Hur man beställer en tårta för ett barn

Hur man beställer en tårta för ett barnBarnens semester, oavsett om det är födelsedag, 1September eller julfest är alltid ett hav av sötsaker, kul och en droppe magi. För att behaga ditt favoritbarn och hans vänner kan du köpa godis i butiken. Men om du verkligen vill överraska gästerna och leda till barnets obeskrivliga glädje är det värt att beställa en tårta med en individuell design från en professionell konditor.

Hur man beställer en tårta för ett barnArtistens val

För att få en tårta i tid, och bara så,vad du beställde behöver du bara kontakta beprövade mästare. Om bland vänner det inte finns någon som kan rekommendera ett visst konfektyr, studera de befintliga förslagen på Internet. Privata tillverkare är enklaste att leta efter i sociala nätverk, nämligen i samhällen i din stad, stora - på webbplatser för butikskedjor och onlinebutiker. Tänk på att tidsfristen är vanligtvis en till två veckor, så beställningen måste göras i förväg.

Tårtadekoration

Barnkakor ger ett brett utrymme för fantasi. Moderna material och tekniker gör det möjligt att genomföra de idéer: tredimensionella figurer, fyrfärg bilder, Tryck på wafers - allt detta är bara en del av funktionerna i konditori.

För en pojke kan du beställa en tårta med mastik imaskinens form för flickan - ett luftcreme slott med ornament från marsipan, sockermassa eller karamell; för en-två år gammal smulor - en färgstark bild av kuber eller en tredimensionell hjälte av din favorittecknad; för en tonåring - en ätbar gitarr eller en fotboll. Tecknade tecknen Luntik, Cars, Simpsons, Monster High, Shrek, Masha och Bear är mycket populära bland den yngre generationen.

Kakor täckta med mastic, ganska tung,så en person borde förvänta sig 200-250 gram av en sådan behandling. Luftkulinariska mästerverk från marängen, täckt med vispad grädde, beställs vanligtvis vid beräkning av 150-200 gram per portion.

Fyllning och ingredienser

Basen kan vara en luftkaka, maräng, en anthill, sand eller blöta bakverk. Som fyllmedel för barnkaka som används:

  • Berry puree;
  • färsk frukt och bär;
  • Lev yoghurt utan tillsatser;
  • vallmo och vallmo frö;
  • naturlig choklad;
  • agar-agar.

Till barnens konditorivaror visasspeciella krav. Alla ingredienser måste vara naturliga, om barnet lider av individuell intolerans mot vissa produkter, bör valet av alla komponenter för honom vara särskilt försiktig. I en sådan situation är det bättre att utesluta från kompositionens nötter, röda och apelsinfrukter, bär, grädde och allt mejeri. Var noga med att diskutera med konfektören alla ingredienserna i kakan, så att semestern inte var bortskämd av den allergiska reaktionen. Under det allmänna förbudet mot artificiella färger, smakförstärkare, palmolja, konserveringsmedel, genetiskt modifierade produkter.

utarbetande av en order

Om du redan har valt en artist är det bästgå upp till produktionen och se vad basen och påfyllningen för kakan ser ut. Det är bra om det finns en möjlighet att försöka vad som ska hända. Där kan du diskutera alla detaljer i designen, förhandla om produktionsvillkoren och leveransvillkoren samt göra en partiell förskottsbetalning. Om du inte har möjlighet att komma, beställa och betala via telefon, via Internet eller via chef för en stormarknad i ett handelsnätverk.