Så här kontrollerar du bilder för unikhet

Så här kontrollerar du bilder för unikhetKvalitativa relevanta illustrationer för artiklarbidra till att öka trafiken till webbplatsen. Bilder, som tex, måste emellertid vara unika så att resursen inte omfattas av sökmotorförbudet. På Internet kan du hitta en mängd olika tjänster för att verifiera unika bilder.

хттп: //www.synhome.ru/УсерсHallers / аллпаперс / 258 / cheeshee-oboi-internet.ЖПГ


instruktion

1


Sökningen efter bilder utförs av sådana jättar,som Google och Yandex. Om du behöver kontrollera den unika bilden som finns på Internet, högerklicka på den och välj "Kopiera länk till bild" i snabbmenyn. På Googles hemsida klickar du på länken "Bilder" längst upp till höger och klickar sedan på kamerans ikon längst till höger i sökrutan. Högerklicka på fältet "Ange en länk" och välj kommandot "Klistra in" och klicka sedan på "Sök efter bild". Programmet visar antalet kopior som hittats och länkar till resurser där dessa bilder finns.


2


För att bestämma den unika bilden, vilkenlagras på din dator, klicka på kamerans ikon och gå till fliken "Ladda upp fil". Klicka på "Bläddra" och ange sökvägen till önskad bild. Om programmet inte hittar exakt samma bild kommer utmatningen att vara bilder som liknar färg och sammansättning. Ange en beskrivning av bilden i sökfältet på resultatsidan för att begränsa sökcirkeln, till exempel "Pannkaka bilder".

3


Google Chrome kan också utvärderaUnikhet av Internet-bilden. Klicka på bilden på webbplatsen med höger knapp och välj kommandot "Hitta den här bilden i Google". Resultatet kommer att likna resultatet av Image.Google.

4


På ett liknande sätt, tjänsten Bilder. Yandex. På huvudsidan i den här sökmotorn klickar du på "Bilder" och klickar på kamerans ikon längst till höger i sökfältet. För att bestämma den unika egenskapen för en bild som är publicerad på en webbresurs, ange en länk till bilden i inmatningsfältet och klicka på "Sök". För att bestämma bilden som är unik på din dator, klicka på länken "Välj en fil" och ange sökvägen till önskad bild. Google erkänner dock bilden mer korrekt och producerar följaktligen fler resultat.


5


Ofta för att bestämma unika bilderTinEye onlinetjänst används. Ange webbadressen till bilden i fältet Ange bildadress och klicka på Sök. Programmet visar antalet matchade träffar och en webbsida med en liknande bild. Om du vill utvärdera den unika egenskapen för den bild som är lagrad på datorn klickar du på "Bläddra" och anger sökvägen till filen.

6


Du kan kontrollera bildens unika medmed hjälp av Etxt-tjänsten. Antiplagiar, som erbjuds av innehållsutbytet etxt.ru. Ladda ner det fria programmet från webbplatsens hemsida och välj "Unikhet av bilden" i menyn "Operations". Klicka på knappen med punkterna till höger om sökrutan och ange sökvägen till filen på din dator eller skriv in webbadressen till bilden i sökrutan och tryck på Enter. I botten av fönstret visas sökresultatet.