att fokusera mer på vår inre värld och lita på det.

Det är för att lära sig att lyssna påföreställ dig, lita på våra inre känslor, och vi fick öva av yoga. Detta är inte ett snabbt, men pålitligt och beprövat sätt. Denna väg, som leder oss till vårt ursprungliga tillstånd, ett tillstånd av lycka och glädje. Och detta uppnås inte utan en harmonisk inställning. Därför kommer vi ihåg att den gradvisa introduktionen i praktiken är en mycket viktig princip.

Önskade klasser kommer att bli framgångsrika och ger oss ett utmärkt resultat, hjälp i livet och lär dig att lyssna på dig själv! Därför är vår uppgift i de inledande skeden att utveckla en vana.