Tips 1: Hur man väljer en stugby i förorterna

Tips 1: Hur man väljer en stugby i förorternaLivets intensiva rytm i metropolen ochDe faktorer som följer med honom påverkar mest medborgarnas psykiska och fysiska hälsa. Detta tvingar de infödda i Moskva och de som nyligen kom för att tänka på att köpa bostäder i stugan i Moskva-regionen. Med det här alternativet kan du kombinera alla fördelar med att bo i en stor stad med fördelarna med landsbygdens existens.

Hur man väljer en stugby i förorterna


instruktion

1


Om en sådan önskan - att flytta till sitt eget hus,som ligger utanför Moskvas ringväg, besökte dig, läser annonser i media, läser de förslag som finns på Internet. Du måste välja mellan att ta hänsyn till inte bara kostnaden för tomter i denna eller den riktningen från Moskva utan också några andra faktorer.

2


Eftersom du och dina familjemedlemmar kommer att fortsätta attarbeta och studera i Moskva, analysera från vilken region du alla tycker är det bekvämare att resa till huvudstaden. När allt kommer omkring, även om du får billigare boende, men får det dagligen för att arbeta ska ha genom staden, kommer förarna av ett sådant förvärv snabbt att bli minus på grund av trafikstockningar och obekväma trafik. Därför är valet av området och den riktning som du planerar att leva i stor utsträckning bestämd av kommunikationsmöjligheterna med arbetsplatsen.

3


Ytterligare sökningar genomförs med hänsyn till att närandra lika villkor, desto närmare stugan ligger vid stadens gränser, desto dyrare kommer det att finnas mark och byggnader. Stugbyar i ekonomiklass är praktiskt taget inte byggda i omedelbar närhet av Moskva - landet här är för dyrt, så bostadsklassen är också utformad för "VIP". Om du inte är redo att betala mer än 10 miljoner rubel för en tomt med huset, leta efter bostäder som ligger inte närmare än 30-40 km från stadens gränser.

4


Välja en plats för permanent uppehållstillstånd,jämföra hur väl utvecklad infrastruktur och säkerhet i en viss by. Kanske är det vettigt att betala för lite för bekvämlighet och lugn. I många byar byggs egna butiker, polykliniker, daghem, vilket gör det möjligt för icke-fungerande familjemedlemmar att inte lämna utan särskilt behov av ett område med bekvämt boende.

5


När du väljer en stugbygå till platsen, prata med de boende som redan har bosatt sig. De kan ge en bedömning av kvaliteten på utvecklingen och hur löften av byggaren motsvarar verkligheten. Inspektera huset, bedöma hur bekväm det är för din familj att bo. Och se till att kolla på kartan - om det finns närliggande stora industrianläggningar, företag med skadlig produktion, deponier.
Tips 2: Fastigheter i Krasnodar: funktionerna i valetKrasnodar växer snabbt och byggs upp: Det finns stora delar av nya byggnader, och med dem stugbyar. Kanske är en enskild egenskap hos huvudstaden i söder grannskapet i moderna höghus med den privata sektorn. Efterfrågan på bostäder i Krasnodar genomgående hög, men eftersom det rätta valet i denna sort av förslag?

Fastigheter i Krasnodar: funktionerna i valetNya byggnader i Krasnodar.

Särskilt populära är moderna bostäderkomplex, som representeras på marknaden ett stort antal. Det finns olika alternativ: i stadens centrum med utsikt över floden Kuban, nära parken, i grannskapet. Fastigheter från byggaren förutsätter ett ganska bra pris, ofta lägre än på den sekundära bostadsmarknaden. Bostadsanläggningar är av särskilt intresse på grund av närvaron av en utvecklad infrastruktur, lämpliga transportväxlingar som tillhandahålls av parkering. Priserna på lägenheter i nya byggnader med färdiga reparationer varierar inom ramen för 40000-60000 rubel per kvm.

Lägenheter i ett nybyggt hus.

Ett lönsamt alternativ för dem som har rådtillåt att vänta några månader. Till exempel börjar kostnaden för 1 kvm i en ny affärsklass "Sportstad" från 28 000 rubel. Leveransperioden för huset är 4: e kvartalet 2014. Bostadsområdet ligger intill parkzonen, i området finns sportanläggningar för olika sporter och lekplatser för barn. En-rumslägenhet med en total yta på 32 kvadratmeter i färdigfinishen kommer att kosta 1080000 rubel och med reparation "på nyckeltal" - 1252000 rubel. En-rumslägenhet med en total yta på 62 kvm i förbehandling - 1750000 rubel. I allmänhet varierar utbudet av lägenheter i nya byggnader i Krasnodar mellan 30 000-5 000 rubel per kvadratmeter, och priset beror på husets läge, infrastrukturen, bostadsskolan och kvaliteten på ytbehandlingarna.

Stugan bosättningar från byggaren.

För fans av "levande i naturen" och samtidigtAtt vara i de tuffa händelserna är det meningsfullt att köpa ditt eget hus. För närvarande i staden kan du köpa både separata hus från byggaren och duplexer, radhus i moderna stugor med utvecklad infrastruktur. Duplex med en total yta på 85 kvadratmeter kommer att kosta 3.000.000 rubel. Reparationen slutfördes på nyckelfärdig basis. Priset för 1 kvadratmeter är 35000 rubel. Tegelhus från byggmästaren 130 kvm i förbehandling i norra mikrodistricten kommer att kosta 5700000 rubel. Priset för 1 kvadratmeter är 43 000 rubel.

Sekundär bostadsmarknad.

Hittills kostnaden för 1 kvadrat.m av sekundära bostäder är i genomsnitt 50 000 rubel. I de centrala delarna av staden, kommer det genomsnittliga priset på en kvadratmeter redan omkring 60.000 rubel. Sekundära bostäder kan köpas både via fastighetsbyråer och genom privata meddelanden. I privata bostäder till salu, ägarna tenderar att själva och deras annonser placeras koordinaty.Vybor fastigheter är inte bara baserat på det första intrycket av objektet, men beror på ett antal faktorer. Det är viktigt att ta hänsyn till platsen, utvecklad infrastruktur. Det är viktigt att vara uppmärksam på tillgängligheten av parkeringsplatser, bekväma transportväxlingar. Naturligtvis är kvaliteten på utsidan och inredningen av rummet av avgörande betydelse.