Tips 1: Hur man glädjer människor

Tips 1: Hur man glädjer människorKanske finns det ingen person på jorden som skullelikgiltig inställning till andras åsikter. Vi vill alla anses vara trevliga i alla avseenden av människor, men vi glömmer ofta några regler som hjälper till att tacka nästan alla. Och det här är inte manipulativa tekniker, men grundläggande regler för etiketten.

Hur man gillar människor

Den klassiska skrev en gång att den bästa samtalaren är den som kan lyssna. I analogi med detta uttalande kan man dra slutsatsen att den bästa personen är någon som är intresserad av andra människor.

1. Få vänner att prata om sig själva

Du kommer att se att människor är väldigt förtjusta i att göra detta - dekan spendera timmar pratar om sig själva och deras nära och kära om sina nära och kära. Och med tacksamhet kommer han att minnas den som lyssnade uppmärksamt, och de kommer att överväga honom den trevligaste personen, de vill att han inte sa ett ord om sig själv.

2. Lyssna noggrant för att ställa en fråga i tid

Speciellt handlar det om stunder när människorklaga på någon. Ofta från utsidan kan du se vad personen inte har rätt, och du kan fråga honom ledande frågor som kan hjälpa dig att förstå ditt fel. Detta kommer att sätta dig i hans ögon i stället för rådgivare eller assistent - det vill säga en som stödde i ett svårt ögonblick.

I en normal konversation kommer också frågor inte att vara överflödiga - det kommer att visa att en person är intressant för dig, och det är alltid trevligt.

3. Konsultera med andra

Detta sätter dem på ställning hos en expert och smickrar demfåfänga. När allt kommer omkring, om en person frågar om något, litar han på samtalspartnern, är öppen för honom och respekterar honom som en kunnig person. Dessutom kan det här visa sig vara en verklighet.

4. Positiv attityd

Fråga om vad som händer nu i samtalets liv. Fokusera samtalet på det positiva. Det förbättrar humör och lämnar ett positivt minne om dig.

5. De sista tre orden

Denna teknik tas från förhandlarens arsenal medterrorister - det är nödvändigt att repetera de sista 2-3 orden från samtalets fras. Vid första anblicken kan det verka dumt, men det fungerar som regel utan att misslyckas.

6. Bra skvaller

Psykologer säger att ofta människor ser osssom vi ser dem. Därför är det mycket viktigt att hitta positiva drag hos människor och prata om dem även för ögonen, det vill säga göra komplimanger. På något sätt känner människor det och börjar känna sig bättre om någon som talar väl om dem. Och vice versa.

7. Den bästa delen är ditt namn

Ring folk efter namn. De säger att detta är det mest behagliga ljudet för personens öron. Dessutom, kom ihåg namnet på samtalspartnern - det här är en grundläggande artighet.

8. Mimicry, gest, intonation

Ingen gillar de löjligt vinkande armarna ochSamtalspartnern med en skingrande intonation berättar de negativa nyheterna. Obehaglig bild, eller hur? Försök att föreställa dig hur du ser från sidan under en konversation och förändras till det bättre.

9. Intellekt

En trevlig samtalare är eruditen samtalsman som kan berätta något nytt. Försök därför läsa mer och allmänt vara intresserad av allt som händer, då kommer du att vara intressant för människor. Men en regel måste fortfarande observeras här: tala då när samtalaren vill lyssna på dig.

Du kan börja följa dessa regler rentmekaniskt, för att vänja sig på att uppmärksamma människor. Om denna aktivitet är trevlig och du har ett uppriktigt intresse för andra - deras problem, bekymmer, känslor och glädje, så kan du ganska få många sanna vänner.


Tips 2: Hur kan man behaga när man möterLiksom obekanta människor och orsaka en önskanfortsätt att kommunicera med dig - en färdighet som kräver ansträngning och inte ett självklart faktum. Därför kan man inte sucka suds i sidled, hemmeligt ogjuka en mer framgångsrik person i samhället, vi måste agera!

Hur man kan behaga när man möterVar ska man börja?

Det skulle inte vara överflödigt att engagera sig i självutveckling. En mångsidig person hittar alltid gemensamma teman för konversation som möjligt med ett stort antal främlingar. En person med en bra kunskapsbas är alltid intressant under kommunikationen. Så läs mer, lära hantverk, språk, experiment, prova en ny och sitta inte stilla.

Det är värt att komma ihåg den grundläggande dagliga vården av dig själv. Snygg kläder till platsen och ett välvilligt humör - inte ett överskott, men behovet av livet i samhället.

Ibland sätter banal skamhetoöverstigliga hinder för kommunikation. Att bli mer självsäker hjälper till genom att ändra bilden, möta med okända personer eller delta i ett gym.

Förmåga att stödja konversation

Detta är kanske en av de mest eftertraktadefärdigheter vid första kunskapen. För att inte bli generad av långvariga pausar bör man komma ihåg om en uppsättning universella ämnen för konversation med okända personer:

  • väder;
  • stadsolyckor och nyheter;
  • mat, drycker;
  • resa, resa;
  • husdjur.

De är bra för att de är neutrala, alla har något att säga.

Samtidigt finns det ämnen som det är bättre att inte röra om du inte vill ha en öppen konfrontation och missnöje med resultatet av kampen. Dessa inkluderar:

  • militära konflikter och politik;
  • religionsfrågor, religion;
  • diskussion om nationaliteter.

Att vara taktfull är det grundläggande villkoret för en trevlig konversation. Därför är frågor om civilstånd, ekonomiska utgifter, lön eller en ny sjukdom olämpliga.

Ge inte ut monologer om ditt liv, oavsett hur ljust och spännande de inte verkade för dig. Det är bättre att låta samtalaren prata, erbjuda ett neutralt ämne och lyssna på det noggrant.

Diskutera inte andra. Inte klaga på livet, inte beskriva färger i sina problem - varje nog problem i sitt liv, ville även höra någon gnälla hålet. Att vara taktfull, uppmärksam, positiv, vänlig och naturlig nog att glädja och göra ett bra första intryck.Tips 3: Hur man heter ett nytt företagNamnet på det nya företaget är ett viktigt ögonblick,en satsning på framtiden. Det kan trots allt bli ett riktigt varumärke, ett visitkort från företaget, där framgången för hela verksamheten kommer att bero på. Professionella ger vissa rekommendationer om namnet på företaget eller företaget, vilket måste beaktas i denna fråga.

Hur man heter ett nytt företag
instruktion

1


Det är nödvändigt att analysera vilket namnsom kunderna i det nya företaget. Vad de unga gillar, kanske inte som folk i åldern. Vad som orsakar förtroende för en kvinna kan orsaka misstro mot män. Företagets namn ska endast framkalla positiva känslor och föreningar från sina kunder. Det kan bestå av ett eller flera inte mycket långa ord.

2


Därefter bör du välja några euphonious,lättlästa och minnesvärda variationer av namnet. Dessa kan vara ord som ger direkta föreningar med företagets verksamhet. Ordet "karapuz" orsakar till exempel omedelbar association med barnens produkter och ordet "dandy" - med moderna kläder. Du kan också välja ett namn som kommer att vara unikt och kommer inte att orsaka några föreningar. Det finns många kända företag med sådana namn.

3


Då bör du visa de valda alternativenflera potentiella kunder, så att de kan bestämma vilket namn som är mer vinnande och attraktivt. Och det är ännu bättre att visa dessa alternativ till yrkesverksamma som är engagerade i att nämna och känna till alla hemligheter av företagets framgångsrika namn.

4


Det valda namnet måste kontrolleras förUnikhet, så att dina konkurrenter med samma eller konsonansnamn, om de lyckas, inte använder någon annans framgång. De flesta stora företag har sina egna webbplatser, så det är inte särskilt svårt att kontrollera att företagets namn är unikt.