Tips 1: Hur man skriver in bröllopskort

Tips 1: Hur man skriver in bröllopskortBröllop - en spännande och högtidlig dag,inte bara för nygifta, men också för gästerna. Så jag vill göra ett par kärlek trevligt och ge en original och minnesvärd gåva! Ett bröllopskort är en integrerad del av grattis.

Hur man skriver in bröllopskort


instruktion

1


Sättet du skriver på hälsningskort beror på dess typ och graden av närhet av ditt förhållande till bruden eller brudgummen.

2


Om du är en ganska avlägsen vän och ditt förhållande inte är detså nära kan du köpa ett vanligt vykort med den färdiga texten. Det finns inget behov av att skriva en stor text i den, eftersom alla önskningar och vänliga ord redan har förts fram i den tryckta dikten. I den övre delen av texten, före texten, skriv ett överklagande och vid glädje - grattis på bröllopsdagen. Kom ihåg att du måste adressera bröllopskort till bruden och brudgummen, oavsett graden av din bekant, och den gratulationsfrasen ska vara artig och koncis. Om du känner inte för nära, är det inte nödvändigt att starta ett gratulationskort med orden "Kära", "favorit" och så vidare - bara skriva namnen på de nygifta. Skriv längst ner på kortet "Bästa önskningar ..." och ditt namn och datum.

3


Vykort med färdig text ska inte undertecknaspå en tom sida, eftersom det förutsätter att du måste komma med en stor gratulation. Sådana vykort verkar överväldigade och ger inte ett bra intryck.

4


Om du inte vill köpa ett banalt kort medtext kan du köpa ett original 3D-bröllopskort som bryts ner och blir en intressant komposition. På sådana presenter är det i regel inte ens utrymme för en stor gratulationstext, så du kan klara av med en kort fras och en signatur, som i det första fallet.

5


Nära vänner och släktingar till en ung familjDet är bättre att försöka komma med något original, eftersom vykort från sådana gäster kommer att läsas med särskild uppmärksamhet. I det här fallet är det bättre att köpa tomma vykort utan texten eftersom du själv måste skriva mycket trevliga ord och goda önskemål.

6


Starta en gratulationstext med överklagande tillungt par. Här kan du uttrycka dina känslor och skriva "Native", "Beloved" och så vidare. Ytterligare text kan vara annorlunda: prosa, vers av eget skrivande eller från internet, romantisk historia eller legend, slutar med vänliga önskningar eller grattis. Det är inte nödvändigt att erkänna i texten på ett vykort odödliga uttryck eller skämt, som kan berörs av någon från nygifta. Om du är en vän till en ung familj, har du råd med lite humor på vykortet, men det borde vara snällt. I allmänhet borde bröllopshälsningens text röra och romantiska, lämpliga för semester atmosfären. Glöm inte att prenumerera och sätt in datumet längst ner på vykortet.

7


Hänvisa inte till ett vykort på din gåva. För det första kommer hälsningskortet att läsas separat efter bröllopet, när alla presenter kommer att vara förvirrade, och för det andra är det bara oskyddat.

8


Om du vill att ditt vykort ska blikom ihåg, spendera lite tid och ansträngning och gör det själv. Kom ihåg att stor betyder inte bra. Bättre göra ett vykort med det vanliga formatet, lägg på lite romantisk ritning och dekorera med spets och strass. Du kan också gratulera från kända fraser från filmer, sånger eller teckningar och placera på framsidan av vykortet en bild eller en collage som motsvarar texten.
Tips 2: Hur man gör ett kort med en spetsEn originalgåva till semestern kan varavykort med spets. Det utförs i stil med shabby chic, som översätter till "shabby chic". I denna riktning deltar ömta halftoner och nyanser. Torkdukarna i papperet är en märklig höjdpunkt i stilen. För att göra ett vykort, mjuka spetsar, blommor, band av papper och tyg tas figurer från gips och metalltillbehör.

Hälsningskort med spetsVykort material

Att skapa ett mästerverk i stil med "shabby chic"du behöver för att förbereda: - sandpapper - returpapper - spetsar och band - Vitbok för basen - brads och rep - stämpeldyna rosa - Slag fjärilar och gräns - Blommor - blyertspenna, lim, mockup matta cutter - dekorativa stift och ståndare - polubusiny.

Gör ett vykort med spets

Först måste du klippa ut vitt pappersbasisfärg. Till exempel en rektangel med en storlek av 13 till 16 cm. Två substrat skärs av skrotpapper. En av dem bör vara 12,5 till 15,5 cm, och har en andra dimension av 10,5 genom 13,5 cm. När så erfordras för att göra kanterna med hjälp av hålslagaren enheten 4 i form av en gräns av 10,5 cm. Nästa göra skuggning vid kanterna hjälp av en stämpel. Två tidigare skapade substrat krävs för att behandlas med en konstruktionshud. Som ett resultat får du en krossad, ojämn och lite lurvig kant. Substratens kanter är också tonade med en stämpel. Sedan är det nödvändigt att limma det första substratet, vilket är basen, till det vita substratet. Kanterna tonas igen med en kudde. En "ficka" är tillverkad från det andra substratet. Tinting kanter igen. Därefter tillverkas en fjäril med motsvarande figurstans. Sedan avskuras en liten bit av spets. Underlaget håller inte fast. Fjäril och spets måste limmas inuti fickan. Top är nödvändigt för att lima substratet. Efter det är limet fäst vid limhålet och spetsdelen. Olika färg och bredd på snittet och ett tejp är bundna i mitten av långsidan. Därefter limmas de till vykortet. Därefter måste man gå vidare till blommans sammansättning. Först och främst limeras en hortensiablomma, en liten ros och en kvist med blommor, och efter toppen finns en stor ros. Kanterna av hortensia kronblad smörjs med ett lim och ströts med glitter på toppen. På spetsen måste du lima bandet med bladen och dekorera den med pärlor eller halvpärlor. Ta sedan strängen, bundet med en båge och fäst med brads. I mitten av vykortet bör det finnas en tom sits, som måste fyllas. För att göra detta, ta några ståndare och en dekorativ stift. Om stiften är lång så skär den med specialtänger. Stiftet och ståndarna håller fast vid det fria utrymmet. Vykortet är klart!