Hur slutar du att känna dig tjock

Hur slutar du att känna dig tjockTjocka kvinnor är överviktiga, vilkalångt överstiger normen, och tillsammans en hel massa sjukdomar. De är inte estetiskt attraktiva, och alla läkare kommer att diagnostisera fetma. Och alla andra kvinnor är engagerade i auto-förslag, känner sig feta.

Hur slutar du att känna dig tjock

Är det tjockt?

En kvinna hänger sig med en "tjock" etikettden minsta antydan av övervikt. Vanligt fall - det överskrids med flera kilo, och en flicka som ännu inte kommit igång vågen, redan börjat kalla sig fett, mentalt titta i hennes garderob och väljer kläder lösare pozhestche.Zhenschinam kost med icke-standardiserade siffror behöver inte ens att titta på skalan att engagera sig i självgisslandet om övervikten. Trots det uppenbara faktum att människor är olika, är damen stora build eller med en del av kroppen relativt större än de andra, skylla sig själva och försöka rätta siffran dietami.Kogda oändlig fullhet det täcka könet en fin utsikt, inte överdrivet, men en normal, helt friska, inte belastas av sjukdom , då finns det ingen anledning att förklara dig själv på grund av detta. Även män kan locka kurviga form, flickorna ser sig själva som oattraktiva på grund av icke-ideal figury.Vse ovan fall har ingenting att göra med feta kvinnor. Men den allmänna opinionen upphöjer modellparametrarna, skär i en hög andra former: fett och friska. Därför kvinnor som inte är tjock, känner sig som sådana på grund av det ouppnåeliga ideal.

Bekämpa onödiga tankar

Till en vanlig frisk och vacker kvinnanykt uppskattad och upphörde att känna sig fett, bör hon inte slåss med extra pund och bli av med falska inställningar. För att bli vacker och framgångsrik behöver du inte vara mager och anpassa dig till idealet. Hitta en bra man och starta en familj är inte bara en modell. För att vara lycklig behöver du inte bryta dig in i någons idéer om den vackra. Du kan inte jämföra dig med "rätt" siffra, tjejer från glänsande tidskrifter, kollegor på jobbet, grannar, flickvänner och till och med systrar. Om någons exempel är möjligt, så blir kvinnan i bästa fall svag likhet. För att inte känna sig fett, att vara vacker och inte att förlora individualitet måste man bli kär och acceptera sig med brister som kan överskuggas av dygder. Att bortskaffa ballast av överflödiga tankar hjälper till att ta hand om sig själv älskad. Korrekt näring kommer att förbättra hälsa och utseende, träning gör att du kan utforska och älska din kropp, kosmetiska förfaranden och kompetent urval av kläder gör en kvinna oemotståndlig. Arbeta på dig själv och ladda positivt från förbättringarna, flickan kommer att uppnå framgång och kommer att känna sig som en drottning.