Seger i rymden överskuggad av en snygg tröja

Seger i rymden överskuggad av en snygg tröjaMånga kommer ihåg den "berömda" filmen "Armageddon" medBruce Willis i titelrollen. Filmens plot är heroiskt komisk. Flera oljedrivare flyger till asteroiden, borra ett hål i det och ta bort det från jorden innan de hjälper bränslen en berusad rysk kosmonaut i en hatt med en furhatt på Mir-stationen. Smileet försvinner emellertid och sorg visar sig för vår kosmonautik, efter att denna plot av filmen har förverkligats till verkligheten.

sond

Europeiska rymdproben Rosetta, efter 10år av att jaga kometen 67P / Churyumova-Gerasimenko, nådde sitt mål och lanserade en speciell modul Philae på dess yta. Expeditionens syfte är rent vetenskaplig. Forskare vill bevisa att kometer har fört vatten till jorden.

Denna händelse har gjort mycket ljud i vetenskapligacirklar, försökte de även jämföra honom med flygningen av Gagarin och landningen av amerikanerna på månen (ett faktum som nu ifrågasätts). I händelse av den givna händelsen har även den vackra filmen om trollkarlen och hans elev blivit borttagen.

Men all lycka till framgången med tio års arbetekorsade en av hennes direkta exekutorer Matt Taylor. Forskaren kom till en briefing med journalister i en snygg tröja med halv nakna tjejer. Den europeiska allmänheten glömde omedelbart sin seger i yttre rymden och började diskutera Taylors skjorta. Killen hade även att be om ursäkt för sin omoraliska handling med tårar i ögonen.Matt Taylor

Nu är modulen "Phil" avstängd och väntar på tillvägagångssättetKomet till solen för laddning. Om allt går i sitt normala läge börjar modulen sända den önskade informationen om några månader. Kanske vid den tiden kommer passionerna på den excentriska forskarens tröja att lösas.