Var kan man köpa äkta fransk parfym

Var kan man köpa äkta fransk parfymFransk parfym är ett tecken på raffineradeelegans och förfining. Tillstånd att köpa en äkta fransk parfym kanske inte varje kvinna, det här nöje är inte billigt. Dessutom säljs den riktiga franska parfym inte i övergångarna och i butikerna på marknaden. Men, efter att ha köpt en original dyra arom och har upplevt en liten yrsel från den berusande parfymen, kommer den att sjunka in i den igen och igen.

Var kan man köpa äkta fransk parfym

Historien om franska andar

I mitten av XVII-talet i Frankrike, modeBär handskar. Men domstolen damerna tyckte inte om den skarpa lukten som inneboende i naturlig hud, då parfymerade handskar skapades av parfymer. Detta element i samhällsdammarnas kostym skapade en verklig känsla och gav upphov till skapandet av oberoende doftprodukter i form av parfym och colognes. I det XVIII århundradet tordade Frankrike redan som huvudstad i världs parfym. Centrum för parfymproduktion idag är den lilla franska staden Grasse. Tillverkare av parfymer drar inspiration från dofter av blommor, där detta provinsiella hörn bokstavligen drunknar. Under de tre århundradena har deras produkter blivit en gal framgång och ständigt fylls på med nya doftande kompositioner som blir världens parfymmärken. Nina Richi, Cristian Dior, Guerlain, L'Oreal, Givenchy, Lancome, Kenzo, Giorgio Armani, Yves Rocher är erkända symboler för elegans och förfining.

Hur man väljer en riktig fransk parfym

För att skilja parfymplagiat från originalet,Först och främst bör du inspektera förpackningen. Kartongförpackning av äkta fransk parfym är alltid mycket stark, tillverkad av tjock kartong. En cellofantejp, som är inslagna rutan, tvärtom, är mycket tunn och tät förpackning. Varumärket måste namnen på sprit och all annan information om parfymen vara på engelska. Särskild uppmärksamhet på varumärket: Även ett ändrat brev i titeln är redan 100% falskt. Dessutom är förpackningen säker på att vara närvarande inskription «gjorts i Frankrike», men i varje fall inte en "Frankrike" och "Paris-London-New York." Tillverkare av äkta franska parfymer tog hand om säkerheten hos den värdefulla produkten. Därför, om du skakar lådan med sprit, blir det ingen bryakanya, flaska alltid ordentligt i sitt fodral. Tecken på dålig smak - den dåliga kvaliteten på glas och metall kork - detta är inte om de franska perfumers. Flaska är slät, med ojämna kanter, glasröret med en remsa av spik täthet och andarna själva är transparenta, utan grumling och sediment - här är några fler funktioner i denna franska parfyuma.Sleduet minns också att den enda verkliga franska parfym ändra skärpan inne i den mjuka doften genom 15- 20 min. efter applicering och endast högkvalitativ parfym kan ägna ägaren även efter att vattenprocedurer antagits.

Var kan man köpa äkta fransk parfym

Elite märkt parfym butiker somregel, ansvarar för produktens kvalitet och originalitet. Men för att skydda dig från att köpa en falsk måste du veta att i företagets butik kommer köparen aldrig att erbjudas ett urval av berömd fransk parfym i flaskan. Dessutom bör botten av förpackningen dekoreras med ordet "parfym", och bredvid det, en numerisk indikation av parfymens förtvivlan med förkortningen FL.OZ. Tja, fransk parfym kan inte kosta mindre än 100 dollar. Den riktiga franska parfym kan köpas på flygplatser i nästan alla europeiska länder i butikerna Duty Free. Parfymens cellofanomslagare kommer att märkas med märkning, priser i euro och flygplatsnamn. Dessutom är det värt att uppmärksamma figuren före streckkoden. Den franska produktionen motsvarar figuren 3. Annonseringen om försäljningen av elit fransk parfym är bländande och reklam för nätbutiker. Var man köper riktig parfym väljer varje kvinna sig själv, men kom ihåg att en riktig fransk parfym inte kan vara billig.