Vad du behöver göra för en framgångsrik försäljning av en lägenhet

Vad du behöver göra för en framgångsrik försäljning av en lägenhetFörsäljningen av en lägenhet är därför en mycket allvarlig frågadet är nödvändigt att närma sig det med allt ansvar. För att få önskad mängd från köparen borde du inte bara samla in alla nödvändiga dokument, utan också göra en förberedelse för försäljning av fastigheten.

Lägenhet till salu

Att lönsamt och snabbt sälja en lägenhet, heltdet är inte nödvändigt att vara en professionell fastighetsmäklare. Det är nog att lära sig några enkla regler som kommer att bidra till att avsevärt minska tiden för köparen att fatta ett positivt beslut.

Endast ett tillräckligt pris

För att bestämma den adekvata kostnaden för en lägenhet,du kan bjuda in en professionell som har en bra uppfattning om prispolitiken i fastigheter. Du kan dock korrekt beräkna alla och sig själv, medveten om det faktum att ett alltför högt pris verkligen skrämma varje potentiell pokupatelya.Esli ytor skiljer sig inte unika och exklusivitet för reparation av köksmöbler, bör överge de överdrivna krav och meddela den mest optimala priset. Vi måste komma ihåg att fastighetsmarknaden är full av förslag om försäljning av lägenheter och köparen i första hand var upptagen letar efter den egendom som han har råd.

Reparation, ordning och renlighet

Innan du säljer i en lägenhet är det lämpligt att görakvalitetsreparation. Om medel är begränsade, kommer det att komma till hands och reparationer, inklusive utbyte av gamla tapeter, tillämpning av ny lack på dörrarna, byte av VVS. Det bör också uppmärksamma på sådana vardagliga saker som gnisslande gångjärn, slitna gardin i badrummet, som omfattas av smuts, fettfläckar på väggen av arbets kuhne.Vse tiden tills lägenheten inte funnit sin nya ägare, är det nödvändigt att hålla den ren. Den ideala ordningen borde regera i alla rum - i sovrummet, på korridoren, i köket, på toaletten och på badrummet. Du måste också bli av med gamla och onödiga saker, som i regel tenderar att ansamlas på balkongen, belamra användbar ploschad.Zhelatelno att besöka varje potentiell köpare att göra våtrengöring i lägenheten, damma möbler, dörrar och fönster, fräscha luften av vissa smaksatt produkt. Diskhoar, toalettskål, badrum och alla mixers måste också hållas rena. Köparen, som regel under inspektion av lägenheten granskar alla hörn av lägenheten, så du bör förbereda noggrant. Bland annat bör köparen ha tillgång till vattenmätaren och elektrichestva.Polezny råd: om säljaren är ägare till sällskapsdjur vid tidpunkten för inspektionen bör de "flyta" till vänner eller grannar. Köparen ska inte distraheras under inspektionen av lägenheten.