Vad kan jag åka på kullen på vintern?

Vad kan jag åka på kullen på vintern?Winter fun är det största nöjet,vilket ger oss de kalla månaderna. Så fort som snön faller, rusa älskare av berg-och dalbanan till alla omgivande kullar och kullar för att ge en glad och användbar lektion med en squeal och skratt, och för ridning användes en mängd olika enheter.

Vad kan jag åka på kullen på vintern?

Hundratals år sedan var skidåkning inte mindre änpopulär än nu. Först flyttades folk från snötäckta kullar på bunkar av hö eller ko platta kakor. Med tiden uppfanns en mer avancerad enhet. Idag är glidbanor eller åka skidor. Det finns dock många newfangled-enheter som gör att du kan diversifiera denna vinterunderhållning och lägga till ännu mer spänning och adrenalin.

Skelett eller kälke

Det kan inte sägas att det uppfanns nyligen. I hundratals år användes toboggans aktivt av kanadensiska indianer för att transportera människor och gods. I USA var de väldigt populära, och i XIX-talet började amerikanerna hålla en tävling för backe från berget till kälke. Modern kälke är en vanlig bord med böjda ändar, som används för nedgångar från berget. På kälke ride sitter, och på skelettet - ligger på magen. I vårt land uppträdde sådana anordningar för ridning endast för ett par årtionden sedan och är fortfarande inte så populära, eftersom rida dem innebär risk för skada.

Tubing, eller "cheesecake"

Detta är en rund uppblåsbar slang av gummi, vilkenUtförsåkning från backen rullar i olika riktningar. Prototypen av slangen under Sovjettiden tjänade som rider på en uppblåsbar bildäck, vilket är mycket likt ett desperat pojke. Oförutsägbara beteende "cheesecakes" ger fans av extrema rider en storm av känslor, men många säger att härstammar från kullarna på sådana enheter är inte lätt, men du kan stoppa dem först i slutet av diabilder eller genom att vrida, så små barn inte sätta dem i.

Snöskoter och scooter-scooter

Dessa enheter är nästan inte annorlundafrån sina vanliga bröder, men istället för hjul är de bundna till skidor. Författaren till denna ursprungliga uppfinning är fransmannen Frank Petou, som först trodde att han gick med på skidor och cyklar. År 2004 utvecklades och förfinades idén av skidåkaren Andrew Hubert von Stofer, som till och med fick två prestigefyllda utmärkelser för henne på den brittiska showen.

ledyankah

I många år har hon helt enkelt inte likapopularitet. Idag finns rund, oval, kvadratisk, triangulär eller till och med dubbel is på varje kulle. För enkel användning är vissa isburkar försedda med band eller små sidor. På grund av sin kompakta storlek och ljushet tas de ofta för vandring och resor, och enkelheten att åka på en isbrytning gör att du kan njuta av den här ockupationen till människor i alla åldrar och alla fysiska former.