Tips 1: Vad borde vara på bordet i nyåret 2015

Tips 1: Vad borde vara på bordet i nyåret 2015Varje nyår har egna rekommendationer somborde vara på bordet nödvändigtvis, att - när det är möjligt, och vad som bör kategoriskt undvikas. Om du vill ha en annan 2015 gynnade bör du göra en festlig tabell med alla preferenser getter eller får.

Vad borde vara på bordet i det nya året 2015?

År 2015 bör man inte för mycket dekorerasemesterbord borde det inte vara överbelastat. Om du fortfarande vill dekorera den på något sätt måste du sätta en liten komposition - ett skrivbordsmagnet julgran eller en djurfigur, liksom ett par små ljus. Detta kommer att vara tillräckligt. Underhållet ska vara blygsamt, men det görs med smak. Den bästa färgen för att välja rätter är ren vit. Dukduken ska hämtas i sängfärger, det är möjligt med liten, inte ljus ritning. Mer ljusa fläckar bör göras servetter, till exempel blå. Denna färg är den viktigaste i 2015. Kozochka älskar gröna mycket. Därför måste det nödvändigtvis vara på din bord - lök, persilja, dill, koriander, etc. Grön kan dekoreras som vilken maträtt som helst, och bara sätta kvistarna i en separat tallrik. På nyårssemestern i 2015 måste det nödvändigtvis finnas en mängd frukt- och grönsaksskärningar, sallader, etc. Det måste finnas minst en mejeriprodukter på bordet. Ett utmärkt alternativ skulle vara en grönsaksallad, klädd med fettsyror. Du kan göra en skärning från flera typer av ost. Det perfekta alternativet är en stuga ost. På denna nyårsafton bör det finnas så lite kött på bordet som möjligt. Detta är ett verkligt paradis för vegetarianer. Speciellt är det nödvändigt att undvika lamm och lamm. Det är bättre att föredra en kyckling eller kanin. År 2015 lovar det festliga bordet att det inte bara är gott men också användbart på grund av det stora antalet grönsaksrätter. Varje gourmet kommer att hitta sig ett speciellt recept med alla rekommendationer för getåret.
Tips 2: Nyår 2015. Vad man ska laga på semesterbordetVad ska du laga till festbordet för att behaga nyårets talisman? Vilken typ av godis kommer en get att njuta av? Trots allt kommer symbolen för det kommande året enligt den östra kalendern att vara en träblå get eller ett får.

Novyj god 2015. Chto prigotovit039; na prazdnichnyj stolInnan vi börjar göra en meny för nyårsafton, kom ihåg att geten är vegetarian. Och om vi vill tacka talismanen från 2015 måste det finnas mycket grönska, grönsaker och frukt på bordet!

Blå och gröna är älsklingens favoritfärgernästa år. Valet av gröna naturprodukter är bra. Det finns också "blå" sorter, till exempel äggplantor. Om du väljer att följa den östra kalendern, har du mycket att välja mellan.

En get gillar att nypa friskt gräs. Det kommer att vara bra att använda en doftande kryddor av örter för varma rätter och sallader.

Geten äter inte bara gräs. Hon älskar både spannmål och rotgrödor. Potatis, betor och morötter är särskilt älskade av henne!

ovoshhi

Get i allmänhet är mycket förtjust i att äta, så överflödmellanmål på festbordet kommer att vara till stor hjälp. Och talismans årets preferenser ger ett bra fält för kulinariska fantasier. Så det festliga bordet kan göras gott och varierat!

Geten älskar kakor av svartvitt bröd. Hon älskar bröd. Smörgåsar, canapes och lavash rullar kommer att vara mycket praktiska.

hleb

För te kan du laga havregrynkakor, havre detfavorit getmat. För att göra kakor mer festliga, lägg till torkade frukter, kanderade frukter, bitar av choklad, honung eller kanel. Det finns många alternativ, valet är en smakprov!

Du kan också göra en fruktbit till efterrätt. Fyllningen kan vara äpplen, bananer, torkade aprikoser och prunes.

pirog

Tja, om bland annat drycker på bordet kommer det att finnas vatten. Det är hon som föredrar av geten. Du kan göra drycker från naturliga juice.

I allmänhet är det värt att komma ihåg att geten väljer naturliga och färska produkter. Försök att förbereda de festliga rätterna på dagen då de serveras till bordet. Använd inte halvfabrikat och konserver, geten gillar inte dem!

jag är fruktig

Förbered godis från de mest naturliga produkterna. Låt på ditt bord det kommer att finnas mycket färskt, termiskt förädlade grönsaker och frukt. Detta tackar du årets symbol och det kommer lycka till!Tips 3: Vilken tabell förbereder sig för det nya året 2015?Det är svårt att föreställa sig ett nytt år utan välsmakande och vackert inredda rätter, ett smart bord och en festlig middag med vänner och familj.

festligt bordFörberedelser för firandet av det nya året är alltidbörjar långt före starten. Värdinna inte bara plocka upp kläder och frisyrer, dekorera huset för semester och köpa presenter för hela familjen, men också tänka på vad måltider att laga mat för semester tabellen. Det nya året är en speciell dag, vilket innebär att behandla för gäster också ska vara ovanligt, vilket påminner om årets symbol.

Enligt det kinesiska horoskopet är patronenDet kommande året kommer att vara en grön trä get. Getter och får karakteriseras av mildhet och vänlighet, från tidigt tider är de förknippade med hemmet och den naturliga ekonomin. Denna atmosfär bör överföras och på nyårsafton - det ska vara glatt, enkelt och enkelt, och en enkel servering gör den festliga middagen ännu mysigare. För att dekorera och lägga bordet, använd trä, naturtyger, keramik, målade porslin och keramik.

Måste vara på bordet frukt och fräschagrönsaker. Behaga husmor av året kan och färska örter, kryddor, örter och mejeriprodukter, som kommer att bli en symbol för överflöd och välstånd under det kommande året dig. Getter och får - växtätare, så inte försumma vegetariskt mellanmål av ost, sallad, kål, rödbetor, morötter. När det gäller huvudrätter bör fisken eller köttet beredas i bästa tradition av en enkel rustik mat - till exempel baka i ugnen med aromatiska kryddor och en uppsättning av färska grönsaker.

Krav på det festliga bordet -sötsaker och desserter som symboliserar glad och godmodig karaktär, värdinnan. Den mest relevanta är lätta mjölk och fruktdesserter, ostkaka och ost grytor, hemlagad äppelpajer, havregryn kakor, tårtor, frukt, glass, hembakade sötsaker. Som en dryck för nyår bord bör välja söta viner, likörer, bär fruktdrycker, och naturligtvis, den traditionella champagne.


Tips 4: Funktionerna för det nya året 2015 - År av den blåa trägenenDen östra kalendern introducerar redanmänniskors liv är en del av glädjefull och spännande turmoil i samband med förberedelserna för nyårsafton. Massan kommer att acceptera, olika namn på djur tvingas anpassas efter önskemål och karaktär av symboler för nästa år. Men allt detta väsen ger bara en trevlig förväntan på något nytt och magiskt. Utan tvekan kommer allt att upprepas 2015, vilket kommer att ske under tecknet på det blå trägetet-fåret.

Funktionerna för det nya året 2015 - Årets Blå Trä Geit
instruktion

1


Döma av den östra kalendern, år 2015är mest föredragna blå, grön, och alla deras derivat - turkos, marinblått, grått, blått, lila, etc. Om dessa färger inte gillar dig, var uppmärksam på den naturliga färgen på getter och får. Det kan exempelvis vara mjölkvit, blå-svart eller mättad brun.

2


Att dekorera ett julgran, leksaker i form avdjur, liksom traditionella bollar, glitter, klockor, ritningar. Bilder av symbolen för det kommande året kan hängas på fönster, väggar, dörrar, bilar. I år är mycket populära hemlagade bagage av ullstickade strumpor, servetter, bollar, souvenirer. Nålkvinnorna kan lägga ner leksaker för att dekorera trädet och huset.

3


I dekoration av festbordet är det önskvärt att görafokus på trä porslin och tillbehör samt, om det förekommer ett stort antal gröna. Mitt på bordet bör ta ett tema rätter. Var noga med att dekorera bordet i små behållare med spannmål, brunt bröd, salt, vackra öron. Sådana rätter är oätliga, men de kommer att vara på hela natten för att påminna om händelsen, fåren. Intressant ser lockigt ljus eller ljus i form av djur.

4


Gör bordet tematiskt kommer att tillåta en braantal grönsaks- och fruktsallader. Det kommer att vara lämpligt denna natt och kommer att vara ost, gräddfil, keso, färska bakverk och gröna. Kötträtter är beredda efter eget gottfinnande, för att någon inte tänker sig utan kött, och någon hänvisar sig till sina hårda motståndare, och föredrar att fiska och seafood. Geten gillar inte alkohol, så du bör begränsa dig till champagne och cocktails baserat på den. Drick fruktjuicer, mineral eller källvatten.

5


Mötesplatsen för det nya året beror på dinönskar. Men om du firar den östra kalendern, bör du gå närmare naturen, till byn. Frisk luft, snötäckt skog, slädar, skidor, skridskor, ridning, ett badhus, klädd upp bredvid julgranöppan - det här är det bästa stället att fira årets get. Det här är husdjur, så ring alla människor nära ditt hem eller besök dig själv, försök att inte stanna enbart en natt. Du kan köpa biljetter och gå till en annan stad eller ett land och njuta av det efterlängtade semesteret. Gör detaljerade foto från semestern, köpa ovanliga gåvor släktingar, och i februari, till dagen för ikraftträd egen på den östra kalendern symbol år ordna ett möte på det nya året Blue Wood getter utomhus med tema menyer och presentation av gåvor.