Droger och Mantra Yoga

Droger och Mantra YogaDet händer att de som övar mantra yoga,försök att stärka effekten av praktiken på något sätt. Och de sätt som kommer att tänka på. Vilka metoder är inte exakt acceptabla från yogans synvinkel?

Narkotiki jag mantra joga

Det första som sägs är narkotiska ämnen. Absolut alla typer av droger leder till misslyckande i praktiken av mantra.

Varför kommer temat "dope" i allmänhet upp i samband medyoga? Eftersom en person exempelvis använde någonting av droger, i viss mån, var hans medvetenhet reducerad till ett föremål eller fenomen. Det verkar för en person att vid denna tidpunkt något är uppenbart för honom, ser världen fram inför honom som en enda vibration eller något i denna ande. Men alla dessa "visioner" är bara närvarande vid narkotiska händelser. Och då vad? Och då blir det dåligt! Då kommer svaret, när en person är så dålig att han inte ens kan komma ihåg vad han såg som "upplysande".

Så om du någonsin hör det ellerett annat läkemedel, "ört" eller något sådant, hjälper till att väcka mantraen, försök sedan hålla sig borta från det! Det är inte nödvändigt och att argumentera med den här typen av allmänhet, alla väljer sitt eget sätt. Och om inte din karma avskräcker dem, så fortsätt bara. Alla narkotiska "stimulanser" av yoga utesluter!

Man kan höra det även i de gamla Yoga-texternadet finns en hänvisning till det faktum att utövare använde "något" som hjälper till med andlig utveckling. Vissa texter nämner faktiskt några stimulanser. Men varför bestämde våra samtidiga att dessa stimulanser av narkotiska åtgärder? Mest troligt kommer det från sin egen fördärv. Och vi kunde prata om mindre potenta medel. Till exempel styrkan hos en öl som motsvarar en flaska. Det handlar om en drink av organiskt ursprung. Men även sådana, inte specifika hänvisningar i de gamla texterna kan knappast hittas!

Och varför? Eftersom i yoga är allt uteslutet, vars tillämpning döljer medvetandet. Även något lätt, av organiskt ursprung. Och tyngre droger uppfindes bara de senaste åren. Yoga är bara motsatt, kämpar med illusion, med Maya, med alla slags hallucinationer! De försöker att växa sin "ö med klart medvetande"! Och kör inte dig själv i djungeln av hallucinationer mer.