Hur Leprechauns Look

Hur Leprechauns LookIrland är verkligen ett magiskt land. Den är bebodd av efterkommande av de äldsta kelterna som gav världen många fantastiska varelser. Bland irländarnas nationella symboler är inte bara skovel och keltisk harpa, utan även småfolk som kallas leprechauns.

Hur Leprechauns Look

På väldigt hedniska tider betraktades leprechaunsmäktiga gudar. Med kristendommens tillkomst upphörde de att tro på dem, och leprechauns minskade avsevärt i storlek. Dessutom har de signifikant försämrad karaktär. De blev luriga och vindictive. Därför försöker irländarna att upprätthålla goda grannförbindelser med leprechauns.

Titta leprechauns som småaktiga små män, intemer än 60 cm lång. De klär sig i en grön kostym, så att du kan gömma sig i de gröna kullarna i Irland, en cylinder av samma färg, och skor med silver spännen.

Bland leprechauns är det omöjligt att träffa kvinnor,som unga män. De representeras alltid av skäggiga gamla män. Leprechauns lever 1000 år, men med åren inte bosätta sig, men tvärtom blir de allt mer benägna till små smutsiga tricks.

Enligt legenden är alla leprechaunsprofessionella skomakare som gör skor till feer, de är ofta avbildade med en sko i sina händer. I det här fallet lämnade stöveln av någon anledning alltid och i allmänhet, som regel, samma. Därför orsakar diligence av leprechauns stora tvivel.

Men gröna män har merromantisk ockupation. De letar efter och bevakar skatten. Man tror att varje leprechaun verkligen har sin gryta. För att samla in det, slår Leprechauns in på husen på natten och nypa en liten bit av varje mynt som finns där. Allt uppsamlat guld gömmer de i en lerkruka som lagras i slutet av regnbågen.

Det sägs att om en person lyckas fångaLeprechaun, han kommer att ge sitt guld för att få frihet. Ingen har lyckats hitta den här rikedomen än så länge: Små män är listiga och lurfulla, de lyckas alltid att lura människor och fly.

Leprechauns är bra drinkers. De föredrar i allmänhet att bosätta sig i vinkällare, dricka öl och irländsk moonshine.

Man tror att det inte är så svårt att se en leprechaun. Han försöker dock snabbt vända sig och bli osynlig samtidigt. Språket bär alltid 2 läderpungar med sig. I en av dem finns en silver shilling, som efter varje köp återvänder tillbaka till väskan. I det andra - ett guldmynt, vilket leprechaun kan ge en man. Men i människans händer blir guld omedelbart till ett torrt ark eller en handfull ask.

Nyligen har leprechauns blivit en symbol för Irlands nationella helgdag - St Patrick's Day, och i 2010 öppnades ett museum av leprechauns i Dublin.