Hur mycket behöver du springa, att gå ner i vikt?

Hur mycket behöver du springa, att gå ner i vikt?Running har länge erkänts inte bara som ett bra verktyg förförbättra kroppen, men också att bekämpa överskott av kilo. Även de kortaste och långsammaste joggarna är mycket mer effektiva för figuren än att ligga på soffan. Men för dem som vill bli av med fett och få vackra former på kort tid borde du fortfarande springa runt ett visst system.

Hur mycket behöver du springa, att gå ner i vikt?

Regler för körning för dem som vill gå ner i vikt

Börja springa måste gradvis, varje gånglite tillförsel i tid. Så du slår gradvis din kropp till en användbar lektion utan att skada honom. Om du är i dålig fysisk form under de första körningar, du bör inte överstiga tidsfristen på 15 minuter, men efter ett par veckor, är det nödvändigt att köra i minst en halvtimme, annars kommer du inte att bli av med extra kilogrammov.Bolee fjädrande människor och de som befinner sig i utmärkt fysiskt tillstånd, det är bättre att köra ca 40-45 minuter. Forskare har länge bevisat att fett börjar brinna först efter 30 minuters intensiv körning.
När du kör, var noga med att lyssna på dina känslor - om du känner dig dålig är det bättre att ersätta joggen med snabb gång.
Att gå ner i vikt under körning är också mycket viktigtalternativa belastningens intensitet. Du kan till exempel köra 10 minuter i svag takt och sedan i 5 minuter så fort som möjligt. Det är därför de som kämpar med övervikt, är det bäst att köra i kuperad terräng, snarare än på en plan doroge.Schitaetsya att bantning rätt jogging på morgonen - då kroppen bränner kalorier mycket snabbare. Den bästa tiden för detta är från 6 till 8 på morgonen. Ändå är varje kropp annorlunda, så det borde bestämma tiden går självständigt på grundval av deras samochuvstviya.Takzhe mycket viktigt att köra minst 4 gånger i veckan, annars effekten av utbildningen inte blir lika märkbar i figuren. Daglig körning är mer lämplig för dem som, förutom att gå ner i vikt, försöker stärka deras immunförsvar.
Med dagliga driften är det mycket viktigt att följa ovanstående regler, annars kroppen vänjer sig laster och fettförbränning kommer att vara mycket långsammare.

Ytterligare åtgärder för att gå ner i vikt

Running är utan tvekan användbar för hälsa och figur.Men för att snabbt förlora överflödiga pund är det viktigt att följa reglerna för hälsosam kost. Till att börja med bör du överge alla snabbmat, kolsyrade drycker och mjölprodukter. Det är också bra att äta små portioner, men inte mindre än 4 gånger den.Posle körning bör inte omedelbart rusa till kylskåpet och äta choklad med gott samvete - förbrukar mer kalorier än du brände under körning, inte kommer snart att leda till sitt mål. Det är bäst att vänta en timme eller minst 30 minuter, och släck sedan den väckta hungen med grönsaksallad, kokt kött eller fisk.