Hur börjar man tänka konstruktivt?!

Hur börjar man tänka konstruktivt?!Hur ofta känner vi att vi harhuvud "mess"? .. Tankar är förvirrad, som om någonstans i all hast ... och vi uppenbarligen inte hålla jämna steg med dem, distraheras av parallellt med de aktuella problemen, som inte tycks sluta i sikte. Till detta kommer perfektionism noga inbäddad i våra huvuden föräldrar: du måste vara den smartaste, den starkaste, snabbaste ... Och naturligtvis, en liten stad med sina interna architectonics: vägbuller, jäkt och trängsel upphör aldrig borra granne. Bland allt detta är det inte lätt att höra din inre röst. Men det finns minst fem sätt att göra detta.

Krasnaya Presnya, Moskva


instruktion

1


Sakta ner steget. I ordets ordalydelse. Börja gå långsamt vart du än går. Även om du är sen. Även om det finns en känsla av att ju snabbare du gör något, desto mer fri / starkare / smartare etc. Kom ihåg uttrycket "att springa från problemet"? Med nedbromsningen av taket slappnar kroppens muskulaturstruktur, vilket gör att du kan skicka färre sammandragningar i hjärnan. Med andra ord, om du inte hör dig själv, sluta.

2


Separata proteiner från kolhydrater. Separat mat - det är lätt: potatis - separat från kött, ost - från spaghetti, tomater - från alla andra produkter. För att assimilera protein behövs ett surt medium för uppslutning av kolhydrater - alkaliska. Det innebär att när vi äter livsmedel separat från varandra, överbelastar vi inte kroppen, utan tvärtom mättar vi den med energi och vitaminer. Hjärnan börjar fungera som en klocka. Minns du frasen "sätta allt i ordning"? Du kan börja.

3


Stäng upp. I en timme Eller för ett par. Eller för en dag. Genom tal får vi ny information, även när vi bara talar. Om vi ​​lämnar hjärnan utan "mat" ett tag, tvingar vi det att smälta det gamla. Och så småningom överlever han helt enkelt vad som är orsaken till vår ångest.

4


Skrika rörelse. Gå till fältet eller skogen, till floden. Bli med breda ben i taget och armarna utsträckta och skrikande att det finns krafter. Och sedan ropa ut vokal ljud i sin tur. "Aaaaa - oooo - uuuuu - eeee - yyyy" och i omvänd ordning. När vi ofta inte säger någonting till samtalaren (av rädsla eller medkänsla) står alla dessa ord och texter fast i våra sinnen, och ibland stör de i tankegången. Dessutom tar halsmuskelstrukturen en slump på sig själv och sakta atrofier. Det är bättre att lämna allt olöst och unpardicated till naturen.

5


Att svälta. Den dagliga botande svältet är rätt assistent för att hantera den ackumulerade tröttheten och titta på situationen från andra sidan. När allt kommer omkring, vänder vi oss ofta till produkter med en "ljus" smak (mycket kryddat, saltat eller transplanterat). De bidrar vidare till nervös spänning, vilket distraherar oss från konstruktivt tänkande. Hur korrekt att gå in och lämna från fasta är det bättre att uppskatta i Paul Braggs bok "Medicinsk svält".