Vilken månad är den bästa tiden för ett bröllop?

Vilken månad är den bästa tiden för ett bröllop?Har du inte bestämt dig för ett datum för bröllopet? Läs sedan vad som lovar din unga familj varje månad på året.

Välj datum för bröllopet


instruktion

1


Januari. Nytt år i Ryssland firades den 1 mars, så januari är det gångna året, ouppfyllda förhoppningar och ouppfyllda gärningar. Folk sa att en brud kan bli änka tidigt, för i januari "bara vargar gifter sig." Idag är det en av de mest fantastiska månaderna för ett bröllop - snöfoton, kristallpartier - allt detta speglar brudens och brudgummens rikedom och förtroende.
Bröllop i januari - springa in i vinterns saga!

2


Februari. Februari var alltid associerad med Shrove Carnival, perioden före Lent, när det var möjligt att spela bröllop. Äktenskap gjorda i denna månad har medfört kärlek och lycka i många år till varje hem.
Bröllop i februari - kärlek och lycka i familjen

3


Mars. Den här månaden tog en uppdatering, något nytt i människors liv - det nya året började. Deras familjeliv antingen startade långt från sina föräldrars hem, eller de kunde stanna utan sitt eget hörn länge. Idag är detta särskilt sant - enligt statistiken från vår byrå, lämnar par som gift sig i mars snabbt sina föräldrar och gör sitt eget familjehus.
Bröllop i mars - renovering, för en nygift gift parhus

4


April. I april är väderförhållandena instabila och oförutsägbara. Så de nygifta människornas liv blir roligt och varierat, som remsor på en zebra.
Bröllop i april - en livstid av roligt

5


May. Historiskt sett spelas mycket få bröllop i maj - "att gifta sig i maj - att drabbas av hela mitt liv". Men den här månaden är bra för att starta ett familieliv precis för att det är den mest gynnsamma för grödor, jordbruk, skapande av en ny - både i naturen och i familjen.
Bröllop i maj - i allvar och för länge

6


Juni. En av de lyckligaste månaderna för äktenskap. Unga människor lovades ett rikt, vackert och honungsliv.
Bröllop i juni - rikedom och lycka

7


Juli. En härlig månad som ger mycket sött, friskt. Men unga kvinnor som gifter sig med denna månad kommer att känna bittera stridigheter och glädjen av försoning.
Bröllop i juli - dolce vita

8


Augusti. Harmony väntar på familjen, född i augusti. Inte bara välstånd och rikedom kommer att leva i denna familj, men också fertilitet - de ges med friska och bra barn!
Bröllop i augusti - fruktbarhet och välstånd

9


September. Unionen slutade i september - stark, tillförlitlig och lång. En av månaderna mest älskade av nygifta, både i det gamla Ryssland och i det moderna Ryssland.
Bröllop i september - harmoni och ömsesidig förståelse

10


Oktober. En underbar månad för äktenskap var de lyckligaste äktenskapen för skyddet. Folk sa: "Täck jorden med en snöboll, och jag är en brudgum."
Bröllop i oktober - välsignelse och kärlek

11


November. Man trodde att den här månadens bröllop ger ungdomar välstånd och till och med lyx. En sådan familjens ekonomiska angelägenheter kommer omedelbart att gå uppåt.
Bröllop i november - rikedom och lyx

12


December. Ömhet och kärlek lovade kraftigt kall december till en nyfödd familj. I vår tid, när vi gifter oss i december, förbereder vi oss för ett nytt kalenderår och det nyåriga familjen.
Bröllop i december - ömhet och passion