Tips 1: Hur väljer du rätt tillbehör till din bröllopsklänning

Tips 1: Hur väljer du rätt tillbehör till din bröllopsklänningOfta undergraver brudar kraften i bröllopstillbehör och risken för felaktigt val. Låt oss överväga de vanligaste misstagen vid valet av tillbehör till bruden.

Hur man väljer tillbehör för en bröllopsklänning


instruktion

1


Tillbehör klär ut klänningen, eller allt bäst påJag ska bära mig på en gång. I strävan efter stil och idealiskt sätt brudar bruden sig av smycken, som bokstavligen draperar sig av dem. Tillbehör - är att stödja bilden, stilen, temat, där huvudrollen är klänning. Efter bröllopet ska gästerna säga "Åh, vilket mirakel bruden hade på klänningen!" Och inte: "Jo, hon tog på örhängen!"
Tillbehör döljer en klänning eller det bästa på mig själv, jag ska sätta på en gång

2


På morgonen, tillbehör, på kvällen - en klänning på 95% av brudarnaköper en helt annan klänning än föreställd i början av loppet vid bröllopssalonerna. Därför ska skor, diademer och andra smycken köpas först efter förvärvet av huvuddelen av bröllopsklädnaden.
På morgonen, tillbehör, på kvällsklänningen

3


Enastående vit färg Det finns en stereotyp sombruden måste gifta sig i snövit pärlor. Guld- eller silverfärgade smycken med färgade (ja, ja, färgade!) Stenar kan återuppliva för klassisk stil och ett neutralt färgschema. Bara överdriv inte det - gäster kanske tror att de kom till en zigenare bröllop.
Exceptionellt vit färg

4


Oliver hud är grön från metaller Och du gickför en mästarklass på smink? Känner du redan färgtyperna? Experimentera inte med metaller, om du inte vet hur din hud reagerar på glödlampor. Om du till exempel har en olivhud, kan vissa guldpynt ge den en grön färg på bilden. Eller om du är en färgstyp "sommar", så kommer vitguld och silver att underlätta din känsliga hudfärg och du ser väldigt fräsch ut på bilderna!
Olivhud är grön från metaller

5


Blanda inte metaller i din mest högtidligadag försök stoppa valet på en av metallerna: silver, guld, platina. Om din förlovningsring från den klassiska orange-guld, silverörhängen med pärlor verkar taktlös och slående. Kombinationen av kostym smycken med dyra metaller - mauveon, kan se smutsig och slarvig.
Blanda inte metaller

6


Mode eller klassiker?Innan du förbereder firandet, fråga dig själv frågan: Hur ska jag titta på bröllopsbilder om 15 år? Visa inte dina trendiga eller retro tillbehör roliga och löjliga? En annan röst till förmån för ädelmetaller - en klassiker går aldrig i stil!
Mode eller klassiker?

7


Allt och samtidigtNyheter brukar bli galen, brytahuvud, hur man kombinerar en diadem, slöja, halsband, slöja och armband. Glöm inte att ju mindre desto bättre - var inte rädd för att minska skalan och kvantiteten.
Allt på en gång

8


Utöka dina horisonter Lätt att få bäras bort genom valEndast för en speciell dag av bruden. Men tänk, ska du då shoppa i dessa skor? Skulle du ha på sig en bröllopsklänning för någon fest? När du väljer tillbehör, tänka, och om de kan dekorera du lika bra i äktenskap, som det var på samma dag?
Utöka dina horisonter
Tips 2: Hur man väljer en brudklänning enligt figurenEtt bröllop är nästan den viktigaste dagen i en tjejs liv. Varje brud drömmer om en chic klänning, som kommer att betona all sin charm och skönhet. Men när man väljer en klänning för ett bröllopsfest, är det nödvändigt att ta hänsyn till funktionerna i figuren för den kommande bruden.

Hur man väljer en brudklänning enligt figuren
instruktion

1


Bröllopsklänningar med en tätt passande korsett och en mycket fluffig kjol passar för smala tjejer och päronformade figurer. detta klänning distrahera andras uppmärksamhet från midjan ochbetona de vackra brösten. En underbar kjol hjälper till att maskera den alltför tunga delen av figuren. Denna silhuett av en bröllopsklänning rekommenderas inte för tjejer med låg kroppsstatus, men också för fullhet - de är så klänning kommer att vara för besvärlig.

2


Bröllopsklänningar med hög midja,silhuetten av "Empire" passar perfekt tjejer med en liten byst. Samtidigt är klänningens övre del bättre tillverkad av ett tätt, välformat material, och den nedre delen är tillverkad av lätta flygande tyger. Broderi på korsarklännen och korrekt utvalda tillbehör gör det möjligt att öka volymen till brudens byst. Silhouette "Empire" hjälper till att dölja de små bristerna i figuren - överdriven fullständighet, brist på tillväxt, päronformad figur. Ofta väljs klänningarna av denna silhuett av bruden, som är "i en intressant position", eftersom den fria klädseln av klänningen kan dölja den avrundade magen i viss utsträckning.

3


Klänningen på "prinsessans" silhuett har en tät kroppsdel ​​och en gradvis växande kjol. Under kjolen kan du sätta på en liten crinoline. Dessa klänningar är en klassiker av bröllopsmode och passar nästan alla tjejer. Wedding klänning i stil med "princess" kommer att hjälpa visuellt att bli av med några extra pounds och lägga till tillväxt för de låga tjejerna.

4


Smal direkt klänning med starkt utflöde från knä kjolen väljer självförtroliga tjejer. Detta är klänning lämplig för ägarna till den idealiska figuren, eftersom den betonar alla böjningar i kroppen och döljer inte sina brister alls.

5


Om bruden har en harmonisk harmonisk figur kan hon välja sitt bröllop klänning angränsande silhuett. detta klänning nästan fullständigt upprepar kroppens konturer och sträcker sig lite uppåt och ger fri rörlighet.