Hur man beställer en bröllopstårta

Hur man beställer en bröllopstårtaDessert är apogee av ett bröllopsfest, somsätter en söt fläck på banketten och öppnar nybörjarnas smekmånad. Det är därför att välja en tårta för ett bröllop är en förrädisk attityd. Vi behöver tänka över dess design och stil, inre innehåll och storlek. Från allt detta finns ett allmänt intryck av delikatessen och dess slutliga kostnad.

Hur man beställer en bröllopstårtaStruktur av produkten

Innan du beställer en tårta till en bankett, frågaordna vin - alla bakverk med goda namn av sig själv för att du smaka flera fyllmedel och stiftelser, för att göra det lättare att välja efter din smak. Kombinera kex fågel mjölk, honung tårta, mousse, Napoleon, tiramisu, Esterházy, ostkaka, choklad, gräddfil filler, fromage blanc, kan uppnå extraordinära smakkombinationer.

Inredning och stil

När du förbereder denna konfektprodukterbaseras på bröllopens övergripande stil och de valda färgkombinationerna. För inspiration, kolla på portföljen av bröllopsfotografer och kataloger av konditorier som gör skräddarsydda kakor.

Därefter skissera skissen och skissen tillsammans med formgivarenbestämma hur kakan kommer att vara dekorerad. Smycken kan bli blommor från sockermassa, fishnet mönster av grädde, slät pasta, ätliga band, pärlor och chokladfigurer på bruden och brudgummen har samman i en kyss.

När det gäller formuläret, förutom klassiska kakorrund eller kvadratisk form de senaste åren är mycket populära. Dessa är små kakor, som representerar en enda voluminös flerskiktskomposition, kronad av en liten kaka för nygifta själva. Bekvämligheten med en sådan prestanda är svår att överskatta - alla delar är släta och städa, det är inte nödvändigt att spendera tid att skära kakan och lägga den på plattor som kräver viss färdighet. Capcaken är väldigt snygg och praktisk.

Om bröllopet är tematiska, är det värt att tänka på den ursprungliga formen av en bröllopstårta i resväskan, smyckeskrin eller en bunt av presentförpackning.

Storlek på en bröllopstårta

Storleken beror på antalet gäster vid firandetoch på tätheten av själva kakan. Så om tårta med mastix figur dekorationer gjorda av marsipan, choklad eller sockermassa, per portion måste 200-250 gram, men om det är ljus luftig sockerkaka med grädde, med samma del volymen kommer att väga 150-200 g Om du vill ha en flerskiktade kaka, du måste förstå att det tar minst 7 kg produkter. Därför, om antalet gäster är mindre än 30, är ​​det nödvändigt att begränsa tudelad kaka som väger upp till 5 kg, eller använda en falsk, som uppenbarligen kommer att vara annorlunda som den nedre våningen.

Beställning och leverans till bankettsalen

Sedan skapandet av en skiss, en inredning ochdelikatesser - det är inte en långsam sak, du måste beställa en tårta till en bröllopsfest på två veckor - en månad före ditt prisade datum, och du måste betala extra för brådskande. Före den faktiska tillverkningen av kakan görs en partiell förskottsbetalning, eftersom det aldrig går att beräkna slutpriset i förväg, eftersom vikten av den färdiga produkten i alla händelser skiljer sig från den beställda. För komplexa inredning och oätliga figurer står står för en multi-tiered tårta, som kan hyras, vanligtvis en extra avgift tas. Allt detta bör förhandlas fram i förväg, för att inte gå utöver bröllopsbudgeten.