Välj en plats för träning

Välj en plats för träningVar är det bästa stället att börja? När vi bara behärskar övningen av yoga, när yoga bara blir en vana blir val av en plats en viktig faktor.

Mesto dlja praktiki

Positivt påverkas yogaklasserna av de platser där vi är bekväma. Där, där "ögat är trevligt", där vi kan koppla av, vila. Det finns många sådana underbara platser.

Det bästa stället för klasser är utan tvekan naturen. Där kan vi njuta av det vackra landskapet och glömma staden i fåfänga. Naturen är harmonisk och detta kan spela en viktig roll i vår praxis. Landskap bidrar till ett lugnare humör, vilket i sin tur kommer att bidra till en djupare medvetenhet om sig själv, av deras behov. Så det blir lättare för oss att "höra" oss själva.

Det är inte alltid möjligt att engagera signatur. Vad kan vi göra i det här fallet? Det är bra om vi lyckas hitta en plats där vi regelbundet kommer att studera. Det vill säga om vi övar från tid till annan på samma plats verkar miljön vara mättad med vår energi, och vi kan ställa in mycket snabbare.

Detta är inte alltid fallet. Övningen måste vara i olika förhållanden. I det här fallet, innan du börjar träna, kan vi dekorera platsen och också förbereda den genom att rengöra den. Här kommer inte rollen att spelas av vad som helt enkelt blir renare. Genom att utföra denna utbildning laddar vi vår "plats" och övningen av yoga är mer framgångsrik. Det verkar som att de åtgärder vi tar är inte komplexa, men effekten kommer att bli betydande!

Dessutom, vad är bra, om platsen inte kommer att blivarierar från fall till fall är det mycket viktigt att studera samtidigt. I detta fall kommer en viss cyklicitet att utvecklas, vilket ger oss önskat humör. När platsen och tiden för övning upprepas, hjälper det oss att "fånga harmoni" snabbare. Detta kan vara viktigt när sysselsättningens effekt vi vill få snabbare. Till exempel är vi begränsade i tid, för vi ska jobba, eller, från jobbet, vill vi fylla reserven av krafter.

Alla dessa faktorer är viktiga! Men glöm inte att det viktigaste är att träna. Och den uppsättning villkor som vi har är en sekundär faktor. Sekundär om aktiviteterna själva. Som yoga säger: Om en person gör yoga, jobbar tiden för honom, men om en person inte övar, så arbetar tiden mot det.

Vänta inte tills "stjärnorna konvergerar". Tillfälle för alla förhållanden kan inte vänta. Och du kan nu dra nytta av övning.