Tips 1: Hur man behandlar infantilism

Tips 1: Hur man behandlar infantilisminfantilism är en fördröjning i mental utveckling,som uppstår på grund av oformad social kompetens. Det bildas i en familj där föräldrar lägger barnets frisläppande på alla sätt, och i framtiden stöds av samhället. Modern kultur stöder i en person kulten av ungdomar, livet "i buzz", som erbjuder ett stort utbud av underhållning.

Hur man behandlar infantilism


instruktion

1


Att bli en vuxen på pass, infantilen person är inte redo att bygga relationer med andra medlemmar i samhället, det är svårt för honom att hitta ett jobb av samma skäl. Allt skulle vara ingenting, men sådana människor gifter sig tidigt, och nu faller all vård om dem på makan. I äktenskapet är alla negativa drag av karaktären av "barnet" tydligt uppenbarade: 1. Egocentrism, eftersom infantilen tror att världen kretsar kring den. 2. Oförmågan att fatta beslut och oförmåga att utöva makten in manifesterar sig i små saker. Beroende, och det här är inte bara och inte så mycket den materiella sidan av frågan. Ett vuxenbarn kan inte betjäna sig i vardagen, och om ett sådant äktenskap har barn, sköter man sig helt och hållet till en make som spelar roll som en "äldre bror".

2


I denna situation, tillväxten av barneten person beror på makan eller föräldrarna om han fortfarande är på sin plats. Och alla åtgärder bör riktas framför allt om förändring av egen position. I en sådan situation brukar makan, vars man ligger på soffan hela dagen och vägrar ta ansvar, börja skära honom. Som svar börjar han spelet av pretense. För att försvinna "barn" måste han först förlora "förälder". Och för detta är det nödvändigt att ta ställning till en vuxen som har upphört att ta hand om "babyen" och utbilda honom.

3


Den infantila människans reaktion, som togs bort frånhans ljusa, iriserande värld av oansvarighet kan vara annorlunda. Först försöker han med all sin kraft att återställa situationen till sin tidigare stat. Mest troligt kommer han att låtsas vara hjälplös, att lägga på sig synd. Om hustrun / mamma stannar fast i en vuxenposition, börjar infantilen läka av sin sjukdom. Den andra varianten av utveckling - "barnet" kommer att förlora intresse och kommer att startas på sökningar av ny "mamma". Om mamman gjorde ett försök att bota, kommer han att springa ifrån henne till äktenskapet; om hustrun, då kommer ett sådant äktenskap till ett slut.

4


Faktum är att han övervår hansbarn / make, mamma / fru får också något i gengäld. Hon känner sig nödvändig, användbar. Om mamman inte har tillräckligt med argument för att förändra situationen, måste hon komma fram till att hennes barn inte kommer att bli riktigt lyckliga i vuxenlivet, eftersom han inte kommer att vara anpassad till realiteterna, kommer han att lida. Kvinnor är ofta trötta på de infantila männen själva och de behöver inte speciella argument. Även om det finns rädsla för skilsmässa, måste du förstå att en mogen person och spädbarn fortfarande inte kommer att komma överens.
Rådet 2: Vad är samhällets sociala aktivitetSocial aktivitet är en specifik uppsättning former ochtyper av mänsklig aktivitet och samhälle, vars syfte är att lösa de uppgifter som tilldelas samhället, den sociala gruppen och olika klasser. Uppgifterna beror på den historiska perioden. Syftet med social aktivitet kan vara både individen, kollektivet, gruppen och samhället som helhet.

Vad är samhällets sociala aktivitetFunktioner av social aktivitet

I sociologin betraktas flera artersocial aktivitet - ett fenomen, tillstånd och attityd. Ur en psykologisk synpunkt är den huvudsakliga typen av social aktivitet staten. Den bygger på samhällets intressen och dess behov under en viss tid och ses som en intern vilja att agera. En funktion av social aktivitet är omvandling av tro och idéer till samhällets handlingar. Samhällets sociala aktivitet beror på dess ledare. Han har ett starkt inflytande på samhällets tro och idéer på en eller annan gång. Detta bestämmer nivån på samhällets sociala aktivitet. Uppenbarelsen av social aktivitet sker när en person inser sin sociala betydelse och agerar ihop med sociala och personliga motiv. Detta är omöjligt utan en viss samhällsfrihet, som består i det faktum att medborgare har rätt att delta i samhällsutvecklingen eller i lokal självstyre utan tvång.

Typer av social aktivitet

Avhängig aktivitet - klagomål och förfrågningar,bestående av efterfrågan från förvaltningen, för att lösa medborgarnas problem. Ofta är det önskemål och klagomål som inte ligger inom administrativa organ. Konstruktionsverksamhet - förslag och idéer för att ändra verksamheten för administrativa organ, förbättra levnadsvillkoren för befolkningen och fördelaktiga arrangemang av territorier. Partnerskap mellan administrationen och allmänheten. Fiktiv demonstrationsaktivitet - Volontärer brukar öka statistiska data. Vissa publikationer i massmedia betalas för. Protestaktivitet är samhällets motstånd mot de administrativa organens verksamhet utan att erbjuda alternativa lösningar. Det är representerat i form av rallyer, strejker, bojkott eller hungerstrejker.

Ryska samhällets sociala aktivitet

I vår tid, den ryska samhällsaktivitetensamhället är mycket lågt. Utan val tar bara en fjärdedel av befolkningen del i andra former av social aktivitet. Resten av medborgarna tror att deras sociala aktiviteter är meningslösa. Enligt forskning i Ryssland tar social aktivitet en fiktiv och demonstrationsform. Detta beror på det faktum att majoriteten av medborgarna anser att allt redan är beslutat, och vänster för att göra utseendet på ett beslut. På grund av detta uppstår en låg social samhällsverksamhet i samhället.

Tips 3: Vem är den infantila personen?Infantilism är ett vanligt fenomen imodernt samhälle. Paradoxalt nog, ju mer krävande blir den moderna världen för dem som fattar besluten, desto mer uppenbart när runt infantila människor som flyr från ansvaret att göra några beslut alls.

Robbie Williams som Peter Pen, i filmen "Captain Hook""Dodik, Dodik, gå hem! - Mamma, ja, kan jag spela lite mer? - Nej Gå hem. - Mamma, frös jag? - Nej Du vill äta! "- Denna klassiska anekdot speglar helt väsentligheten i ursprunget och infantilismens innehåll. Det vackra ordet "spädbarn" är översatt som "barn". Ordet är vackert, men livet med ett vuxet barn är aldrig molnigt och innehåller en hel del stress och besvikelser. Inte den infantila - inte alls. Han har en partner som har smakat alla charmar att leva tillsammans. En infinitiv person är ett evigt barn. Med all den vackra bukettegenskapen för barn från tre till fem: egocentrism, narcissism, oansvarighet och hysteri. Men om detta bara begränsade arten av den klassiska infantilen. Tyvärr kännetecknas de också av särdrag som ligger i ungdoms pubertet: negativism, livsförnekelse med konstant självförklaring, mild excitabilitet och medveten isolering.

Ogiftiga barn

"Åh, barn, barn! Så stor är deras tro på en mors kärlek som de trodde att de har råd att bo hjärtlös lite mer! "(Dzheyms Barri. Peter Pan) Peter Pan, hjälten i den gamla goda saga, en klassisk representant nevyrosshego tonåring dessutom vägrar att växa upp, provocera hans handlingar på otillräcklig reaktion, självisk, ofta likgiltig, irriterad, högdragen, men kräver exklusiv uppmärksamhet. Peter Pan - urtypen för den moderna infantila lichnosti.Kak vanligtvis infantilism - är en följd av modern utbildning. I andra perioder i historien, på grund av familj och tribal livsstil, barnen nästan från barndomen lära sig att ta ansvar och för sina handlingar och för familjens välfärd. Den moderna livsstilen är definitivt bra eftersom det underlättar vår vardag, men så suddar ut ansvars för överlevnad inte sätta ett barn framför dilemmat att ta omedelbara kritiska beslut som påverkar inte bara välbefinnande, men också livet för hela semi.Neskolko år sedan, den amerikanska Karolina Iskerdo antropolog från University of California publicerade ett papper där han berörde temat växa upp på en jämförelse av ålderdomliga och modern utbildning. I detta arbete, hon beskrev två situationer i livet: först - relevanta för utbildningen av 6-åriga barn i peruanska stammen Matsigenka, som bor i Amazonas, där Carolina höll några månader, den andra - Platser från livet av en vanlig amerikansk semi.Itak första situation: en dag, medlemmar av stammen flyttade till dvuhnednevnuyu "expedition" för att samla in mat för hela stammen. En liten tjej på 6 år bad om att tas med henne. Även om hon har ännu inte klart definierad roll i stammens samhället, blev hon en fullständig och användbar medlem av expeditionen bar liggunderlag, fångas, rengöras och kokta krabbor för alla medlemmar i expeditionen, oberoende beslutar att göra det. Hon var lugn, ihållande och krävde inte personligen sebya.Vtoraya situation arbete antropologen hänvisar till livet av en vanlig amerikansk medelklassfamilj: 8-årig flicka hittade inte enheten intill plattan flingor satt och väntade tio minuter, när hon tjänade honom och 6-årig pojke på den tiden försökte övertala sin far till obundet sina skosnören på sneakers.

De viktigaste egenskaperna hos infantilism

Infantilism är medfödd, men oftare än inteförvärvas och beror på utbildning. Vuxen infantil man - detta problem i första hand för hans familj, för hans familj, om han lyckas få en per se. Men också inom området för arbetsmarknadsrelationer infantil människor kan inte kallas en gåva sudby.Infantilny människor i allmänhet yttrar emotionella och vilje omognad, han är opålitlig, ansvarslös och undviker att göra några beslut med glädje att flytta ansvaret till andra. Infantil fixerad vid sig själva och de bryr sig om bara sina egna nycker och mål, även om de är ganska väl kan täckas med fina fraser eller åtgärder, men tyvärr de är baserade i vilket fall som helst bara bryr sig om personlig komfort, välbefinnande och behovstillfredsställelse. Som regel är de nästan alltid hitta någon som löser sina problem, och tar hand om att "under vingen" .men hur charmig och attraktiva är infantil - dessa eviga barn! De är så olika som de är attraktiva som Peter Pan och Carlson - arketyper, representanter för infantil individer: sitt rätta element - det eviga hyllning till livet, som ger uppmärksamhet och gåvor. Vad är det och ha kul, de inte bara kärlek, men också vet hur man ingen och om livet var alltid bara en semester, den bästa följeslagare för detta och inte att hitta: med infantil man kul garanteras förrän ... Tills det första beslutet - frysta eller han vill där. Och om du är villig att ta honom alla senare beslut - vidare till den eviga saga, där mer och mer fruktansvärt.