Hur man gör bröllopsvansar på en bil med egna händer

Hur man gör bröllopsvansar på en bil med egna händerFör en smekmånad bil kan du självständigt göra två svanar, deras storlek kan vara allting. För att göra detta måste du förbereda ett skum, en liten trasa och färg.

Hur man gör bröllopsvansar på en bil med egna händer

Trots det stora antalet varor i butikerna,Idag är det ganska svårt att hitta tillbehör som kan dekorera de nygifta bilens bil. Du kan naturligtvis, men som regel är boken dekoration i privata befälhavaren ett nöje mycket dyrt. Det blir mycket mer lönsamt och trevligt att göra något själv som en prydnad. Till exempel kan du utföra svanar, som är en symbol för kärlek och trohet.

Verktyg och material för arbete

För produktion av svanar blir det nödvändigtförbereda: penoplex olika tjocklek, bör ett ark ha en tjocklek av 5 cm, de andra - kommer 2,5 cm behövas :. sax, brevpapper kniv, penna, lim-gun, sandpapper, polymerlera, korrugerat papper, akryl, pärlor och remsor . Sandpapper kan ersättas med en nagelfil, men akrylkompositionen behövs i tre färger: röd, vit och svart.

Teknik för att göra svanar

Till att börja med ska du skildra huvudet på papper ochnacksvans av den storlek som behövs. Du kan använda den färdiga bilden genom att skriva ut den på ett ark med A storlek 4. Den resulterande bilden ska skäras. Sålunda bör det bli en mall för användning lebedya.Dalee penoplex vars tjocklek är lika med 5 cm. På dess yta bör göra den skurna pappers mall för att skära runt kontur med en penna. En clerical kniv ska skära ut en svans huvud och nacke från en penoplex. Med en klädeskniv borde du runda kanterna på arbetsstycket. Nu kan du fortsätta att klippa ut torso för en svan. Den ska vara i form av en oval, dess bredd ska vara lika med 15 cm och längden - 30 cm. För att göra en oval ska en tunnare penoplex användas. Om du lägger den ovala på bordets yta bör du applicera lim på toppen av arbetsstycket, de borde täcka och svansens hals från rumpan. Du måste använda varmt lim för att ansluta kroppen och halsen med golovoy.Dlya till halsen och huvudet för att få jämn, bör det polerade billet sandpapper, måste hon abrasiveness vara lika med 180. Spåren tillåter ögat för att bilda en trubbig sida av en kniv pappers. Penoplex för detta behov att vara endast något prodavit.Dlya för att bilda mellan utjämning tunn oval kropp och en hals, skäras två sidostycken, efter mätning av avståndet från halsen till kanten av den ovala. Dessa delar måste vara gjorda av en penoplex. Sedan måste de limmas på sidorna av nacken. Shee ska beläggas med polymerlera och låt det torka. Lera bör appliceras i 3 lager. Med varje lager måste lera lösningen tillverkas mer och mer vätska, vilket perfekt anpassar ytan. Nu kan du börja rita näbben och ögonen med en penna. Då kan du fortsätta att fläcka svanens hals i vitt. Röd färg används för att ge färg till näbb, svart - glazam.Na ögon behöver att limma pärlorna, kan du börja dekorera kroppen av en svan. För att göra detta, förbereda flikarna från tyget, sy ihop dem i form av ett dragspel på ena sidan, med hjälp av en skrivmaskin. Sådana remsor ska göras mer desto frodigare ska en svans kropp vara. När floppen är sysade, kan de börja fästas i kroppen, med hjälp av en häftklammer eller lim. För tillverkning kan även wellpapp används.