Tips 1: Förberedelser för det nya året med barn

Tips 1: Förberedelser för det nya året med barnBarn älskar det nya året, de förväntar sig det med speciell spratt, med uppriktighet att tro på den fantastiska jultomten med en påse gåvor. Och naturligtvis deltar de med glädje i förberedelserna för semestern.

Förberedelser för det nya året med barn

Barnen är så glada över iriserande glans, glitterJulleksaker och flickrande kransar. De klär upp ett julgran med sina föräldrar och förbereder olika nyåriga hantverk. Så var noga med att ta tid och göra dekorationer för ditt hem med barnet. Det kan vara snöflingor, papperspärlor för ett julgran, kompositioner av nålar och kottar.

Glöm inte vykort som är till nyårdu kan själv göra det. Hjälp barnet att rita en snögubbe för sin älskade mormor, hålla en snöflinga på hälsningskortet för sin farfar och du kan göra något mer ambitiöst, till exempel en tidning med grattis till hela familjen och nära släktingar.

Känn ett meningsfullt barn hjälperengagemang i vuxna angelägenheter. Till exempel i bakning festliga kakor. Förbered honom roliga former, en mångfärgad grädde för dekoration och börja laga mat. Knä din favoritdeg, rulla ut det och börja klippa ut figurerna med barnet. Låt din spjälsäng självmåla den färdiga kakan med grädde. Låt det även exporteras i det, men vad betyder det lite smutsiga barnkläder i jämförelse med den lycka som barnet upplever, vilket hjälper dig att förbereda dig för en så viktig semester.


Tips 2: Hur förbereder du julhelgen med barnen?Julen är en tyst, ljus semester somtraditionellt betraktas som den största kristna familjen firandet. Det är viktigt att skapa en festlig atmosfär i huset, men vi måste försäkra oss om att förberedelsen av semestern själv redan har blivit en semester. Ju mer intressant denna process är, ju mer med otålighet väntar barnet på triumfen och ju trevligare är hans offensiv.

Hur förbereder du julhelgen med barnen?
instruktion

1


Var noga med att be barnen att hjälpa dig att förbereda denna magiska semester, till exempel teckna ritningar och göra presenter till dina fadder och farfar.

2


Dekorera din familj med din familj. Lysstake och andra sötsaker har länge använts för att dekorera julgran. Du kan skära ut snöflingor, änglar och annat hantverk av papper tillsammans med barnen. Barn kommer gilla det väldigt mycket om du bestämmer dig för att klä upp ett levande julgran på gatan.

3


Förbered en tematiskett lek för familjen. Gör en gardin-skärm ur en bit trasa. Du kan sy dockor eller använda förformade figurer från deg eller plasticine tecken. Skriptet ska avslöja barnet julens traditioner och vara roligt och intressant

4


Dikt fyller själen med kärlek. Lär dig med barnen för diktens semester om Kristi födelse och vänligen gästerna.

5


Julen är en dag av barmhärtighet ochvänlighet. En mycket bra tradition för denna dag är att foder fåglar eller stridiga katter och hundar. Dessa dagar är det speciellt bra att dela glädjen av Kristi Nativity med människor genom att göra ett gott gärning. Eller kom med en lista med goda gärningar.
Tips 3: Hur man förbereder sig för det nya åretNytt år är en av de mest favorithelgerna förvuxna och barn. Förberedelserna för det börjar på förhand, för det är inte för ingenting att ordspråket säger "hur du kommer att möta det nya året, så du kommer att spendera det." Pre-holiday insatser ställer alla på rätt sätt, eftersom många vuxna i duschen är samma barn och, som i barndomen, förväntar sig av denna semester ett mirakel.

Hur man förbereder sig för det nya året
instruktion

1


Börja med att köpa nyårs gåvor till vänneroch nära och kära mycket tidigare än runt pre-holiday spänning. Gör en lista över de personer som du vill gratulera på semestern. Mittemot varje namn kan du göra anteckningar om preferenser, och även underteckna vilken exakt gåva du kommer att göra i slutändan. En sådan lista kommer att undvika förvirring, och kommer också att vara en guide till dig nästa år, till exempel.

2


Bli en skapare! Att förbereda sig för semestern är ett underbart tillfälle att visa din kreativitet. Du kan göra handgjorda artiklar och vykort, komponera och återskapa nyårssångar, uppfinna grattis, skriva poesi. Genom att göra detta tillsammans med barnen organiserar du en stor familjens fritid.

3


Kom ihåg det på semester, postkontorarbete i ett nödläge, vilket innebär att för de av dina vänner och släktingar som bor långt borta, bör julkort och paket skickas i god tid, är det bättre för ett par veckor före semestern.

4


Ta hand om semesterklänningarna för dig själv ochmedlemmar i din familj. Särskilt vördnadsfullt för nyårsdräkterna är representanter för det svagare könet, och naturligtvis barn. Om den perfekta klänningen ska sys, gör då den med hänsyn till den tid det tar för att göra det. Kvinnor med stort nöje kan ägna några shoppingresor till detta ämne.

5


Tänk på semesterets program. Detta gäller särskilt om nyårsfesten händer i ditt hem. Du kan organisera allt själv, men om gästerna är planerade kan du dela ansvaret och förbereda det festliga programmet tillsammans.

6


Dekorera ditt hus för semestern. Om huset har barn, köp ett nyttårsträd och klä upp det med barnen. Vanligtvis händer detta en vecka före semestern. I varje fall är det nödvändigt att rengöra huset för att dekorera, så om tiden tillåter, en bra idé att hålla en allmän rengöring före nyår.

7


Ta hand om nyårets meny. Om semestern äger rum i ett bullrigt företag är det mer rimligt att dela upp ansvaret för att förbereda festliga måltider bland deltagarna. Du måste göra detta i förväg.

8


Sätt dig i ordning. Ordna en semester för din kropp, för det nya året är ett underbart tillfälle för detta

9


Koppla av före semester. Försök att planera din tid på ett sådant sätt att du inte känner dig trött på nyårsafton. Om du agerar enligt planen i förväg, kommer du att få det rätt.