Vi möter ovanligt nytt år

Vi möter ovanligt nytt årVar att fira det nya året den här gången? Idag finns det många alternativ för att hålla någon fest. Nytt år kan fira i varma länder där du kan få grattis på stranden i en baddräkt, du kan ordna en semester i bergen, så att snötäckta toppar gör ögonblicket högtidligt. Men det finns ett annat fantastiskt sätt att diversifiera livet - att fira på tåget!

novii_god_v_poezde

Det är svårt att överraska någon med vila, förtusentals människor reser nu. Men på ett flygplan eller på ett tåg var det möjligt att fira en sådan semester med enheter. I det här fallet kan du kombinera både resan och en ovanlig fest, trots allt, efter resan kommer det också att finnas någonstans någonstans. Köp biljetter till en stad som är intressant på vintern. Ta upp tågschemat så att nyårsmötet hände precis vid resan. Och börja förbereda för den här händelsen.

Hur man arrangerar ett nytt år i tåget

Du kan ordna en storhelg i facketeller i en reserverad plats. För att göra det mer intressant, ta med några vänner, än vad du kommer att bli mer desto mer spännande. Det är viktigt att köpa biljetter så att de sitter bredvid dem och inte på allvar störa andra.

För att göra atmosfären nödvändig, ta med digglitter, regn och olika kransar. Dekorera din semesterplats, stärka allt med hjälp av ett tejp, vilket gör bilen ljus och ovanlig. Om så önskas kan du ta ett tåg, även ett litet julgran, men för dekoration behöver du också leksaker. Det är bättre att använda plastalternativ så att glaset inte går sönder. Konstgjord julgran kommer att vara väldigt praktisk, behöver inte uppfinna länge, hur man fixar det, så det faller inte.

På tåget måste du ta en klocka såsaknar ögonblicket. Självklart kan chimes konfigureras på en tablett eller telefon, men en normal väckarklocka blir mycket mer intressant. Ställ in ringsignalen i 12 nätter, så att ingen vid tiden för det nya året distraheras. Idag finns det färre tidszoner i Ryssland, och det är svårt att korsa två av dem på en natt. Men du kan träffa det nya året vid Khabarovsk eller andra städer.

Fest och underhållning

Att det nya året var intressant och oförglömligt, integlöm inte att ställa in bordet. Självklart behöver du inte skapa många rätter, men du borde inte sitta utan mellanmål. Förbereda allt bättre i förväg, lägg sedan bara på disken. Glöm inte att ta med skedar, gafflar, knivar, plattor, för att inte uppfinna något som redan finns i bilen. Du behöver inte ta för många alkoholhaltiga drycker, tåget är en allmän plats där dricks är förbjudet.

Att fira det nya året är ovanligt och en semestergått kul, du måste komma upp med underhållning. Det är svårt att åka på tåget, du kommer inte att kunna ordna danser, men tävlingarna kommer att vara användbara i förväg, tänka över ett program där deltagarna inte kan komma upp från sina platser. Olika charader, pussel, gåtor kommer att vara mycket till din smak. Du kan även använda ett musikprogram, om en av deltagarna kan spela gitarr. Men vi måste komma ihåg att det inte är värt mycket ljud även på en sådan natt, som vissa människor bara kan vila i grannskapet.

I ett tåg kombinerar företagen vanligtvis, vararedo, att människor runt kommer att vilja gå med. Ja, och du själv kan gå för att gratulera alla i nästa fack och vagnar. Vanligtvis sker allt detta i en vänlig atmosfär, för en sådan semester kan aldrig hända igen.