Hur man monterar en picknickkorg

Hur man monterar en picknickkorgBeroende på företagets syfte och tidpunktpicknick är olika. Vissa föreslår en lätt utflykt med vänner till naturen, där du inte kan utan grill på kolarna, andra - tysta sammankomster i en nära cirkel av familjen, och ännu andra - en romantisk semester tillsammans. Under alla omständigheter är mat en viktig del av en lyckad picknick.

Hur man monterar en picknickkorgDet finns allmänna regler för att välja produkter tillpicknick, oavsett sitt slag. Kulinariska läckerheter och en picknick är inkompatibla begrepp. Maten ska vara enkel. I en picknickkorg finns det ingen plats för lättfördärvliga rätter, till exempel sallader klädda med majonnäs, liksom mjuka ostar, råa ägg, mjölk, stallost. Behandlingen ska vara kompakt och bekväm vid transport, annars kan de förlora sitt aptitretande utseende efter en lång resa till viloplatsen.

Grönsaker och frukt är viktiga ingredienserpicknickkorgar. De måste tvättas i förväg, för att inte bli distraherad av detta under en semester i naturen. Fokusera inte på exotiska frukter. Allergisk reaktion och diarré är inte de enda farorna som väntar på dem som bestämde sig för att prova några exotiska frukter, särskilt för första gången i sitt liv. Fyll korgen med vanliga frukter till din mage - äpplen, päron, bananer, apelsiner.

En vanlig uppsättning grönsaker för en picknick ingårtomater, gurkor, potatis, zucchini, aubergine, paprika, lök. Vissa av dem bör ätas råa, och andra kan kokas på varm kol.

Traditionell mat för den kalla delen av picknicken -självklart smörgåsar. För dem är det nödvändigt att ta "rätt" bröd. Ideal tunna pitabröd, tortillas och pitabröd. För det första är de lätt slits, inte nödvändigtvis att klippa dem, och för det andra, i ett tunt pitabröd och pitabröd fyllning är säkert gömd inuti - liksom sandwich är lätt att hålla med ena handen och den andra vid denna tid, kan du säkert spela även badminton.

Fyllningen för smörgåsar bör klippas i förväg. Det är lämpligt att expandera det i separata behållare och sedan bjuda gäster att "konstruera" sig smörgåsar efter smak. Det perfekta alternativet - att köpa i butiken är redan redo att skära i vakuumförpackningar, vilket skyddar dem från snabba skador i varmt väder. För smörgåsar är det möjligt att ta hårda sorters ost, råkorv, skinka, salo, lax eller öring.

Picnic gör sällan utan en doftande shish kebab,för beredningen av vilka bör fyllas med kött. För att lyckas är det bättre att välja kylt kött och marinera det på förhand så att det kan suga upp marinaden från insidan. Traditionellt kött för stekning på grillen är fläsk, nötkött och lamm. Om du vill flytta dig från traditionen, lägg en hel kyckling eller vaktel i korgen. Fjäderfäköttet på kolen förvärvar ett nytt smakämne. De som inte planerar att svettas runt brazieren, är det värt att ta med en färdig grillad kyckling. I naturen, även i ett kallt tillstånd, blir det jätte bra.

Istället för kött på kol kan man laga fisk. I det här fallet är det värt att välja för en filé: Fiddling med ben - inte en mycket trevlig yrke, särskilt i naturen. För att laga mat på grill eller grill, är laxfisk, öring och tonfisk idealisk. Från bitar av fisk kokta på träkol och täckt med inbjudande ostskorpa, blir det svårt att ge upp även till barn.

Räkor är ett utmärkt alternativ till kött eller fisk, speciellt när de kokas på kol är endast 5-7 minuter. Med samma framgång kan du förbereda bläckfisk på grillen.

Om du följer vegetariska utsikterna på livet, sätt mushrooms i korgen. Från dessa svampar får du en underbar shish kebab.

Måste läggas i kundvagnen förpicknick såser och kryddor. De kommer att ge disken en extra smak och smak. Köttet är idealisk tomatsås, fisk bör välja granatäpple, till räkor och grönsaker - ost eller vitlök.