Tips 1: Hur man beter sig efter befruktningen

Tips 1: Hur man beter sig efter befruktningenDu har länge planerat att fylla på familjen, och häräntligen hände det: graviditetstestet visade två remsor! Nu beror det inte bara på ditt öde, utan också av det framtida barnets liv.

Hur man beter sig efter befruktningen


instruktion

1


På insikten att du snart blir en mammacharmigt barn, det kan ta mer än en dag eller till och med en vecka. Även om barnet är så välkommen och efterlängtade, kan du falla i en dum för att ta reda på att dina förväntningar var rättfärdiga. efter befruktningen en kvinna som om hon öppnar sig på den nya sidan. Nu ansvarar hon inte bara för sig själv, utan också för den frukt som hon bär under hennes hjärta. Detta ansvar skrämmer även de som väntar på graviditet i åratal. Lite att förstå att du är gravid - du måste acceptera och älska ditt nuvarande tillstånd.

2


Att den liknade makan inte skakade efter en födelsefrån att byta blöjor och gå med en barnvagn, lär honom preliminärt att tro att båda föräldrarna ska ta hand om barnet tillsammans. Graviditeten i sig orsakar ofta blandade känslor hos män: glädje och panik på samma gång. Toxik, frekventa humörförändringar, tårbarhet skrämmer en man inte mindre än tanken att ett litet barn måste tas i hand. Därför går det tillsammans med kurser för framtida föräldrar - det här stärker familjen i familjen. Erbjud en människa födda - många, ser ett barns födelse med egna ögon, medvetna om alla de svårigheter som har fallit till makans lot, och de frivilligt hjälper till i vård av barnet.

3


Ge inte upp andras stöd - sommoralisk och fysisk. Tunga paket med produkter från snabbköpet har förtroende för att ha på sig din man - skriv honom en lista så att han kan navigera, vad du behöver. Om du föreslår att du tar arbete på huset, i stället för att kväva från сорокоградусной en värme i ämbetet, håll överens om - den alltför stora hjälten här.

4


efter När du blir gravid, ge uppanvändning av alkohol och cigaretter. Detta kan allvarligt skada fostret. Det är önskvärt att dina familjemedlemmar stöder detta initiativ, eftersom passiv rökning leder till barnet som är i livmodern, inte mindre skada.
Tips 2: Hur man förstår att katten har blivit gravidMånga ägare av katter vet inte någonting om hur man skaska graviditeten hos sina fluffiga husdjur ske. Inte alla av dem kommer att kunna avgöra om samma graviditet inträffade efter parning med en katt eller inte. Faktum är att förstå det cat snart bli en mamma är inte så svårt. För att göra detta behöver du bara noga följa upp sitt beteende och utseende.

Graviditetskatten varar 9 veckor
instruktion

1


De når puberteten hos en katt, som regel iålder 7-9 månader. Det är helt enkelt omöjligt att missa det här ögonblicket. Djuret börjar gå långsamt runt lägenheten på halvböjda tassar, insistently meow, villigt svara på sminkar och gnugga mot olika föremål.

2


Trots en sådan tidig sexuell mognadkatter, rekommenderas att de endast gör sin första parning vid 1,2 års ålder. För tidig graviditet hos djuret kan leda till en avböjning av ryggraden eller till kraftig förlossning.

3


Under de tre första veckorna av graviditeten catblir som regel mindre aktiv. Djurets aptit reduceras avsevärt. Ibland kan en katt även kräka. Det är inte läskigt alls. Som regel förbättras djurets tillstånd märkbart till 4-5 veckors graviditet.

4


Förstå det cat blev gravid, du kan också titta på hennes bröstvårtor. Efter 3 veckor efter uppfattningen börjar de svälla (öka i storlek) och förvärva en distinkt rosa nyans. Detta är särskilt märkbart under den första graviditeten hos en katt.

5


Vid 4-5 veckors graviditet upplevde kattenveterinären kan redan känna närvaron av embryon genom att lätt trycka fingrarna på djurets buk. Ägarna själva behöver inte göra det för att inte skada framtida mamma och spädbarn. Förresten är det nästan omöjligt att bestämma antalet kattungar i en kattas mage med hjälp av palpation.

6


Märkligt rundad mage i en katt börjarbara från femte veckan av graviditeten. Tillväxten och utvecklingen av embryon förekommer väldigt snabbt, så under den sjätte veckan blir magen hos kattmamma mycket stor samtidigt. Detta gäller särskilt för kvinnor med mer än en kattunge.

7


Förflyttningar av kattungar kan kännas redan den sjundeveckan av graviditeten. Som regel förändras kattens beteende markant vid denna tidpunkt. Hon blir mycket rastlös. Dessutom börjar den kommande mamman leta efter ett mysigt ställe att ordna ett bo.

8


Under den sista veckan av kattens graviditet ökar hennes bröst och bröstvårtor märkbart. Djuren blir inaktiv och "brödande".

9


Ett par dagar före arbetets början cat nästan inte bakom ägaren. Hon följer honom noga, försöker att inte förlora honom, alltid med honom.

10


Kattens graviditet är vanligtvis 9 veckor. Även om barnfödseln, som kom en vecka senare eller tidigare, är inte ovanligt.
Tips 3: Alla slags hemligheter av uppfattningenPar försöker få ett barn, men det är det intehänder alltid så fort som vi skulle vilja. Framgångens framgång beror på många faktorer, för att påskynda starten är det lämpligt att bekanta dig med olika hemligheter som hjälper dig att bli gravid tidigare.

Alla slags hemligheter av uppfattningen
instruktion

1


Den kvinnliga organismen är mest redo att bli gravid mellan10 och 18 under menstruationscykeln är det emellertid inte nödvändigt att planera alla sexuella handlingar enbart för denna period och i resten av tiden för att främja avhållsamhet. Före tillkomsten av lyckliga dagar kan du också tryggt älska och bara ta hand om hemligheterna av befruktningen om en kvinna inte kan bli gravid inom sex månader. En av dem säger att en man borde avstå från sex i ett par dagar och väntar på kvinnans friska tid att ackumulera mer spermier.

2


I motsats till populär tro, gör par det intedu behöver inte komma ur sängen för att uppnå en efterlängtad graviditet. Procentandelen av uppfattningen hos par som har sex under den fertila perioden varannan dag är lika hög som paret som dagligen uppmärksammar detta yrke. I det här fallet, par som älskar en gång i veckan, minskar risken för uppfattningen betydligt, eftersom huvudpunkten för detta lätt kan missas. Det optimala schemat för graviditetens början är från fyra samlag per vecka.

3


Det menas att för 100% uppfattningDet är nödvändigt efter att sex har legat ner i en halvtimme på baksidan, lyfter benen mot väggen, så att spermierna kommer till livmoderhalsen i sin helhet. Gynekologer säger att det inte finns något behov av att ändra kroppsställningen, eftersom spermatozoa har flagella, med hjälp av vilka de kommer att nå destinationen från vilken position som helst i bäckenet. Innan barn startas är det önskvärt för män att öka spermiernas reproduktiva egenskaper genom att vägra överdrivet snäva jeans, frekventa besök i bastun och bära telefonen i ljumskområdet (mobil strålning försämrar spermkvaliteten).

4


Utmärkt effekt på graden av befruktning och aktivlivet - men du bör komma ihåg att dagliga långa träningspassar kan orsaka en försening i ägglossningen, så deras antal bör minskas före den planerade graviditeten. Den ideala lösningen är en halv timmes aerob träning, riktig kost och specialdiet (frukt, grönsaker, baljväxter, vegetabiliska oljor, fisk och skaldjur). Rökkvinnor måste också ge upp nikotin, vilket har en skadlig effekt på ägglossningen och hormonets östrogenhalt.Tips 4: Hur man förstår att guppies är gravidaGuppy är en sötvattenfisk,som tillhör familjen Peciliev. Det anses ganska opretentiöst, och också populärt i alla akvariefiskar. Det bör noteras att varje uppfödare borde ha en uppfattning om hur man bestämmer att den kvinnliga guppy är gravid. Denna kunskap kommer att hjälpa i tid att skapa vissa villkor för kvinnan som väntar på avkomman.

Definition av Guppies Graviditet
instruktion

1


Som regel bestäms graviditeten hos en guppy avformen av hennes buk. Det faktum att kvinnliga bär eftervärlden, har en rundad mage volym, vilket är strax före födseln blir något rektangulär form. Ibland kan man se genom spalterna yngel, men närmare arbets guppy mörka födelsemärke, lokaliserad på buken. Man bör komma ihåg att formen på en fisks huvud under denna period börjar bli elegant på grund av den volyma buken. Dessutom är den gravida kvinnan utsedd av fredligt och lugnt beteende.

2


Ofta innan du slänger på en guppymagen blir mörk. Om det bara finns fisk i denna familj i akvariet, och det finns många skydd i form av sten, drivved och alger, så kan honan inte planteras. Men medan du bor i akvariet hos andra fiskar, guppies, avel avkomma, är det obligatoriskt för kasta perioden att vara avstängd, och sedan springa tillbaka. Det är viktigt att komma ihåg att steket måste hållas i en separat behållare.

3


Att kasta den gravida kvinnan, det är nödvändigt att ta hänsyn till dethon kan äta sin stek. Därför är det lämpligt att ta hand om växterna förvärva, med vars hjälp de kan gömma sig från mamman, tillfälligt placerad intill avkomman. Antalet yngel som är född från en kvinna är direkt beroende av hennes ålder. En ung fisk kan ta upp till tio av avkommorna, medan den gamla kan ta hundra yngel. Till avkomma har en vacker färg och snabbrörliga, bör de utfodras en varierad kost tre gånger om dagen.

4


Generellt har graviditet guppyvaraktighet av fyrtio dagar. Under den första veckan efter födseln bor stegen i ryttaren. Sedan transplanteras de i de rymligaste behållarna. Redan en månad kan du se de särdrag som gör att du kan bestämma köttets kön. Hos kvinnor visas en generisk fläck nära anusen. Män på tre månader ändrar det så kallade analfen till gonopodi. Man bör komma ihåg att för att förhindra reproduktion av guppies bör de yngre avkommorna distribueras på ett könsbestämt sätt i tid och måste hållas separat. På vintern är det nödvändigt att observera vattentemperaturen, som borde vara arton grader av värme. Sådana åtgärder kommer inte bara att bidra till att undvika onödig gyning, men tillåter även kvinnan att vila från arbetskraft.Tips 5: Hur man förstår att du är gravidGraviditet är ett viktigt ögonblick i någontingkvinnor. Hur man vet när det kom. Självklart finns det många olika test för att ta reda på det. Men kroppen kan också klargöra att graviditeten har kommit. Det finns vissa tecken som du kan ta reda på att du snart blir en mamma.

Hur man förstår att du är gravidTyvärr kan graviditeten inte bestämmasomedelbart efter befruktningen. Därför innan ett test ger ett positivt resultat (vanligtvis inte förrän sju dagar efter den påstådda tidpunkten för befruktningen), att enbart förlita sig på egen hand kroppens signaler. Det är viktigt att komma ihåg att alla kvinnor är individuellt individuella och symptomen på graviditet uppenbarar sig på olika sätt. Läkare-gynekologer skiljer vanliga symtom för varje kvinna, vilket kan vara förutsättningar för att utveckla graviditet.

Symptom på tidig graviditet

 • Uppsägning av menstruation
 • Ökad basal kroppstemperatur
 • Vanliga sjukdomar
 • dåsighet
 • Känsla av lätt smärta i bröstet
 • Ökad urinering
 • Ökad irritabilitet

Om minst ett av dessa symtom är närvarande,varje enskilt eller totalt sett, kan vi utgå från graviditetens början. För att utesluta eller bekräfta sin närvaro måste du själv utföra ett graviditetstest (det kan köpas på ett modernt apotek) och var noga med att besöka en gynekolog. I kvinnornas samråd kommer du att erbjudas att genomgå flera typer av undersökningar.

Undersökningar för att bestämma graviditeten

 • Medicinsk undersökning
 • Blodetest (för hCG - humant koriongonadotropin, förtroende för graviditetsbestämning över 98%)
 • urinanalys

Enligt resultaten av analysen kommer doktorn att dra slutsatsen attditt tillstånd och om graviditeten fortfarande är bekräftad kommer du att bli ombedd att ha ett medicinskt kort och observeras i förlossningskliniken för hela graviditeten, vilket är i genomsnitt 40 veckor.


Tips 6: Kan jag bli gravid direkt efter aborten?Även om menstruationen kanske inte går undernågra veckor efter abort, gravid när som helst, även direkt efter abort. Om du inte vill ha det, måste du så snart som möjligt att börja ta piller eller att använda andra preventivmetoder.

Sannolikheten att bli gravid omedelbart efter abort är mycket högRisker och sannolikheten för en ny uppfattning

Trots det faktum att abort blir alltmersäkert med utvecklingen av ny teknik, rekommenderar läkare inte att barn blir gravida omedelbart efter att graviditeten avslutats. Kvinnliga könsorgan behöver tid att återhämta sig från operation eller kemisk exponering. Abort är en allvarlig operation och procedur, och om du blir gravid omedelbart efter det finns risk för komplikationer. Du borde vänta ungefär ett år innan du försöker få barn igen. Då kommer reproduktionsorganen att få tillräckligt med tid att återhämta sig. Det är nödvändigt att komma ihåg att något förfarande som är kopplat till expansionen av livmoderhalsen leder till att den försämras. Om du blir gravid igen efter flera aborter, kan livmoderhalsen börja expandera tidigare än det borde. Detta problem kan lösas med hjälp av en operation som kallas cerclage. I detta fall läggs runt i livmoderhålen en speciell söm.
Den goda nyheten är att om du var gravid tidigare betyder det att dina äggledarrör är öppna och ägglossningen uppstår.

Rekommenderas närhet efter abort?

Läkare rekommenderar inte att leda ett intimt liv ii 2-4 veckor efter aborten, eftersom kvinnokroppen fortfarande är försvagad. Fysiologiskt beror detta på att livmoderhalsen efter abort förblir öppen en stund. I detta fall kan något ingrepp leda till att livmodern kommer att få bakterier. Och detta kan i sin tur prova smärtsamma förnimmelser och införandet av en farlig infektion. Efter fyra veckor rekommenderas att du kontaktar din läkare för att se om livmodern har återgått till sitt normala tillstånd. Om allt är i ordning, kan du återigen leva ett privat liv, simma och ta ett bad. Och före denna tid, akta dig för någon vaginal penetration. Intim närhet bör undvikas av en annan anledning. En kvinna kanske inte är psykologiskt klar. Det är bättre att diskutera med din partner ansvaret och riskerna med oönskade graviditeter i framtiden.
Att diskutera de oönskade konsekvenserna av intimitet är också viktigt eftersom även de mest effektiva preventivmedel inte alltid hjälper till att förhindra graviditet.
Kroppen kommer tillbaka till sin regelbundna cykelom ett par veckor, då kommer det igen att finnas en ägglossning. Men det emotionella såret kommer att vara längre. Låt dig inte bli övertygad om intimitet om du inte är redo moraliskt.
Tips 7: Hur får man veta om graviditet de första dagarna efter befruktningenMånga kvinnor planerar en graviditet iDe första dagarna efter ägglossningen kan jag inte vänta mig för att ta reda på om jag kunde tänka mig ett barn. I den första veckan av graviditeten är det tyvärr nästan omöjligt att förstå någonting konkret. Även om några uppmärksamma kvinnor, som känner till organismen väl, lyckas ibland att känna igen de första tecknen på graviditet.

Hur man får reda på graviditet de första dagarna efter befruktningenTidiga tecken på graviditet

Efter graviditetens början i kroppenkvinnan börjar ändra den hormonella bakgrunden. Framtida mammor känner dessa förändringar annorlunda. Men de är de tidigaste tecknen på framgångsrik uppfattning av ett barn och kan bli en signal som du förväntar dig en bebis. Många kvinnor som redan i de första dagarna av graviditeten börjar känna små stickningar i livmodern och tyngd i bäckenet. Mer tydliga känslor kan dyka upp på 6-12 dagar efter befruktningen, när implantation av ett befruktat ägg i livmodervävnaden sker. Aching, dra smärta i underlivet kan också åtföljas av liten blodig urladdning. Bokstavligen från de första dagarna efter uppfattningen får många kvinnor mer urinering. Detta är särskilt tydligt på natten. I detta fall, till skillnad från cystit, åtföljs inte urinläckage av smärtsamma förnimmelser, och volymen av urin kan variera. Hormonella förändringar påverkar också det generella tillståndet hos en gravid kvinna. I allmänhet kan hela komplexet av förnimmelser jämföras med början av en förkylning. Huvudet är värre; lomit kropp; en kvinna känner sig trött och sömnig kastar något i värmen, sedan i det kalla och rodna ansiktet. Många redan i den första veckan efter uppfattningen ökar känsligheten hos bröstet. Bröstkörtlarna svullnar svagt och blir smärtsamma, vilket också är förknippat med en förändring i hormonell bakgrund. Också tidiga tecken på graviditet inkluderar atypisk uppfattning av aromer, ökad salivvolym, sömnstörningar, liten puffighet i fingrarna och andra.

Objektive tecken på graviditet

Om du genomförde ett basaltemperaturschema förunder hela cykeln och det är lätt att se dagen för ägglossningen, då vid graviditetens början kan du märka att basaltemperaturen inte längre sjunker till föregående nivå och hålls inom 37-37,2 ° C. Detta är ett tecken på att utveckla graviditet. Efter den framgångsrika uppfattningen av barnet förändras kvinnornas könsorganets färg. Livmoderhalsen blir blåaktig. Detta beror på ökningen av blodvolymen i könsområdet hos en gravid kvinna. Under en manuell undersökning kan gynekologen också upptäcka mjukning av ismusen - det område som förbinder livmoderkroppen med nacken. Det finns dock ingen anledning att skynda sig för att se en läkare. Palpation är en otillräcklig tillförlitlig metod för en så kort graviditetstid, och ultraljud kan utföras inte tidigare än 3 veckor efter befruktningen.
Tips 8: Hur man beter sig under den första graviditetsmånadenGraviditetens början är en spännande händelse, vilket ger en framtida mamma många frågor. Fostrets hälsosamma utveckling beror till stor del på kvinnans livsstil under de första veckorna av graviditeten.

Hur man beter sig under den första månaden av graviditetenDe första fyra veckorna av graviditeten -som för många framtida mödrar förblir obemärkt. Vissa kvinnor under den första månaden inser inte ens att allvarliga förändringar sker i sina kroppar och ett nytt liv börjar utvecklas. Det är i de tidiga stadierna att lägga fostrets nervsystem, bilda inre organ, som bildar placentan. Från kvinnornas beteende, hennes sätt att leva, kost och dagliga rutiner, beror den normala graviditeten och barnets framtid i stor utsträckning.

Det första steget är tidig diagnos

Om en kvinna märker en fördröjning i menstruationen ellerupplever plötsliga attacker av illamående och illamående, behöver du få ett graviditetstest. Vanligtvis visas ett tillförlitligt testresultat 10-14 dagar efter befruktningen. Från denna punkt är det mycket viktigt att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa framtiden för barnet de mest gynnsamma förutsättningar för utveckling och rosta.Posle som testet visar ett positivt resultat, är det nödvändigt att besöka en läkare och få registreras i mödravårdscentralen. Ju tidigare en kvinna besöker en läkare, desto bättre. Specialisten kommer att utse de nödvändiga testerna kommer att genomföra ultraljud för att säkerställa den normala graviditeten, blir slutsatsen av den blivande moderns hälsa. I närvaro av några sjukdomar och patologier läkare kommer att förskriva snabb behandling för att minimera risken för fostermissbildningar. Under den första graviditetsmånaden är det mycket viktigt att följa alla rekommendationer från läkaren och noggrant övervaka ditt tillstånd. När det är smörjande brunt urladdning, blödning, svullnad och kramper, bör du omedelbart söka medicinsk hjälp.

Näring och livsstil

Under de första veckorna av graviditeten är placentan, vilkenfungerar som en naturlig skyddande barriär för fostret, har ännu inte bildats. Även en vanlig förkylning under denna period kan vara dödlig: feber och virusinfektion kan leda till blekning av graviditet och missfall. I den första månaden av immunsystemet försvagas naturligt kvinnor, blir det mycket mer sårbar, så det är mycket viktigt i början av graviditeten för att förebygga förkylningar och exacerbationer av kroniska sjukdomar. För att förbättra hälsan hos fostret och modern under hela första trimestern, rekommenderas att ta folsyra och jod beredningar som innehåller, liksom komplexa multi-vitaminer för gravida zhenschin.Buduschey mor bör undvika stress och vila mycket, undvik fysisk och psykisk påfrestning, mer promenad i den friska luften och den korrekta att äta. Kosten ska vara balanserad och varierad, rik på färska grönsaker, frukt, kött och fisk, mejeriprodukter. Från de första dagarna av graviditeten bör överges användningen av skadlig mat, alkohol och tobak.
Tips 9: Hur man beter sig efter IVFFör vissa kvinnor extrakorporealaBefruktning är den enda chansen att bli en lycklig mamma. Läkare gör sitt jobb, och det rättvisa könet måste bara vänta på resultatet. Det är förväntan som ges på kvinnor är mycket svårt, under den här perioden är det viktigt att uppträda korrekt efter IVF.

Hur man beter sig efter IVF
instruktion

1


Kvinnor efter procedurenin vitro fertilization börjar lyssna på din kropp, leta efter tecken på graviditet, bekräftelse i drömmar och tecken, och ibland till och med falla in i den starkaste depression utan att hitta dem. Vissa damer kontrollerar deras alla andetag och rörelse, är rädda för att förhindra att barnet växer upp. Allt detta, konstigt nog, förhindrar bara graviditeten. För framgångsrika IVF-läkare ger ett antal rekommendationer.

2


Vanligtvis de första två timmarna efter överföringenbefruktade embryon en kvinna bör ligga ner. Men i princip är bara de första tjugo minuterna viktiga. Vissa kvinnor observerar en sängstöd två veckor efter IVF, men specialister ger inte sådana instruktioner. Det räcker bara att observera halvsättningshämman i tre dagar och börja sedan arbeta och göra hushållssysslor. Undvik överbelastning och lyft vikter. Om det är möjligt skulle det vara trevligt att ta en semester för den här korta perioden för att koppla av och vila.

3


Efter IVF, försök att dricka så mycket som möjligtmer flytande, minst två liter om dagen, äter proteinfoder (fisk, kött, nötter, mejeriprodukter). I kosten är också välkomna surmjölkprodukter, gröna och torkade frukter. Undvik produkter som kan orsaka flatulens (druvor, färsk frukt, kolsyrade drycker). Får inte bäras av bullar och potatis, eftersom de är tunga för matsmältning. Avvisa alkohol och missbruk inte kaffe, starkt te.

4


Ge bra blodtillförsel till livmodern. Konstant lögn är inte det mest lämpliga sättet för detta. Gå så ofta som möjligt i friska luftar, att gå, hjälper till att förbättra blodcirkulationen, säkerställa blodflödet i bäckenregionen och livmodern. Under ljugandet rekommenderas att lägga kuddar under fötterna, denna position främjar blodflödet till bäckensorganen och livmoderns avslappning.

5


Sörja för lugn sinnesstämning ochpositiv attityd. Läs intressanta bra böcker, lyssna på trevlig musik, gå till museer och teatrar, titta på dina favoritfilmer och tv-program. Ofta gå på naturen, kommunicera med trevliga människor. Tro på det bästa och njut av livet. Det är också värt att notera att få kvinnor lyckas vid första försök att bli gravid efter IVF. Sannolikheten är ganska hög att vi måste gå igenom denna procedur en gång till.
Tips 10: Vad händer 3 veckor efter befruktningenObstetrisk graviditet anses från slutetsista menstruationen, så den tredje veckan efter befruktningen faller vanligtvis på femte veckan av graviditeten. Vid denna tidpunkt är fostret mikroskopiskt i storlek, men moderns kropp har redan börjat byggas om.

Vad händer i vecka 3 efter uppfattningenFetus i den tredje veckan efter befruktningen

Embryot, som bara nyligen bestod av flerade minsta cellerna gradvis börjar växa, men ännu inte är stor i storlek - i genomsnitt denna term tillväxten är drygt en millimeter och en vikt på cirka ett gram, men det är redan bildat embryo, i uppkomsten av vilken det är möjligt att urskilja huvud, ögon, händer, ben och andra organ. På golvet ofödda barnet har bildats vid anslutning av spermier och ägg, och nu lägger vävnaden börjar könsstympning. Det finns början av öron, näsa och mun slit, utveckla lever och bukspottkörtel. Även i den tredje veckan efter befruktningen och börja bilda ryggraden av embryot nervsystemet: hjärna och ryggmärg.
För utvecklingen av nervsystemet i tidig graviditet behöver barnet en stor mängd folsyra, vilket många gravida kvinnor förskrivs i form av tabletter.
Ungefär vid den femte förlossningsveckan utgör fostret redan ett beroende av moderns hälsotillstånd och humör. Nu är det väldigt viktigt att äta bra och äta gott, leda en riktig livsstil.

Kvinna i den tredje veckan efter befruktningen

De första tecknen på graviditet är sällan manifesteradeomedelbart efter befruktningen, men under den tredje veckan är de redan märkbara hos de flesta kvinnor. Kroppen i sig har ännu inte börjat förändras - termen är för liten, frukten har en miniatyrstorlek och kan ännu inte påverka bukets form och storlek. Men de första tecknen på graviditet förekommer redan. Och för det första är detta en fördröjning i menstruationen, som i regel händer på den femte förlossningsveckan. Det finns andra symptom på graviditet. Många kvinnor har denna toxik, som bara slutar med 10-12 veckor. Allvarlig toxicos är ett tillfälle att rådgöra med en läkare, eftersom det kan påverka barnets utveckling. Små dragande smärtor i underlivet indikerar att livmodern började växa.
Hon började lägga på trycket på urinblåsan, så uppmaningen att urinera ökade.
Den tredje veckan efter befruktningen ändrasgustatory predilections av en gravid kvinna, som förklaras av förändringar i hormonell bakgrund och kroppens krav på att få vissa ämnen. Men ibland är produkter som är användbara för barnet äckligt. Även i den gravida kvinnan finns irritabilitet, frekventa förändringar i humör, minskad styrka - även verkan av hormoner. I den tredje veckan efter befruktningen, nivåer av humant koriongonadotropin - är redan tillräckligt hög för att göra ett blodprov eller ett test för att identifiera graviditet - en hormon som frigörs i stora mängder under graviditeten. Ultraljud kan också mycket troligt visa ett embryo.Relaterade videoklippAnvändbar rådgivning

Mannen förstår inte hela "delikatessen" av toxicos, menvill du gråta? Registrera på forumet för förväntade mammor och dela dina viktiga problem med "likasinnade människor". Samtidigt får du mycket användbart råd och stöd från "erfarna" kvinnor i födseln, samt svar på alla dina frågor.

källor:


 • Hur man beter sig om du blir gravid