Funktionerna för det nya året 2015 - Årets Blå Trä Geit

Funktionerna för det nya året 2015 - Årets Blå Trä GeitDen östra kalendern introducerar redanmänniskors liv är en del av glädjefull och spännande turmoil i samband med förberedelserna för nyårsafton. Massan kommer att acceptera, olika namn på djur tvingas anpassas efter önskemål och karaktär av symboler för nästa år. Men allt detta väsen ger bara en trevlig förväntan på något nytt och magiskt. Utan tvekan kommer allt att upprepas 2015, vilket kommer att ske under tecknet på det blå trägetet-fåret.

Funktionerna för det nya året 2015 - Årets Blå Trä Geit


instruktion

1


Döma av den östra kalendern, år 2015är mest föredragna blå, grön, och alla deras derivat - turkos, marinblått, grått, blått, lila, etc. Om dessa färger inte gillar dig, var uppmärksam på den naturliga färgen på getter och får. Det kan exempelvis vara mjölkvit, blå-svart eller mättad brun.

2


Att dekorera ett julgran, leksaker i form avdjur, liksom traditionella bollar, glitter, klockor, ritningar. Bilder av symbolen för det kommande året kan hängas på fönster, väggar, dörrar, bilar. I år är mycket populära hemlagade bagage av ullstickade strumpor, servetter, bollar, souvenirer. Nålkvinnorna kan lägga ner leksaker för att dekorera trädet och huset.

3


I dekoration av festbordet är det önskvärt att görafokus på trä porslin och tillbehör samt, om det förekommer ett stort antal gröna. Mitt på bordet bör ta ett tema rätter. Var noga med att dekorera bordet i små behållare med spannmål, brunt bröd, salt, vackra öron. Sådana rätter är oätliga, men de kommer att vara på hela natten för att påminna om händelsen, fåren. Intressant ser lockigt ljus eller ljus i form av djur.

4


Gör bordet tematiskt kommer att tillåta en braantal grönsaks- och fruktsallader. Det kommer att vara lämpligt denna natt och kommer att vara ost, gräddfil, keso, färska bakverk och gröna. Kötträtter är beredda efter eget gottfinnande, för att någon inte tänker sig utan kött, och någon hänvisar sig till sina hårda motståndare, och föredrar att fiska och seafood. Geten gillar inte alkohol, så du bör begränsa dig till champagne och cocktails baserat på den. Drick fruktjuicer, mineral eller källvatten.

5


Mötesplatsen för det nya året beror på dinönskar. Men om du firar den östra kalendern, bör du gå närmare naturen, till byn. Frisk luft, snötäckt skog, slädar, skidor, skridskor, ridning, ett badhus, klädd upp bredvid julgranöppan - det här är det bästa stället att fira årets get. Det här är husdjur, så ring alla människor nära ditt hem eller besök dig själv, försök att inte stanna enbart en natt. Du kan köpa biljetter och gå till en annan stad eller ett land och njuta av det efterlängtade semesteret. Gör detaljerade foto från semestern, köpa ovanliga gåvor släktingar, och i februari, till dagen för ikraftträd egen på den östra kalendern symbol år ordna ett möte på det nya året Blue Wood getter utomhus med tema menyer och presentation av gåvor.