Tips 1: Vad säger ryska hockeyspelare om de kommande OS-spelen?

Tips 1: Vad säger ryska hockeyspelare om de kommande OS-spelen?Hockey matcher - den dyraste och mest förväntadetävling av de kommande OS i Sochi. Ryska fans förväntar sig bara seger från landslaget. Och vad sägs om idrottarna i Games-2014 själva och de som direkt leder dem till seger?

Vad säger ryska hockeyspelare om de kommande OS-spelen?

Den 23 och 24 juli 2013 i Sochi var det en annanOlympisk samling av det ryska hockeylaget i ett expanderat format. Huvudkandidaterna för det nationella herrslaget kom till den olympiska huvudstaden. Tyvärr kunde inte hockeyspelarna gå ut på isen och göra träning under samlingen. I omklädningsrummet på isarenan organiserades endast ett möte där hockeyspelare visade taktiken i spelet. Således, enligt en av medlemmarna i det ryska laget, anfallaren Alexander Ovechkin, vid OS behöver laget inte starta från början, i minnet av idrottarna kommer resultaten av den sista samlingen att skjutas upp. Samtidigt kunde journalister inte utbilda sig på is med höga kostnader för att hyra en isarena i Sochi. Enligt Ovechkin kommer taktik för spelet att väljas för varje motståndare, men i allmänhet kommer bilden av spelet att vara vad tittarna brukar se. "Det viktigaste är att fansen tror på oss, upplever, och där redan som Gud kommer att ge" - lagt till hockeyspelaren.

"Vår tradition är att vinna ..."

Enligt presidenten för den ryska hockeyförbundetVladislav Tretyak, det ryska landslaget vid de kommande Vinter OS, är bara intresserad av seger. Coachpersonalen utfärde också ett uttalande: "Vi är fast beslutna att vinna på våra OS." Zinetula Bilyaletdinov, tidigare sovjetisk hockeyspelare och nu chef för coachingpersonalen, sa: "Våra traditioner är att vinna, vi är vana vid det, vi har utbildat alla och nu måste vi gå tillbaka till toppen. Vi har ett mål, och vi kommer att gå till det på bekostnad av den allmänna kommandot disciplinen, det här är den viktigaste komponenten. "

Kommer kvinnornas lag ta med olympiska medaljer?

Verkligheten av kvinnors världshockey är sådan som redani många år spelas de första platserna i de största internationella tävlingarna mellan Kanada och USA. Ändå lyckades Rysslands lag vid sista världscupen 2013 slå Finland och vinna den prisbelönta tredjeplatsen. Hockeyspelare Yulia Leskina, som har stött landslaget i 5 år, är säker på att laget kommer att kunna upprepa framgången och få de bästa medaljerna på OS i Sochi. Enligt Yulia har kvinnans hockeylag idag en stark personal, en högkvalitativ tränare och möjlighet att representera landet på spel-2014.
Tips 2: Hur olympiska spelen 1992 hölls i Albertville1992 genomfördes två olympiska spelen på en gång - vinter och sommar. Skidåkare, åkare, konståkare, hockeyspelare och representanter för andra vinterdiscipliner tävlade i franska Albertville den 8-23 februari.

Hur var olympiska spelen 1992 i AlbertvilleÖverför Vinter OS 1992 tillFrankrike beslutades vid Internationella olympiska kommitténs möte 1986. Resten av stads rivaler, såsom Sofia tydligt outplayed den franska staden Albervilyu.Vsego i spel som beslutas av 64 länder deltog. På grund av Sovjetunionens sammanbrott uppstod ett dilemma, under vilket flagga de idrottare som tidigare var med i laget. Lettland, Litauen och Estland bestämde sig för att skicka nationella lag till spelen. Idrottare i Sovjetunionens återstående republiker gick med i United-laget och agerade under den vita flaggan med de olympiska ringarna. Också på spelet för första gången sedan 1936 kom laget av ett förenat Tyskland, innan det delades in i DDR och FRG. Länder som Algeriet, Honduras och Brasilien deltog i vinterspelet för första gången. Det tyska laget fick flest medaljer. Detta berodde på att i Förbundsrepubliken Tyskland och i DDR var mycket uppmärksamhet åt sporten. Som ett resultat innehöll landets landslag många av de starkaste idrottarna i världen. Till exempel skidskytten Mark Kiher och mästare skridskoåkning Gunda Nieman vann 2 guldmedaljer för sina strany.S snävt besegrades i tre belöning andra plats var United laget. Det var en värdig prestation, trots förlusten av några av de starka baltiska idrottarna som har flyttat till landslag. Den tredje var Norge, traditionellt stark i vintersport. Den berömda skidåkaren Bjorn Dahlen har avsevärt höjt betyget hans team, vann 3 guld i ett enda US Olimpiadu.Komanda gjorde inte så lysande, med 5: e plats i den totala ställningar informella. Den största framgången uppnåddes av amerikanska åkare och konståkare. Kristi Yamaguchi vann i synnerhet guld i kvinnors singlar.