Hur man lär sig att övervinna livets svårigheter

Hur man lär sig att övervinna livets svårigheterIbland kan det tyckas att livet består avSvarta ränder ensamma: Problem på jobbet, missförstånd i familjen ... Stress och negativa situationer ackumuleras och kan snart kollapsa på en person som en lavin. För att förhindra detta är det nödvändigt att lära sig att hantera fel och problem när de blir tillgängliga.

Hur man lär sig att övervinna livets svårigheter


Du behöver
  • - anteckningsbok eller dagbok
  • - pappersark
  • - Urklipp, tidningar
instruktion

1


Bygg inte illusioner och lägg inte framför digglobala utmaningar. I vilket fall som helst bör du lita på dig själv, så beröm i förväg din styrka: "Jag kan - det kan jag inte." Täta människor kan hjälpa till, men du måste bli drivkraften. Ju högre kraven du begär, frågar ödet för något, desto mindre sannolikt kommer du att få det. Var ödmjuk och njut av små saker, då kommer tiden att gå för stora gåvor.

2


Gör önskningar och problem. Det kan vara vanliga pappersark (den storlek du väljer efter eget gottfinnande), fäst vid väggen eller gömd i ett skåp. På ett ark lägger du till bilder, utklipp och ritningar som personifierar dina drömmar och önskningar, och å andra sidan - vad hindrar dem. Till exempel vill du flytta upp karriärstegen. Så på första arket behöver du lägga en bild eller ett foto, vilket indikerar en kampanj. Och på andra sidan - ett problem. Till exempel är detta en tyrann-chef (foto). Nu är det nödvändigt att utarbeta en handlingsplan för att neutralisera problemet. Rita pilar från fotot och beskriv lösningsalternativen. Således lär du dig att strukturera dina tankar i rätt riktning.

3


Försök skriva memoarer. Som sagt säger: "Papper kommer uthärda allt". Förnekelse, stänk på papper, glöms snabbt. Det är bättre att uttrycka alla känslor i ett brev än att berätta om överflödiga människor som du fortfarande kan komma till nytta. Du kan också med tiden läsa dina egna eller andra människors handlingar och åtgärder, hitta misstag i dem och försöka fixa allt.

4


Rikta den negativa energin till en positiv kanal. Sade de förolämpande ord till dig på jobbet? Mentalt förvandla dem till små komplimanger och le till dig själv - du är en bra person. Stal pengar på bussen? Oavsett hur svårt det är, tänk dig att du gav dem välgörenhet själv, för att du vet hur man tjänar och tjänar fortfarande. Så du kommer att lära dig att överväga varje händelse när det gäller fördelar för dig själv.