Tips 1: Hur behandlar Barack Obama bojkotten från OS i 2014?

Tips 1: Hur behandlar Barack Obama bojkotten från OS i 2014?Ju färre dagar förblir innan vintern öppnasOlympiska och paralympiska spel i Sochi, desto mer diskussioner och tvister blossar upp runt den kommande händelsen. En av de mest pressande frågorna från de sista dagarna: kommer de amerikanska idrottarna att anlända till Sochi?

Hur behandlar Barack Obama bojkotten av OS i 2014?

USA: s president Barack Obama motsätter sigen möjlig bojkott av OS i Sochi. Trots den amerikanska presidentens oenighet med ett antal förändringar i rysk lagstiftning anser han inte att det är nödvändigt att vägra att delta i spelen. Presidenten noterade att många amerikanska idrottare seriöst förbereder sig för de kommande tävlingarna, och han stöder deras intressen. Enligt hans uppfattning måste USA och Ryssland titta framåt och inte titta tillbaka. Samtidigt betonade Barack Obama återigen sin motsättning mot ryska politiken för att trakassera människor med okonventionell sexuell läggning. Presidenten erinrade om att många idrottare som kommer att delta i de kommande olympiska spelen är homosexuella och lesbiska. "Och om Ryssland vill stödja den olympiska andan, kommer det att vara nödvändigt att bara döma av resultat på banan eller i bassängen, och sexuell läggning borde inte ha något att göra med det," sade Obama.

Vem behöver en bojkott av OS i Sochi?

Med ett förslag att vägra att delta i SochiOlymperna var gjorda av senator-republikan Lindsey Graham. Enligt hans uppfattning skulle ett sådant beslut göra det klart för den ryska sidan att dess handlingar går utöver alla gränser. Det finns åtminstone flera möjliga skäl för USA: s bojkott. Bland dem och förtryck av den ryska oppositionen och begränsa verksamheten i icke-statliga organisationer och stödja Bashar al-Assad och åsidosättande av rätten för sexuella minoriteter och ett förbud mot adoptioner av amerikanska familjer och kränkningar av rättigheterna för invånarna i norra Kaukasus. Det sista strået, enligt senatorn, var Rysslands beslut att bevilja politisk asyl till den tidigare ANW-entreprenören Edward Snowden.

Lektioner av OS-80

I de olympiska spelen redan avlägsna 1980,hölls i Moskva, bojkottade 65 länder, inklusive USA. Därefter var orsaken till missnöje från USA: s sida av sovjetiska trupper till Afghanistan. Representant för US National Olympic Committee Patrick Sandusky noterade att vägran att delta i OS i Moskva inte påverka resolutionen av konflikten mellan länderna. Samtidigt förlorade dussintals amerikanska idrottare möjligheten att representera sitt land vid OS. Enligt hans uppfattning är den huvudsakliga lektionen av bojkotten 1980 att bojkott inte fungerar.
Tips 2: Vilka är orsakerna till den olympiska spelens möjliga bojkott i Sochi1980, under OS, som höllsi Moskva vägrade regeringarna i 65 länder, de flesta av dem europeiska, att delta i sommarspel. Då berodde denna bojkott på det faktum att Sovjetunionen, strax före OS, tog sina trupper till Afghanistan. Senare 1984 tillkännagav Sovjetunionen en bojkott av OS i USA. Och efter nästan 34 år tänker USA återigen ignorera de olympiska spelen, men den här gången inte i Sovjets land, utan i Ryssland.

Vilka är orsakerna till den olympiska spelens möjliga bojkott i SochiDen första möjliga orsaken

Forskare kallar flera skäl till dettainternationellt missförstånd. En av dem är den amerikanska flyktiga Edward Snowden. Sommaren 2013 frågade den skammade CIA-agenten den ryska regeringen för politisk asyl och fick snart den. De amerikanska myndigheterna började nästan omedelbart uttrycka sitt misstag till Moskva, men inget har uppnåtts. Snowden förblir i huvudstaden som en fullvärdig medborgare i Ryska federationen, och några företrädare för den amerikanska kongressen började uppmana sin regering att bojkotta de olympiska spelen i Sochi.

Den andra möjliga orsaken

Den andra anledningen, vilket är mycket merbetydande, enligt det internationella samfundet, är Rysslands deltagande i den georgiska-abkhaz-konflikten 2008 vid sidan om Abchazien. Samtidigt sponsrade Amerika den georgiska sidan, och efter den georgiska kampanjen misslyckades, och USA förlorade faktiskt sina pengar, höll de amerikanska bröderna vrede mot Ryssland. Några kongressmän, däribland senator Lindsay Graham, har under de senaste månaderna börjat prata om att bojkotta Vinter-OS i Sochi och har redan börjat föra sina stämningar till den befintliga presidenten Barack Obama. Många ser i detta västerländska beteende är inte orsaken, men en ursäkt för att bojkotta vinterspel, vilket kan undergräva ekonomin i OS-värdlandet. Men dessa uttalanden låter allvarligare varje dag, och vem vet, kanske i februari 2014, kommer Sochi verkligen att förbli utan amerikanska idrottare. Förenade kungariket, Tyskland, Belgien, Frankrike, Nederländerna och andra EU-länder kan ansluta sig till amerikansk-georgisk bojkott.

Den tredje möjliga orsaken

Den tredje orsaken till bojkottet för OS i 2014 -homosexuella, eller snarare, amerikanska och nato-ländernas försök att ge sina åsikter om varje fråga om inhemsk politik till varje land. Förbud mot geyparads, propaganda av homosexualitet och liknande handlingar av kränkningar av de sexuella minoriteternas rättigheter på Ryska federationens territorium orsakade en våg av upprördhet i hela Europeiska gemenskapen. När allt kommer omkring, Ryssland och flera andra länder har liknande syn på homosexuella frågan, ser vita kråkor på bakgrunden av de europeiska länderna, som tillät samkönade äktenskap, välkomnade antagandet av barn samkönade par, etc. Många länder är fortfarande osäkra på grund av vad som skulle bojkotta OS i Sotji, en del anser att det är min plikt att stå upp för rätten till ryska homofile, andra tror att Ryssland inte hade någon rätt att blanda sig i georgisk-abchaziska konflikten och stöta bort den del av georgiskt territorium.

Den fjärde möjliga orsaken

Den fjärde möjliga orsaken är skandalen som omgeradopterade ryska barn av amerikanska familjer, grym behandling av fosterföräldrar och Ryska federationens förbud mot amerikansk adoption. Det handlar om lagen om "Dima Yakovlev", han var uppkallad efter ett barn som dog som ett resultat av hans adoptivfaders oaktsamhet och grymhet. Allt detta separat, och kanske totalt sett, kan ge Washington en ursäkt för att bojkotta OS i 2014 i Sochi.

Tips 3: Vem kommer inte till vinterpremierna 2014De kommande olympiska spelen lovar att vara oförglömlig. Rubrikerna av tidningar och webbplatser är fulla av de senaste nyheterna och genomföra värdefull information om ankomsten av delegationer vid högtidliga händelsen. Och vem kommer inte till OS, och vad är förutsättningarna för ett sådant uttalande?

Vem kommer inte att komma till Vinter OS 2014?Först och främst bör det noteras att presidentenUnited States Barack Obama kommer inte att delta i de olympiska spelen, som han säger, på grund av den snäva grafika.Britansky författaren och skådespelaren Stiven Fray sade att han inte kommer att komma till Ryssland på grund av de befintliga lagarna om homosexualitet. Av samma anledning vägrade amerikanska stjärnorna Sher och Lady Gaga och skådespelaren Harvey Firstin att resa. Även vicepresidenten för Europeiska kommissionen Viviane Reding uttryckte sitt missnöje med lagen.

Bojkotter i Europa

"Svåra" ryska lagar tvingas ochTysklands president Joachim Gauk vägrade resa. Tidningen Der Spiegel uppmärksammar hans ord. Det visar sig att han inte kan komma till ett land där mänskliga rättigheter kränks. Fransk president Francois Hollande kommer sannolikt inte att komma till OS i Sochi. På TV-kanalen iTELE fanns det nyheter om att den franska presidenten inte ens planerade att komma. Närvaron i internationell sport är något som inte anges i sitt arbetsschema. Georgiens regering kommer inte heller vara i OS. Endast atleterna och ledningen för det olympiska laget kommer. Den viktigaste händelsen 2014 kommer inte att komma och den 9: e presidenten i Polen Bronislaw Komorowski. Han går i princip inte på sportevenemang som äger rum utanför sitt land.

Östersjöns inställning till den kommande händelsen

Litauens president Dalia Grybauskaite ser intemåste delta i denna viktiga händelse för Ryssland. Estlands president Ilves Toomas Hendrik säger att brådskande affärer inte tillåter honom att komma till OS. Men Andris Berzins, Lettlands president, till skillnad från sina grannar, förbereder sig för resan, även uppmuntra andra att inte politisera sport sobytie.Evropeyskie politiskt misslyckande av resan från början motiveras av det faktum att människors rättigheter kränks i Ryssland, och sedan antydde på politisk förföljelse av opposition . Inget kvar att göra än att acceptera tänkande västerländska politiker för vad det est.Kto är redan klar för besöket. Någon kommer inte att kunna komma till spelen i Sochi på grund av arbetsschemat. Och någon gillar att främja bojkotten. Men förmodligen många håller med om att OS ska få en känsla av fred och vänskap, inte dela människor på samhällsskikt. Oavsett vad det var kommer OS att börja snart, och vi hoppas att alla kommer att uppleva händelsens glädje!
Tips 4: Vad Obama lovar för en andra term6 september 2012 av Demokratiska partiet i USADet beslutades att officiellt godkänna president Barack Obama som en aspirant från partiet för ordförandeskapet för en andra term. För att få mer effektivt stöd för det kommande valet i november, förklarade Obama sin beredskap att "gå igenom en svår och lång resa".

Vad Obama lovar för en andra termEfter nominering av Barack Obama varofficiellt godkänd, utfärdade han ett uttalande och betonade att landet under sin första presidentperiod "steg framåt". I sitt tal fokuserade Obama mest på ekonomin. Han lovade att om han väljs till en andra mandatperiod, kommer han att göra sitt yttersta för att i slutet av 2014 att fördubbla volymen av USA: s export till 2020, att halvera volymen av nettoimport av olja och under nästa årtionde mer än $ 4 miljarder för att minska budgetunderskottet. Dessutom presidentkandidat berört frågan om kapaciteten i slutet av 2016 cirka 1 miljon nya jobb i tillverkningsindustrin, stödja 600.000 jobb inom naturgas, vilket minskar till 2 gånger tillväxten av kostnaden för utbildning, sysselsättning 100 000 matematiklärare och naturlig nauk.Krome av Barack Obama har planerat att investera i ekonomin pengar som landet inte längre utgifterna för kriget, som de irakiska trupperna har redan dragits tillbaka och reducerade villkorade Afganistane.Takzhe kandidat lovade att kommer att uppnå rättvisa i beskattningssystemet. Han vill ha skatteavbrott för miljonärer och de amerikaner som tjänar mer än 250 000 dollar per år avbröts. Obama försäkrade att han inte skulle tillåta den republikanska reformen av systemet för socialmedicin Medicare och dess monetisering att genomföras. Den sökande sade att medborgarna inte ska investera pengar tjänas på försäkringsbolagen och folk nära pensionsåldern måste gå på semester med stor tillförsikt och om Barack Obama gordostyu.Voplotit i livet utlovas i valet av dess ordförande för den andra termen är okänd. Under tiden förblir det bara att vänta på att valen hålls i november 2012.