Tips 1: Hjälper löpande hjälp att gå ner i vikt?

Tips 1: Hjälper löpande hjälp att gå ner i vikt?Löpning anses vara ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt. För att uppnå bästa resultat är det dock mycket viktigt att veta hur länge, enligt vilket system, med vilken intensitet du behöver springa.

хттп: // бегугу-потею.ру / вп- content / уплаодс / 2012/11 / рфи1.жпг

Först och främst är det nödvändigt att förstå det som körsär inte lämplig för varje person, och frågan är inte alltid i enskilda egenskaper och vittnesbörd. En imponerande övervikt under körning ger tung belastning på knäskarv, vilket kan leda till allvarliga skador. Därför om du har mycket extra pounds, först ändra din kost och efter att vikten har minskat kan du börja springa.

Innan du kör, spring upp en uppvärmning för musklerna. Det kan vara flapping ben och armar, sluttningar. Träna ut lemmarna. Fem minuters uppvärmning är tillräckligt.

För att effektivt gå ner i vikt,du måste springa utan avbrott i minst en halvtimme. Om du följer denna regel, kan du efter två veckor känna resultatet. Om du kör mindre än en halvtimme i taget kan viktförändringar ses först efter körning, och dessa förändringar betyder inte en minskning av fettmassan, men en förlust av vätska.

Körning kan vara av olika intensitet. Om du bara börjar springa, är det bra att gå eller jogga. Dessa typer av belastningsbränna kalorier, men långsammare än snabbkörning. Att springa var bekvämt, andas ordentligt. Under loppet måste du andas in och ut genom näsan. Inandning och utandning bör ersättas med varandra i två steg. Hastigheten på takten bör gradvis börja med en lugn promenad och fortsätta sedan springa. Efter träningens slut, minska gradvis satsen, detta kommer att minska belastningen på hjärtat. Förresten, det är lättare att ta hänsyn till den senaste tiden, men inte de kilometer som reste sig.

Kör inte i för varmt väder, i en varmTiden på året är bättre att springa på morgonen eller kvällarna. Den mest effektiva löper längs slingrande stigar i parkområdena. Den närmaste stadion är dock också lämplig för träning.

Att träna var effektivare och säkrare,köpa speciella skor. I sneakersna måste det finnas stötdämpare och ett väl fastsatt område i hälen, och själva skor är gjorda av gott andningsbart material.

Om du är sjuk i träningenhuvud eller bröstområde, sluta. För att göra köra säkrare, köpa en puls meter (om du inte kör på ett löpband, där denna funktion finns). Pulsen bör inte vara mer än sjuttio procent av maximum för din åldersgrupp. Till exempel kan trettio år en kvinna har en maxpuls på 190 per minut (220 nödvändigt att ta ålder i år), vilket innebär att under körningen av trettio kvinnor puls bör inte överstiga 133 slag per minut.


Tips 2: Körs på morgonen som nytta?Running anses vara en av de mesteffektiva sätt att gå ner i vikt, strama figuren och stärka immunförsvaret. Det är inte förvånande, för i detta fall finns det en belastning på nästan alla organ och muskler. Och experter rekommenderar att springa på morgonen, helst före frukost.

Körs på morgonen användbart?
instruktion

1


Det visades att körning på morgonen ger merFördelar för dem som kämpar med övervikt. Vid denna tid bränns kalorier mycket snabbare än på kvällstid eller vid sänggåendet. Och det är bäst att göra det från 6 till 8 på morgonen.

2


Morgonjoggar hjälper till att vakna snabbare ochåterhämta sig, mobilisera styrka och energi under en lång arbetsdag. Dessutom är fördelen med tidig löpning att luften är mindre gasig, vilket är särskilt viktigt i stora städer. Och folk som går in för sport eller går tidigt på morgonen, mycket mindre än på kvällen, vilket gör att du kan vara ensam med dig själv.

3


Trots den uppenbara fördelen att springa på morgonen,han har sina motståndare. Det anses att sådan energi omedelbart efter sömnen påverkar hälsan negativt och introducerar en avslappnad organism i ett tillstånd av stress. Därför bör du lyssna på dina känslor och fokusera enbart på ditt välbefinnande. De som lätt går upp tillsammans med soluppgången och omedelbart tas för att lösa olika saker borde springa på morgonen, för på kvällen kommer de helt enkelt inte att förbli med denna styrka. Men ugglor, vars verksamhet börjar bara för middag, ska inte våldta din kropp med en tidig shake-up - i det här fallet blir det mycket mer användbart och effektivt på kvällen.

4


I vilket fall som helst är det nödvändigt att köra en tävlingfullständigt. För att göra det är det bäst att gå med en tom mage, dricka lite vatten med honung för att öka blodsockret. Innan du börjar springa är det också viktigt att du sträcker kroppen och benen, uppmärksamma och lederna - det kommer att undvika sträckning och obehag under sporten.

5


Nybörjare bör börja med små avstånd, medvarje gång som ökar antalet meter som övervinns. Men för att få maximal nytta för figuren och hälsan måste du ge honom minst 30 minuter. Och ännu större effekt kommer att resultera i jogging på grov terräng eller alternerande joggare med höghastighetstävlingar.

6


Efter en morgonkörning är det bra att äta mat,rik på komplexa kolhydrater. Ett utmärkt alternativ till frukost, till exempel, kommer att vara mysli. De är tillräckligt långa för att smälta, ger en känsla av mättnad och ger laddningen den energi du behöver under dagen. Tja, på kvällen är det bättre att föredra proteinprodukter, till exempel vitt kött eller fisk. Om du har tid att äta innan du joggar, och efter att du ändå vill ha det, kan du äta lite cottage cheese.