Flera idéer för gastronomiska gåvor

Flera idéer för gastronomiska gåvorGastronomiska gåvor dödas inte ochett universellt sätt att uppmärksamma släktingar, vänner, nära och kära, kollegor, affärspartner. Strikta regler för att välja en sådan presentation existerar inte. Du bör ta hänsyn till designen av presenten och smakens preferenser hos mottagaren.

Flera idéer för gastronomiska gåvorPå området gastronomiska gåvor finns ett mode. Så nyligen är redan färdiga matkorgar, inredda på ett speciellt sätt, mycket populära. Deras skull är att produkterna i en sådan korg harmoniskt kompletterar varandra. Satsen kan monteras tematiskt, samt bestå av en typ av produkt, till exempel olika typer av ostar, kryddor, choklad eller godis.

Trots det gastronomiska överflödet, till en premieSatserna sammanställda i sovjetnomenklaturen stil. En sådan korg innehåller vanligtvis en flaska vodka, cognac, champagne, en burk syltad gurkor, rödkaviar och Kamchatka krabbor. Till toppen av det är sovjetiska tidens föremål ananas. En sådan gastronomisk uppsättning kommer att uppskattas av en man i år.

Korg på ämnet nationellt kök kommer att vara lyckliggourmer som har lämpliga hobbyer. Välj nationella produkter, sätt dem i en snygg korg och du kan vara säker på att din gåva kommer att vara som du vill. Så, älskare av spanska köket kommer att uppskatta de uppsättningar som består av jamon, cassina, kapers, kronärtskockor, pekillo, turron.

Söt tand kan vara nöjd med originaleten komposition av flera olika typer av choklad, godis, sylt, konfekt, handgjorda kakor, kakor etc. För kunnig i sött kan du också välja marcipanplattor som är en riktig del av kulinarisk konst. Marzipan godis i en duett med glaserade frukter och bär, som försiktigt samlas in i en vacker komposition - en riktig söt saga som en gåva.

En särskild uppmärksamhet är förtjänad av choklad frånsom du kan göra ett riktigt mästerverk. Till exempel en chokladskulptur, ett vykort eller till och med en bild. Dessutom kan du överraska mottagaren av presenten med en ovanlig kombination, välja ingefära, apelsin, marsipan, macadamia, generöst badad i bitter choklad. I kombination med ljusförpackning kommer sådana delikatesser att bli en utsökt gastronomisk present.

Candy är inte nödvändigtvis placerad i korgar eller lådor, det är bättre att göra en bukett av dem. Denna ursprungliga design kommer säkert att tacka mottagaren inte bara med smaken, men också med dess estetik.

Kakor på beställning, kokta enligt originaletrecept, kommer inte bara att tycka om söt tand. En sådan gastronomisk present kommer att vara en överraskning, kommer att ge glädje och överraskning med utsökt smak. Abunden av bär och frukter, soufflé, vispad grädde, maräng eller oljekrämer - valet är ditt.

Premium te- och elitkaffe, kompletterat med utsökta sylt, confitures, bakverk - en bra idé för en gastronomisk present till dig som känner av te och dricker av utsökta dofter av kaffe.

Ostkorgar eller tallrikar - en annan braidé för en gastronomisk present. Satsen kan omfatta endast salt, mjuka, hårda eller pikanta ostar eller kött, harmoniskt matchas för att producera den högsta gastronomiska njutning.

Berry och fruktkorgar kommer att ge känslaljushet och sommar. Sådana gåvor är särskilt relevanta på vintern. De kommer att ge hälsan och lyckan till själen. Frukt kan dekoreras i form av en bukett, som godis. Sammansättningen av en sådan present kan vara vilken som helst, inklusive tematisk. Så, i en fruktkorg i thailändsk stil kan du inkludera lychees, mango, melon, rambutan, papaya, carambola, ananas.

Idén med en antydan om originalitet ingår ikorgfrukt i en viss färg. Till exempel är det möjligt att utfärda en uppsättning i orange färg för att inkludera apelsiner, mandariner, kumquats, Persimoner, persikor, cape krusbär eller Granadilla.

Vegetabiliska korgar är också ett bra alternativ. De kan göras på basis av minigrön. I en sådan korg bör du inkludera mini-kål av olika sorter, mini-morötter, mini paprika, mini-zucchini, körsbär, etc.

De som inte föreställer sig livet utan fisk och skaldjur,du kan ge en fiskplatta. Det innehåller vanligtvis olika, som består av olika havsaffärer: flera olika ostronarter, kungskrabba, havsborre, kammusslor, cockerel, sniglar, musslor, kaviar.

Du kan inte ignorera alkoholen, som isom en gåva är bra både i sig och i företaget med vissa produkter. Så, en flaska champagne eller mousserande vin kan säkert ges, åtföljd av flera sorter av ostar. Det svarta spelet kommer att vara en anständig duett med en brutal. Spanska viner, jag följer den regionala principen om kombination, kan kompletteras med en skinka eller ostkorv. Smakens smak på sidorna "sötsaltat" kommer inte att uppskattas av gourmer.