När och varför ska vi använda principen om sekretess?

När och varför ska vi använda principen om sekretess?I yoga finns sådana principer som principenÖppenhet och Mysteriet. I den här artikeln kommer vi att prata om när vi bättre använder principen om mysterium. Vi kommer också att få reda på varför detta är viktigt. Trots allt kommer relevansen av användningen av principer att avgöra effektiviteten av hela praktiken.

Kogda i pochemu nuzhno ispol039; zovat039; princip tajny?

Så innan vi kommer till jobbetKomplexa övningar, till exempel övningen av uppvaknande kundalini, är viss beredning nödvändig. Det kommer att bli väldigt bra om vi har assistenter som förstår vad vi måste gå igenom. Närvaron av "experter" hjälper till att undvika grova misstag, kommer att leda i rätt riktning. Vi kan få resultatet snabbare.

I detta avseende är det i yoga en sådan tradition näri början av en svår fas i praktiken vänder vi mentalt till lärarna och lärarna. Vi gör det så att våra lärare kommer att täcka oss med skolans moln och deras mentala fält och hjälpa oss att klara uppgiften.

Yogaens axiomatics berättar det för ossmedvetandet följer energi. Om vi ​​bjuder in någon i praktiken ger vi möjlighet att påverka utvecklingen av händelser. Naturligtvis borde du inte bjuda in lediga personer som inte är utbildade i några subtila rutiner. Med sin rusande medvetenhet kommer de bara att förstöra din övning. Medvetenheten hos åskådare kommer att störa och förvirra hela processen. Av denna anledning är det nödvändigt att använda Mysterys princip.

Om dina lektioner och mål bör du veta hur du kanfärre människor. Folket av främlingar. Och omvänt kommer det att vara effektivt om vi tar med till de som hjälper oss, leder oss. Lärarnas medvetenhet kommer att stödja.

Yoga rekommenderar meditationen som vi är överKronan på vårt huvud representerar alla som förde denna gamla kunskap till oss. Dessa kan vara yogier som bodde hundra eller tre hundra år före oss, till exempel. Självklart såg du dem inte. Så i vilket fall bör de vara representerade? När du har satt dig i en meditativ hållning, föreställ dig dem som de är, hur ditt sinne "drog". Det är inte så viktigt. Eftersom lärare och lärare kan ändra sitt utseende, gör deras kropp något. Detta hänvisar till figuren, hudfärg, ansiktsegenskaper. De kommer att bli så som du uppfattar dem. Deras bild kan vara densamma som du en gång såg på en bild eller film.

Du kan stärka mentala meddelanden genom att läsa mantra. Detta kommer att räcka för dem som du bjuder till att träna, höra och stämma med oss ​​på samma våg. Kom ihåg att tills du bjuder hjälp till din övning kommer ingen att störa, för friheten i yoga är framför allt!