Tips 1: Hur man inte stanna ensam

Tips 1: Hur man inte stanna ensamEnsamhet är ett fenomen som stör utvecklingen av normala relationer, inte bara med kollegor på jobbet, men också i kommunikation med människor som kan bli vänner och kompanjoner av livet.

Hur man inte ska vara ensam


instruktion

1


För att hitta sätt att bli av med ensamhet,Det är värt att ta en titt på dess ursprung. Ofta är problemet djupt dolt i personens personlighet och känslomässiga egenskaper. Var uppmärksam på din självkänsla, ångest. Notera själv hur mycket du är blyg eller omvänd, aggressiv. Om dessa psykologiska egenskaper är alltför överdrivna uttryck för din karaktär, utan tvekan, innan du stiger upp hinder i vägen för att bygga relationer som i sin tur upprätthåller delstaten Solitude.

2


Svar dig själv på frågan om syftet i livet. Om du upptäcker att du inte kan svara på det, kanske det här ögonblicket är orsaken till ditt tillstånd. Ställ in ett mål för dig själv. Var intresserad av dig själv och börja hysa vägen till dess förverkligande. Du måste kommunicera med människor som kommer att ändra din inställning till problemet och kanske ge en chans att få glädje och glädje.

3


Motivera inte dig själv, försäkra dig om att ingen älskar dig, inte förstår och inte vill se. Så du väljer omedvetet situationer som bara bränner din falska lust att vara ensam.

4


Förbättra dig själv. Ofta föredrar unga och framgångsrika kvinnor att spendera lite tid ensam. När allt är ensam kan du förstå dig själv och välja den riktning som kan förändra ditt liv radikalt. Sådan ensamhet är förknippad med personlig tillväxt, växa upp och förvärva färdigheter som kan lösa problemen som en kvinna står inför och hjälpa henne att uppnå det hon har tänkt.

5


Ge upp de relationerna som inte ger dig glädje, bidrar inte till din utveckling, utan finns bara för att "döda tid". Kommunicera med människor som är intressanta för dig.

6


Bli en vän till dig själv,själv, lär dig att njuta av det. Då behöver du inte göra några speciella ansträngningar för att bygga upp relationer. De kommer att vara etablerade på egen hand för att behaga dig och alla som du kommunicerar med.
Tips 2: Är det nödvändigt för en kvinna att vara svag i en mans ögon?Moderna kvinnor tvingas vara starka ochoberoende, eftersom tiderna av riddare på vita hästar har gått länge. Idag väcker representanter för det svagare könet barn, gör affärer, tar emot flera högre utbildningar och så vidare. Att betala för makten är emellertid ofta ensamhet, eftersom män undviker sådana kvinnor.

Är det nödvändigt för en kvinna att vara svag i en mans ögon?Konsekvenser av kvinnlig makt

Män i majoriteten föredrar kvinnor,bredvid vilket de kan koppla av och få en del av beundran som är avgörande för dem för deras maskulin självkänsla. För detta är även villiga att offra sina estetiska preferenser, välja inte det smartaste eller den vackraste kvinnan som gör dem att känna sig som en halvgud. Med även kamrat stark och självförsörjande person, en man tvungen att ständigt matcha det - och bara på självhävdelse mot bakgrund av en kvinna och säger ingenting. Oftast starka damer upptar tillsammans män som en "vän i en kjol", med vilken du kan prata öppet och be om råd ... gå hem, en mysig vinge av en vän, ser man i munnen. Vanligtvis kvinnor med en stålstav inuti för att undvika att inte bara veklingar, men starka män, som helt enkelt inte kan tolerera konkurentsii.Sovremennye verkligheten har tvingat många kvinnor att anpassa sig till de svåra förhållandena i dagens värld, sätta på rustningar och börja stoppa vita hästar galopperande med sina bara händer. Men under denna rustning kvinnor fortsätter att vara varelser som vill smeka och älskar mer än något annat, utan att visa att en del av hans natur med tiden man blir svårare och svårare. Som ett resultat, kvinnlig själ hårdnar blir karaktären aggressiv och Nordic, som naturligtvis ännu mer avskräckt män som söker milda Turgenev damer.

Hur man blir svag

För att inte vara ensam, gör en kvinna det intevara säker på att förvandlas till en tjattrande dåre - är tillräckligt för att visa lite agerar roller och skildra en viktoriansk dam. För det första måste du regelbundet visa för männen deras hjälplöshet i angelägenheten, som från tidsåldern utförde det manliga könet. Lagning en trasig stol, kommer ett däck i en bil talar med en trist granne och andra sådana saker möjliggör man att känna sin naturliga överlägsenhet, vilket kan göra det möjligt. För att erövra en man ska öppna upp för honom sin lilla hemlighet svaghet - till exempel konfidentiellt prata om sin fobiyah.Takzhe bör komma ihåg att Lady Perfection var bara Mary Poppins, och en vanlig kvinna kan slappna av bredvid en man och en tid för att gömma sig bakom sin breda rygg. Vid behandling av det inte är nödvändigt att ständigt tala bara om sitt arbete och de problem - du behöver podbavit lite kvinnlighet och prata om någonting neutral, men intressant båda samtalspartner. Och det är självklart väldigt viktigt att vara avslappnad inuti - annars kommer en man att känna sig bedrägeri.