Tips 1: Bästa bröllopsscenarier

Tips 1: Bästa bröllopsscenarierBröllop - den mest efterlängtade och önskade händelsen ilivet för någon person, särskilt det är viktigt för kvinnor. Självklart vill jag ha den här dagen ihågkommen i lång tid, och gästerna blev positivt överraskad av den ovanliga stilistiken och scenariot av firandet.

 De bästa bröllopsscenarierna

Om du älskar allt med taggen "retro", då alternativetutföra bröllop i denna stil är det nödvändigt för dig att smaka. Retrostilen är extremt elegant och raffinerad. Vid detta bröllop ska allt vara lite utav den här tiden: klänningen, som om den avlägsnades från axlarna av filmstjärnan på 50-talet, en retrobil, helst autentisk, musik som var populär i åratal för 40-50 år sedan. Här kommer den övergripande atmosfären i vintagestilen att hjälpa till att skapa sådana element i brudens outfit, som ett långt slöja med spetsar, som handbroderade pärlemycken, en blygsam v-ring på en brudklänning och så vidare. Varje bagatell på ett retrobröllop borde få alla att presentera ett nostalgiskt humör.
"Autentisk" betyder "äkta,giltig ". I det här fallet menas det att bilen, helst, inte bara bör skapas artificiellt under de gamla tiderna, men vara verkligen från det förflutna.
Även om retro - det här är förflutet tid, men i hjärtan ochtankarna hos många av dem som bor idag har fortfarande minnen från honom. Kom ihåg att om du vill helt och hållet fördjupa dig och fördjupa alla gäster i dessa minnen, då ska alla saker och alla objekt på bröllopet uppfylla retrostilen. För att göra detta måste du noggrant tänka igenom alla detaljer. Vintagetrender kan manifestera sig vid bröllopet och i förberedelsen av själva processen, vilket kunde uppfylla alla krav från det förflutna om gäster och nygifta plötsligt skulle transporteras av en tidsmaskin för hundra år sedan. I detta fall är det nödvändigt att iaktta tullen och traditionerna i den tiden.
Begreppet "vintage" som ursprungligen hänvisades tillhögkvalitativt, exklusivt, kryddat vin. Sedan började gradvis sträcka sig till alla saker som är relevanta för antiken och är unika i moderna förhållanden.
För att uppnå närmast stilenRetro ceremonier utmärkta assistenter blir ett stiliserat och reflekterande bröllopsinbjudankoncept. För att skapa poster i grattisboken kan du erbjuda gäster istället för en modern penna och bläck. Och brudgummens kostym i stil med Elvis Presley kommer inte att lämna någon likgiltig. Det har blivit väldigt populärt för att hålla bröllopsceremonier inte i täppa bankettrum, utan utomhus. Ett bra komplement till denna variant av bröllopet kommer att vara ett buffébord med lätta tilltugg och drycker. Naturligtvis måste du välja en pittoresk plats med många grönska och blommor. Till exempel, på stranden av en sjö eller i en elegant gammal herrgård. Detta skript är mycket romantiskt och skönt. En snygg bröllopsbåge kommer att vara en utmärkt dekoration av ceremonin. Lägg till den övergripande atmosfären av romans vita tält, ljus och kransar, hängde runt omkretsen, kallas för. Med mörkets början kommer de att se väldigt imponerande ut. Slutligen kommer höjdpunkt bröllopet vara den efterlängtade tillkomsten av nygifta under sentimental, känd och älskad av alla sammansättning. All denna ceremoni måste uppfylla kraven i lyx: brud, brudgum kostym, coachen, som kommer till paret, design tabeller, röda mattan, atmosfären och stilen på slottet där handlingen äger rum. Allt detta kommer att hjälpa dig att känna dig som en sann kunglig person, som möts med lämpliga hedersbetygelser. Efter avslutningen av ceremonin, låt gästerna njuta av ett elegant och spektakulärt fyrverkeri till ära för kungen och drottningen.
Tips 2: Hur man gör bröllopsaffischer med egna händerDekoration av bröllopsfester är en ganska komplicerad sak. Det kräver en kreativ inställning och ursprungliga idéer. Nu har det blivit modernt att skapa bröllopsaffischer på egen hand.

Hur man gör bröllopsaffischer med egna händerEgna bröllopsaffischertillåta att minska kostnaderna vid registrering av en fest, och brudgummens gemensamma arbete och bruden främjar ännu större närmande av människor. Poster av handgjorda skiljer sig från polygrafisk originalitet och expressivitet. De är alltid enskilda.

Vad kan jag placera på bröllopsaffischen

Vanligtvis innehåller pappersarket minnesvärtbilder, foton, önskningar och komiska inskriptioner. Många framtida nygifta organiserar därför ett bröllop i en viss stil, och affischen ska göras i lämplig form. Genom olika ritningar kan du förmedla stämningen, berätta för gästerna okända fakta från ungdomens biografi. I grund och botten ligger denna kreativa process på bridesmaids axlar, som ibland lockar vänner från brudgummen. Om emellertid inlösningsscenariot ska förbli hemligt, så skapas affischen av krafterna kring den framtida unga fruen. Det rekommenderas att arrangera en affisch för en dag eller två före bröllopsdagen. På festdagen kan du hänga den på trapphuset eller på ytterdörren. En sådan prydnad kommer att förliva ingången och ge evenemanget en speciell charm.

Hur man gör en affisch för ett bröllop

Om erfarenheten av att skapa en slags vägg tidningnej, är det nödvändigt att hålla sig till följande regler: - en bas bör vara ljusa färger - viktig inskription genomföra stora Text- placera bilder och foton i harmoni, det vill packa dem i små gruppami.Dovolno original design bröllop affisch kan bli collage som skapats från fotografier och brudgummen brud. Det kan noteras positiva karaktärsdrag som visuellt visar intressant hobby framtida familj, fira framgångar på arbetsmarknaden fronte.V sin enklaste form alla våra planer som tillämpas på ett rent papper. Sådant material gör det möjligt att tillämpa någon designteknik och behålla originalformen. Preliminärt är det nödvändigt att få gouache, markörer, markörer, pennor. Det är värt att tänka i förväg om sättet att fästa affischen. Detta kan vara tejp - om det kommer att hänga på väggen, eller säkerhetsnålar - om du planerar att koppla den till tyget, såsom brudens assistenter shtory.Esli ingen konstnärlig talang, kan du hitta den ursprungliga bilden på Internet, och sedan måla dem vackert . Många dekorerar affischen med band, bågar, paljetter. Om det finns kompetens inom grafikprogram är det klokt att använda dessa kunskaper, förbereda layout och sedan skriva ut den på en färgskrivare. Denna affisch kommer att se mer professionell ut.

Tips 3: Hur spenderar du bröllopet sparsamtBröllop - en trevlig, men dyr. Till kostnaden för firandet verkade inte för högt, du borde närma sig bröllopsorganisationen mycket ansvarigt. När du planerar en bröllopsbudget måste du vara uppmärksam på några punkter.

Hur man spenderar ett bröllop sparsamt
instruktion

1


Antalet gäster påverkar inte semesterens kvalitet. Ring bröllopet bara de personer du verkligen vill se. Omgiv dig inte med en massa okända ansikten för att skapa en rolig atmosfär. Det är bättre att minska listan över gäster till ett minimum och dekorera semestern med intressanta idéer.

2


Var särskilt uppmärksam på kostnaden för restaurangen. Valet av rummet är bra för firandet. Hallen ska vara rymlig med tillgång till balkong eller gata. Belysningen av anläggningen kommer att skapa en lämplig semester atmosfär. Mycket ofta i restauranger kan du ta med färdigmat och dryck, om det beställs för en viss summa.

3


För ett gott bröllop, bjud in en toastmaster.Professionals ber om en ganska stor mängd för evenemanget. För att inte spendera mer än planerat, använd tjänster av en oerfaren, men utmärkt värd. Så det blir mycket billigare. Och presentatörens lilla erfarenhet kommer inte att märkas om han är begåvad. I förväg, prata med toastmaster om bröllopsscenariot, ge honom en lista över gäster, berätta om dina önskemål.

4


Det är fullt möjligt att spara bröllopspengar påHjälpa självdekoration av hallen. Vittnen, släktingar och vänner kan göra detta. Material till smycken är billigt, men bröllopsbyråns tjänster - tvärtom. Bröllopsbilen kan också dekoreras utan hjälp av specialister.

5


Det finns kostnader som det är bättre att inte spara - foto och video skytte av firandet. Kostnaden för dessa tjänster beror på kvaliteten.