Hur man använder viktning för benen

Hur man använder viktning för benenI butikerna av sportartiklar kan du hitta sådanalager, som ett viktmedel. Det kan vara en väst, bälte eller manschett. Det senare är utformat för händer och fötter, de hjälper till att pumpa musklerna, gå ner i vikt snabbare och utveckla uthållighet. Om de används felaktigt kan viktmedel för fötterna leda till allvarliga skador och kroniska sjukdomar.

Hur man använder viktning för benen


instruktion

1


Viktningsmedel för benen är av två typer: bulk och lamellär. Deras skillnad i fyllmedlet. För första användningen av salt eller sand, som inte tillåter dig att reglera deras vikt. Och för andra metallplåtarna, som sätts in i speciella fickor på manschetten. Användningen av plattliknande viktämnen anses vara säkrare och effektivare, eftersom personen själv reglerar graden av lastning.

2


Viktning för benen rekommenderasför att pumpa underkroppens muskler, träna kroppens uthållighet, och även om du behöver gå ner i vikt. Men deras användning är bara för dem som inte är den första dagen som gör sport. En oförberedd person kan bara göra skada. Det är förbjudet att bära dem också med åderbråck, problem med leder eller trauma, njurstenar.

3


Gå på en promenad, fixa viktningen påanklet. Sätt det nödvändiga antalet plattor i fickorna. Men kom ihåg att graden av belastning på benen bör ökas gradvis, annars kan problem med leder inte undvikas senare.

4


Om du kommer att springa med viktning påben eller motion, var noga med att göra ett träningspass utan denna inventering. Som det passar ben och händer, torso av bagageutrymmet, sträckningsövningar, snabba raser för korta avstånd. Detta kommer att förbereda kroppen och kroppen för långvarig arbetsbelastning och försäkra dig mot eventuella skador. Först efter uppvärmning kan du lägga på vikt och börja träna.

5


Om du ska använda det här för första gångenmed en sådan inventering, kontrollera om du kommer att vara bekväm med den. Detta görs bäst när du går, för att vana kroppen till extra arbetsbelastning. Den senare kan också påverka balansen, vilket är mycket viktigt. Varje dag kan du öka antalet minuter som passerat med viktningen. Om några veckor kan de börja springa eller göra olika övningar. Men du bör alltid lyssna på dina känslor - för eventuella obehag i benen eller baksidan bör du sluta använda sådan utrustning.

6


Experter rekommenderar att man hanterar viktningsmedletEndast under ledning av en erfaren tränare. Oberoende användning av sådan utrustning leder ofta till skador och allvarliga problem med lederna, speciellt med knäet, vilket står för en stor belastning. För att gå ner i vikt eller helt enkelt för att förbättra kroppen, kan du helt enkelt öka intensiteten av lasten under sporten, utan att tillgripa användningen av viktning.