Tips 1: Vad ger en älskare av dataspel

Tips 1: Vad ger en älskare av dataspelPassion för dataspel blirmer populär hobby för både barn och vuxna. Spelare är som regel inte särskilt intresserade av det verkliga livet, så man tror att de behöver göra presenter lämpliga för sin huvudsakliga hobby, men är det verkligen så?

Vad ska man ge en datorspelfläkt

Koppla av efter skolan eller arbetet, förstörmonster, kör en racerbil eller en tank, många tillåter sig, men inte alla kan göra virtuella strider till en fullfjädrad hobby. Ändå, folk som föredrar andra hobbyer dataspel, mycket. Naturligtvis tar deras vänner och släktingar regelbundet frågan om att välja gåvor för semestern. Och om med "vanliga människor" allt är mer eller mindre klart, då med spelare kan det finnas vissa svårigheter, eftersom det inte är lätt att förstå de komplicerade och nyanser av moderna dataspel.

Faktum är att göra en bra spelare en gåva,i samband med hans hobby är en mycket otrevlig uppgift. Ju mer entusiastisk en person spelar i detta eller det här spelet, ju mer sannolikt han har allt som behövs för detta. Och för att ge en abstrakt "enhet", som inte känner till alla subtiliteterna, är inte meningsfull alls. Om du till exempel presenterar en ratt med pedaler eller en joystick till strategin, tackar du förstås, men var säker: din present kommer att samla damm på hyllan.

Naturligtvis finns det också sådana alternativ som kommer att vara gladaalla fan av dataspel, men de är vanligtvis ganska dyra. Ett speltangentbord kan till exempel kosta cirka fyra tusen rubel och en bra mus - ungefär två eller tre tusen. Sådana universella presenter inkluderar dators stolar, hörlurar, vibrerande servetter - nästan alla spelare drömmar om dem, men priset kan skrämma många.

Det finns dock ett annat sätt att behagaman, angelägen mot datorspel, men det passar inte i alla fall. Faktum är att många nätverksbaserade datorspel kräver att spelare ska göra vissa finansiella investeringar. Det kan vara en prenumerationsavgift, föremål från spelbutiken eller spelvalutan, men du måste veta exakt vad din adressat behöver, så att gåvan inte är användbar.

Tänk inte spelare som människor som inte gör detintresserad av den verkliga världen. Tvärtom är det möjligt att den bästa presenten kommer att vara något som inte relaterar till virtualitet: en turistuppsättning, en fiskestång, ett musikinstrument, ett husdjur, en bok eller en hängmatta. En sådan gåva kommer att ge din vän att förstå att du inte anser honom vara en man, skild från verkligheten, och hjälper dig återigen att distrahera från datorn.

Till samma kategori av presenter är olikaUnderhållning: en fallskärmshoppbiljett, ett spel paintball, en biljett till en go-kart-klubb eller en vattenpark. Det är möjligt att du kommer att ge din vän inte bara ett par timmar njutning från en ovanlig tidsfördriv, men du kommer att kunna locka honom med något mer intressant än dataspel.


Tips 2: Hur man väljer ett datorspelDatorspel hjälper trivsamt och roligtatt spendera tid. Skapad av utvecklare, skärmar den virtuella världen och börjar verka verklig. Vissa spel är så tänkta och utarbetade i en sådan utsträckning att de vill återvända till dem om och om igen, även efter flera år. För att göra spelet lyckligt är det nödvändigt att närma sig det med sinnet.

Hur man väljer ett datorspel
instruktion

1


Innan du köper spelet eller ladda ner det från Internet, se till attdet kommer att köras på din dator. Läs kraven för operativsystemet, ljudkortet, grafikkortet, processorn, RAM och ledigt utrymme på hårddisken som spelet kommer att installeras på.

2


För att få information om din dator ochBestäm om det uppfyller kraven från utvecklarna, använd de tillgängliga systemkomponenterna. Klicka på ikonen "Den här datorn" på skrivbordet eller i "Start" -menyn med höger musknapp. På snabbmenyn klickar du på Egenskaper.

3


En ny dialog öppnas, gör denaktiv flik "Allmänt". Studera informationen i "Version" och "System" -grupperna. Detta hjälper dig att avgöra om din processor ska fungera och om du har tillräckligt med RAM för att köra spelet du är intresserad av.

4


För att få fullständig information om ditt ljudoch ett grafikkort, använd "DirectX Diagnostic Tool". Klicka på "Start" -knappen eller Windows-tangenten, välj "Kör" från menyn. I det fria fältet i fönstret som öppnas skriver du dxdiag och trycker på Enter eller klickar på OK. Vänta tills informationen samlas in.

5


Klicka på fliken Display för att fåinformation om grafikkortet och fliken "Ljud" för att läsa om ljudkortet. Förresten, på fliken "System" i "DirectX Diagnostic Tools" -fönstret kan du också få information om processorn och RAM. För att stänga en komponent, använd Avsluta-knappen.

6


För att ta reda på om det finns tillräckligt med utrymme på den lokala disken, öppna objektet "Min dator", flytta markören till den skiva som du planerar att installera spelet, och högerklicka på dess ikon. På snabbmenyn klickar du på Egenskaper. På fliken Allmänt i dialogrutan som öppnas beräknas mängden ledigt utrymme.

7


När det gäller spelets genre är det en smakfråga. Om du gillar att sakta flytta runt historien och pussla över, ge företräde åt uppdrag, för att kroppen ska producera adrenalin i hela spelet, välj spelet i genreöverlevnadsskräcken, om du vill ha dynamiken ochhastighet, få en skytt eller en racesimulator. För att undvika besvikelse, var noga med att betygsätta schemat och läs recensionerna av dem som redan har passerat den valda av dig spelet.
Tips 3: De mest populära nätverks dataspelSkapandet av nätverksspel upplever en oöverträffad ökning, mycket pengar investeras i reklam och "PR" för nya spel, för att locka nya spelare. Det finns nya lag och nya turneringar.

Soldat Förenta staternaTänk på två datorspel av helt annatgenrer, men har fått enorm popularitet bland "spelare" runt om i världen. Detta slagfält 4, som lockar slagskala och en mängd olika vapen, och Försvarets 2 försvar - med många spelssituationer och taktik att slåss.

Battlefield 4 spel

EA Digital Illusions CE Svenska studio grundades 1992 av fyra svenska programmerare. År 2002 släppte de sitt första videospel Battlefield 1942.
Spelet i genren FPS-Shooter med en liten bias pårealism, skrevs av utvecklarna av den svenska studien Electronic Arts Digital Illusions Central. Spelet är en stor karta med en mängd militär utrustning. Ett stort antal skjutvapen, "prylar" och annan utrustning för infanterit. I spelet finns tre fraktioner: USA: s armé, Rysslands armé, Kinas folkrepubliks armé. Varje fraktion har flera prover av handeldvapen och utrustning. Battlefield 4 har alltid varit ett spel utformat för "online" strider. Men med början i Battlefields dåliga företag var det också ett enda spel med en historia som inte kan tas på allvar eftersom den baseras på stereotyper. I slagfältet 4 är plottet baserat på dåliga ryska och dåliga kineser som vill fånga världen igen, men finalen är densamma - de amerikanska arméns modiga soldater räddar igen världen. Låt oss återvända till nätverksstriderna, för att vara exakta till de platser där striderna kommer att äga rum. De mest slående kartorna över "online" strider är det kinesiska fängelset, som ligger i Himalaya, staden Shanghai, där du helt och hållet, till marken, kan förstöra hela skyskrapan. Den caspiska gränsen, ett remake-kort från Battlefield 3, som skiljer sig från det föregående till många. Nu ser gränsen för kaspian verkligen ut som en gräns: en stor vägg med försiktiga stolpar har byggts, ett gap har gjorts i väggen. När kartan slutar kollapsar tv-tornet från en amerikansk howitzer. Och till sist är den mest intressanta och samtidigt innovativa kartan en storm på Paracelöarna. Kartan består av två små öar, där konflikter äger rum mellan amerikanska och kinesiska arméer. Kartan är intressant eftersom på öarna förändras väder dynamiskt, vilket leder till en katastrof. Battlefield 4 - ett spel som inte blivit det mest innovativa, men det tog inte ett steg tillbaka i grafiken och "gameplay". Minuserna har ökat, jämfört med föregående del. Detta är främst balansen mellan lätta vapen och "buggar" i spelmotorn. Därför verkar det som att utvecklarna har bråttom i spelet för att få ut det mesta av utgåvan, och nu behandlas spelet med "patchar" och andra uppdateringar. Spelet kräver att du och andra lagspelare ska spela. Från det börjar det förändras. Och det kan ses inte bara som en arkad, men också som ett lag, taktisk "shooter".

Online spel Försvarets försvar 2

Ett spel som har en stor popularitet bland spelare runt om i världen på grund av reglernas enkelhet och samtidigt en lång utvecklingsgräns, sedan i Försvarets 2 Försvar
År 2009, den amerikanska kampanjen Valvemeddelade en "remake" av detta kort. Spelet blev en fullfjädrad "remake" med ett förbättrat gränssnitt, med förbättrad grafik, samtidigt som dynamiken och mekaniken i det gamla spelet bevarades.
Det finns cirka hundra hjältar med sina egnaförmågor och taktik. Detta online-spel var ursprungligen en anpassad karta för spelet Warcraft 3, gjord av den officiella redaktören. Huvud utvecklare av kartan i 2003, var en spelare under "smeknamn» Eul, och 2005 tog över dessa skyldigheter enligt spelarens smeknamn »Icefrog. Defense of the Ancients 2 gett upphov till en ny genre, eller snarare sub-genre multiplayer online slaget arena spel, som inte behöver ta itu med ekonomin och byggandet av basen, och behovet av att direkt styra en enda hjälte eller en slav, eller utformade för att suschestvami.Geroya behöver pumpa "avslutningsrörelser" fiende "Mobs" eller dödandet av fiendens hjältar. Och förutom att pumpa av hjälten i spelet, och guld, med vilken du kan köpa artefakter som förbättrar eller kompletterar förmågor din hjälte. Nu är spelet väldigt populärt och har en enorm fanbase. Den är värd olika turneringar med en enorm prispool. Top kibersportsmeny World Defense of the Ancients 2 spel, förenade i ett team slåss om titeln bästa laget mira.Itog. Den största fördelen med detta spel är att det aldrig kan störa dig på grund av olika taktik och spelssituationer på kartan. Av de minus - en hög tröskel för utveckling och ovänliga gemenskap av spelare, förväntar så inte artig och tillräcklig, men det finns undantag. Om du vill få enheten till maximalt - detta är ditt spel!
Tips 4: Hur man väljer ett intressant datorspelDatorspel är ett omfattande koncept ochmångfacetterad. Nästan någon person kan välja något för sin smak - det beror helt och hållet uteslutande på hans personliga preferenser, mängden ledig tid och kraft i sin dator.

Hur man väljer ett intressant datorspel
Du behöver
  • Dator, hårddiskutrymme, ledig tid, internet.
instruktion

1


Först måste du bestämma vilken sortsDatorspelet du behöver. Om du vill mellan arbete för att ge dina ögon en paus, och hjärnan - att slappna av och vill ha något enkelt - du njuta av logik spel, pussel, mahjong och liknande klasser, från vilka det är möjligt att när som helst bryta sig loss och när som helst för att återvända till dem . Om emellertid samtidigt som du förväntar dig från spelets handling och vackra grafik - titta på genre dolda föremål, som inte bara berättar en vacker berättelse, oftast en detektiv, men också gör det möjligt att delta i dess utveckling. För älskare av utveckling och konstruktion av ett stort antal gårdar och spel-City Games, utvecklar under en lång tid, men belöningen spelarna Observations resurser och bonusar.

2


Människor som vill ha en komplett nedsänkning i spelets värld,utvecklare erbjuder många RPGs, där du leder din karaktär genom utmanande uppgifter till berömmelse och prestationer. Om du samtidigt vill träffa nya människor och kommunicera medan du spelar med levande spelare kommer du att vara intresserad av genren MMORPG - det är ett onlinespel med tusentals tecken, uppgifter, föremål och ständigt uppdaterade händelser. Om du spelar med människor du gillar, men du vill inte så mycket utveckling, lika mycket konfrontation - försök spel av actiongenren eller MOBA (multiplayer online battle arena) där huvuduppgiften kommer att kämpa med andra spelare.

3


För fans av teknik och realistisk fysikpassar simulatorer, både offline och online, vilket ger dig möjlighet att känna dig själv i tanken eller ombord på flygplanet. Sportsimulatorer faller också i denna kategori. Om du är fan av fotboll eller boxning är det svårt att föreställa dig ett bättre tillfälle att skapa ditt eget lag eller hålla ett par slag i ringen.

4


På Internet finns det en stor mängdBetygssidor som förbereder och uppdaterar listor över de mest populära spelen i vissa genrer. De ger recensioner, skärmdumpar, videoströmmar och möjligheten att ladda ner spelet du gillar gratis, eftersom deras primära uppgift är att ge information. Har bestämt dig med önskad genre i spelet, välj den som tar dig tid för de kommande timmarna eller dagarna, det blir lätt.Tips 5: Gåvor till din älskadeOftast tjänar gåvor till dyra mänToalettsaker, såsom duschgel, schampo, deodorant. Ibland ger vi mjuka leksaker, semesterkort, kärleksdeklarationer, gjorda i försiktigt rosa eller ljusa röda toner. Någon ägnar den andra halvan till dikter eller sånger av sin egen komposition. Och vad vill gubbarna egentligen, men är generad för antydan eller vill bara inte förolämpa sina nära och kära?

Vad ska ge till den älskade
Du behöver
  • intuition, fantasi, önskan att göra din halv trevlig
instruktion

1


Många gillar praktiska saker. Du kan ge en ung man en stickad tröja eller strumpor (för de tjejer som arbetar med handarbete). Men inte alla kan göra det, så du kan bara köpa i en butik eller en vacker sak.
Vad ska ge till den älskade

2


Datorspel. Ja, ja, även män spelar för 30 av dem. Och det blir inte överflödigt att fråga detta ämne i din älskare. Således kan presenten fungera som en skiva med ett nytt spännande spel eller tillbehör för onlinespel etc.
Vad ska ge till den älskade

3


Killar älskar teknik - det här inkluderar mobiltelefoner, datorer, tabletter, bilar. En amatör uppskattar alltid din uppmärksamhet på sin bil om du ger honom något för en bil som en present. Det finns också presentalternativ för denna kategori av killar: hörlurar, spelare, originalfodral, bärbara datorer eller tablettväskor och mycket mer.
Vad ska ge till den älskade

4


Män som föredrar vapen kommer bli glatt överraskad av en gåva som en pistolmock-up eller en kollektors revolver (de som säljs i souvenirbutiker).
Vad ska ge till den älskadeTips 6: Vad ska ge till en vänspelareAtt välja en present till en spelare är viktigt att övervägaFunktioner av hans preferenser: Det är särskilt användbart att veta vilket spel eller genre han älskar mest. I vissa fall är det också lämpligt att klargöra konfigurationen av sin dator.

Vad ska ge till en vänspelareVilka presenter kommer att vara glada gamer

En av de bästa alternativen är naturligtvisSamlarens upplaga av ditt favoritspel, förutom det sällsynta och fylligare blir det, desto bättre. Publikationen kan inkludera licensierade skivor med själva spelet och ytterligare expansionskort, figurer, dekorationer, föremål, stiliserade saker från spel och mer drugoe.Kachestvennaya gamer tangentbord eller mus med avancerade funktioner kan också vara ett bra alternativ. I moderna datalager finns det många sådana produkter, så välj rätt version av arbetet inte. Om du är villig att spendera en riktigt stor summa på en present, var uppmärksam på de mest kraftfulla moderna grafikkorten. Glöm inte att först klargöra om det valda videokortet kommer att fungera på datorn till den person som du förbereder en överraskning på. Om du vet en uppsättning komponenter, blir det lätt opredelit.Lyubitelyu racing simulatorer kan ge ett spel ratt och andra tillbehör för en total nedsänkning i spelvärlden. Om du letar efter en present till någon som älskar de gamla spelen, få honom en andrahands konsol, joysticks och patroner, så att han kan minnas sin barndom. En sådan överraskning kommer att glädja amatören av rariteter. En intressant variant är en uppsättning tecken från spelet som gameren gillar. Sådana produkter kan bli en underbar inredning av interiören eller komplettera den personliga samlingen av den begåvade.

Intressanta presenter till spelaren

Förutom gåvan till spelaren kan dugör ett speciellt vykort som kommer att skrivas ut hans favorithjälte eller några tecken från spelen. Tja, om bilden är rolig, eller om du lägger till ett kort med en inskription som kommer att roa spelaren. Spelhumor kommer att vara väldigt relevant i det här fallet. Om en spelare föredrar en bärbar dator, köpa för honom ett bekvämt hopfällbart ställ med en fläkt. Detta är ett av de bästa alternativen: stativet låter dig spela bekvämt även när du ligger på soffan och samtidigt ger den nödvändiga kylnivån när du använder spel. Eftersom spelarna spenderar mycket tid i närheten av datorn är det inte överflödigt att ge dem användbara USB-gadgets. Dessa kan vara uppvärmda tofflor, en mugg som inte tillåter te eller kaffe att svalna, eller till och med ett minikylskåp där ett glas eller en liten dryck kan förbli kallt.
Tips 7: Vad ska ge till en kille den 23 februariEn gåva till en man är svårare att plocka upp än för akvinnor - det finns ingen sådan universell och alltid önskad uppsättning som en bukett blommor och smycken. Kvinnor måste bryta huvudet och visa fantasi om de vill behaga en älskad man. Köp inte samma sak som din flickvän eller kollega fick. Vad kommer att behaga en man lockar inte någon annan.

Vad ska ge till en kille den 23 februari
instruktion

1


Kom ihåg alla passionerna hos din pojkvän, hanspreferenser och åsikter om vissa saker som han uttryckte. Beräkna i förväg hur mycket du kan spendera på en gåva, vilket hjälper till att begränsa sökningen. Visst, den älskade nämnde några prylar eller andra elektroniska leksaker som han skulle vilja ha. Om din ekonomi inte tillåter dig att göra en dyr gåva, ge killen ett certifikat för ett visst belopp. Så du kommer att ge personen möjligheten att välja den sak han behöver. Ofta är detta att föredra för att ge meningslösa och oönskade saker till en kille.

2


Sätt en räkning i det fina vykortet med rätt tid och inskriptionen går och ger din älskade. Var noga med att följa processen med att lämna heta kyssar och försiktiga gratulationer.

3


Gå ut med din pojkvän för en gåva tillsammans, sådu kommer att se själv vad som intresserar honom mest. Och du får också möjlighet att observera sin glädje och glädje att äga en sak som han länge ville ha. Ofta i tacksamhet köper män genast en fin prydnad för sin kvinna. Så semesteret kommer att vara ömsesidigt för dig.

4


Om komplexiteten i materiell natur inte ärlåter dig göra en gåva i form av räkningar, ge killen sitt ömma hjärta! Söt denna gest med din egen handbagad tårta och en kyss. För människor som älskar varandra finns inget värre än missförstånd och ouppmärksamhet. Därför kommer inte ens en fullständig brist på en materiell gåva att förstöra ditt förhållande.

5


Du kan använda dina foton för att designaett glas, en T-shirt eller en stor affisch. I förväg hittar du ett företag som handlar om att överföra bilder till objekt och beställa en sådan originalgåva.

6


Din fantasi bör inte vara besatt avföremål, ibland är killar nöjda med något helt annat. Ballong eller spela paintball, fiske på sjön eller biljetter till teatern, fallskärmshoppning eller några timmar med dig i jacuzzin - allt detta kan presenteras för din pojkvän den 23 februari.