Hur man hämtar en presentkorg

Hur man hämtar en presentkorgGastronomiska korgar hävdar titelnden mest universella gåvan. De kan ges nästan av någon anledning. Du kan köpa en färdig presentkorg, men det är bättre att samla in dig själv. I sådana fall ordna med djärva försök med korgens design och innehåll, med hänsyn till smakerna hos de personer som den är avsedd för.

Hur man hämtar en presentkorgUnder presentkorget menar vi en vissen uppsättning premiumprodukter. Råtorkad korvar, gårds ostar, choklad och kex handgjorda, profiteroles, gåslever, parmaskinka, tryffel och andra läckerheter av gastronomi världen, liksom dyra alkohol - allt detta kan du använda i processen för att skapa en gåva korg. Det viktigaste är att de valda produkterna kompletterar varandra på ett harmoniskt sätt.

I de flesta fall, i en presentkorg iErforderlig alkoholhaltig dryck ingår. Det är han som ställer tonen för hela framtida kompositionen, eftersom alkohol kompletteras med produkter som traditionellt kombineras med den. Så, nästan alla viner harmoniserar perfekt med ostar. Korg med rött torrt vin kan kompletteras med köttdelikatesser, till exempel jamon, armensk sujuk, parma skinka, engelsk bacon. Ett bra företag till sådan alkohol kommer också att vara frukt, och absolut någon.

Till vitt torrt vin är idealiskt för nästan allaskaldjur: Norska lax, ostron, musslor, hummer, kammusslor, rödkaviar. I en korg med sådant vin kan du också sätta feta korv, frukt och ost med vit mögel. Den känsliga krämiga smaken av den senare kommer perfekt att komplettera smaken av vitt torrt vin.

Söt och semisweet sorter av viner, inklusivechampagne, bör kompletteras med desserter, frukt, choklad, kex, godis. För en dessert soter, det perfekta företaget kommer att vara foie gras, franska makroner, ostkakor och sällsynta sorter av honung.

I en korg med cognac kan du lägga belgiskachoklad, kaffe, ostar, nötter, torkade frukter. Tequila är inte illa med kaffe och choklad. En liten sipp av en mexikansk dryck i kombination med dessa produkter skapar en symfoni med varma och djupa smakupplevelser.

I en uppsättning med ryska vodka kan du lägga en krukakaviar av lax eller sterlet, cervelat, sprutor i olja, sylt körsbär eller orkidéer. Denna korg med en "karaktär", så kvinnor borde inte ge sådana uppsättningar.

Mycket populär är gåvankorgar med nationell orientering. De kommer inte vara svåra att montera självständigt. I den italienska korgen är det nödvändigt att ta med en pasta, en flaska chianti, balsamvinäger, soltorkade tomater. Satsen kan göras på grundval av öl. I det här fallet bör den nederländska korgen läggas till ost, i tyska korv och i belgiska - pate. Ölkorgn kan också kompletteras med miniskor, saltade kex, pistaschmandlar, jordnötter.

Älskare av te och kaffe kan samla korgar, varkommer att solo dessa drycker. Så kan kaffesatsen inkludera kaffe i olika sorters korn, cashewnötter eller mandel i choklad, brunt socker, äpplen. I tepåsen bör det finnas flera sorter av te, orientaliska sötsaker, torkade frukter, bakverk, marshmallows, godis och sylt.

När du komponerar en presentuppsättning är oerhört viktigtvar uppmärksam på kvaliteten på de berörda produkterna. De borde vara inte bara premium, men också färska. Kits med produkter, vars utgångsdatum löper ut för några dagar sedan, kan upphäva alla trevliga intryck av presenten.